Tiket dana (Utorak, 24.09.2024)

Danas nas očekuju uzbudljivi susreti u EFL Kupu i španjolskoj La Ligi. Naš Tiket dana sastoji se od tri utakmice koje donose odlične prilike za zaradu. Sve kvote dolaze iz kladionice PSK.

Manchester City – Watford – 1/više 3.5 @ 1.79 u PSK

Manchester City ulazi u ovaj susret EFL Kupa kao veliki favorit. Pep Guardiola će vjerojatno rotirati ekipu nakon iscrpljujućeg remija protiv Arsenala u Premier ligi, no to ne mijenja činjenicu da “Građani” imaju dubinu u momčadi za ovakve susrete. Phil Foden i Jack Grealish preuzet će glavnu ulogu u napadu, dok će Mateo Kovacic i Kalvin Phillips držati sredinu terena. City je neporažen u svim natjecanjima ove sezone, a Watford im ne bi trebao predstavljati ozbiljan izazov. Iako će vjerojatno odmoriti ključne igrače poput Erlinga Haalanda, očekuje se sigurna pobjeda domaćina​.

Watford, s druge strane, dolazi u ovaj susret nakon miješanih rezultata u Championshipu. Novi trener Tom Cleverley uspješno vodi momčad kroz izazove druge lige, ali protiv Manchester Cityja u gostima imat će vrlo težak zadatak. Iako su ove sezone ostvarili nekoliko impresivnih pobjeda, uključujući onu protiv Plymoutha u drugom krugu EFL Kupa, njihova obrana često popušta pod pritiskom jakih protivnika. Očekuje se da će City lako iskoristiti njihove slabosti​.

S obzirom na sve, tip na pobjedu Manchester Cityja uz zbroj golova na utakmici od najmanje 4 ima vrlo dobre temelje. Koeficijent u PSK kladionici je 1.79.

Valencia – Osasuna – X @ 3.20 u PSK

Valencia se bori s formom ove sezone u La Ligi, a njihova ofenziva ne pokazuje puno znakova života. U zadnjih pet utakmica postigli su samo dva gola, dok su obrana i sredina terena također podbacili. Valencia je poznata po problemima u napadu, osobito protiv čvrstih defanzivnih momčadi, a Osasuna im definitivno spada u tu kategoriju. Nedavni porazi od Barcelone i Girone samo su produbili krizu u redovima Valencije.

Osasuna također nije briljirala u napadu ove sezone, ali njihova čvrsta defanzivna igra na gostovanjima čini ih teškim protivnikom. U zadnjih pet gostujućih utakmica primili su manje od 5 golova, a trener Jagoba Arrasate nastavlja se oslanjati na čvrstu obranu i brze protunapade. Očekuje se zatvorena utakmica, s vrlo malo prilika za golove, što odgovara njihovom stilu igre.

Zbog ove defanzivne statistike, klađenje na X čini se kao siguran izbor. Koeficijent za ovu okladu u PSK kladionici iznosi 3.20.

Real Madrid – Alaves – 1 i oba daju gol @ 2.65 u PSK

Real Madrid igra u odličnoj formi i predvodi La Ligu s nizom pobjeda. Kylian Mbappe predvodi napad s impresivnim učinkom, dok Luka Modrić i Jude Bellingham kontroliraju sredinu terena. Iako se obrana “Kraljevskog kluba” pokazala ranjivom u nekoliko utakmica, posebno protiv jačih momčadi, napad nadoknađuje svaku pogrešku. U posljednjih nekoliko susreta, Real je pokazao dominaciju, ali često dopušta protivnicima da postignu barem jedan gol​.

Alaves je, s druge strane, neočekivano dobro započeo sezonu. Iako su u donjem dijelu tablice, pokazali su da mogu biti opasni, osobito u napadačkom dijelu. Uspjeli su postići golove u nekoliko ključnih utakmica, uključujući pobjedu protiv Seville. Njihova igra na gostovanjima nije najsigurnija, ali imaju potencijal postići barem jedan gol protiv Real Madrida, osobito ako domaćini odluče rotirati ekipu​.

Tip da će Real Madrid pobijediti i oba tima postići gol ima solidnu podlogu, a koeficijent u PSK kladionici iznosi 2.65.

Ukupna kvota na tiketu za Utorak u kladionica PSK iznosi 15.18.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*