Tiket dana (petak, 20.09.2024)

Pred nama je uzbudljiv vikend prepun zanimljivih utakmica i derbija, a petak služi kao zagrijavanje za ono što nas čeka. Napominjemo da su kvote bile aktualne u trenutku pisanja tiketa i da su podložne promjenama.

Alaves – Sevilla – X2&2+ @ 2.40 u PSK

Ferencvaroš je posljednjih godina uspostavio određenu dominaciju i svake godine relativno lako dolaze do šampionske titule. Početak nove sezone obećava, jer su nakon prva 4 kola ostvarili maksimalan učinak. Kod kuće su odigrali već 3 utakmice, a jedina gostujuća utakmica bila je protiv DVTK-a, gdje su pobijedili 0:2. Nisu uspjeli izboriti plasman u Ligu prvaka, ali plasman u Ligu Europe (eliminirali Borac nakon penala) također je dobar uspjeh. Krajem prijelaznog roka pojačali su se igračem Partizana, Mateusom Saldanjom, a Brazilac je odmah na debiju postigao 2 gola i asistirao jednom za plasman u sljedeću rundu kupa (pobijedili Budafoki 0:3). MTK je nakon 5 odigranih kola ostvario 3 pobjede i 2 poraza. Zanimljivo je da su sezonu otvorili s 3 uzastopne pobjede, nakon čega su doživjeli 2 uzastopna poraza. Njihov stil igre je već godinama ofenzivan, a Ferencvaroš je u seriji od 3 uzastopne pobjede protiv ove momčadi. Smatramo da će gosti nastaviti svoj niz i ostvariti pobjedu uz minimalno 3 gola na utakmici.

Kvota na igru 2&3+ iznosi 2.00 u PSK kladionici.

Nacional – Braga – 2&2+ @ 2.05 u PSK

Nacional je posljednjih nekoliko godina često ulazio u elitni rang, ali odmah ispadao u niži. Posljednji put u elitnom rangu igrali su prije 3 godine i ove sezone su jedan od glavnih favorita za ispadanje. Na početku sezone upisali su 3 poraza, 1 remi i jednu pobjedu, pa su trenutno na 15. mjestu s 4 osvojena boda. S druge strane, Braga je lošije započela sezonu s 2 pobjede, 2 remija i 1 porazom. Nakon niza pozitivnih rezultata, Braga je u posljednjem kolu doživjela prvi poraz sezone na domaćem terenu protiv Vitorije Guimaraes (0:2). Braga je napredovala u posljednjih nekoliko godina, a igranje u Ligi Europe sigurno će doprinijeti jačanju momčadi. Očekuje se da će na ovom meču biti posebno motivirani jer su u prošlom kolu razočarali navijače.

Naš prijedlog je kombinacija 2&2+ koja se u PSK kladionici plaća kvotom 2.05.

MTK – Ferencvaroš – 2&3+ @ 2.00 u PSK

Ferencvaroš je posljednjih godina uspostavio dominaciju i svake godine relativno lako dolaze do šampionske titule. Početak nove sezone obećava, jer su nakon prva 4 kola ostvarili maksimalan učinak. Kod kuće su odigrali već 3 utakmice, a jedina gostujuća utakmica bila je protiv DVTK-a, gdje su pobijedili 0:2. Nisu uspjeli izboriti plasman u Ligu prvaka, ali plasman u Ligu Europe (eliminirali Borac nakon penala) također je dobar uspjeh. Krajem prijelaznog roka pojačali su se igračem Partizana, Mateusom Saldanjom, a Brazilac je odmah na debiju postigao 2 gola i asistirao jednom za plasman u sljedeću rundu kupa (pobijedili Budafoki 0:3). MTK je nakon 5 odigranih kola ostvario 3 pobjede i 2 poraza. Zanimljivo je da su sezonu otvorili s 3 uzastopne pobjede, nakon čega su doživjeli 2 uzastopna poraza. Njihov stil igre je već godinama ofenzivan, a Ferencvaroš je u seriji od 3 uzastopne pobjede protiv ove momčadi. Smatramo da će gosti nastaviti svoj niz i ostvariti pobjedu uz minimalno 3 gola na utakmici.

Kvota na igru 2&3+ iznosi 2.00 u PSK kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za petak u PSK kladionici iznosi 9.01.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*