Tiket dana (19.09.2024)

Malo je neobično vidjeti kako se utakmice Lige prvaka igraju i četvrtkom, ali moramo se što prije naviknuti jer novi format to podrazumijeva. Danas su na rasporedu vrlo zanimljive utakmice, a mi smo za vas analizirali najzanimljivije. Napominjemo da su kvote u tiketu vrijedile u trenutku pisanja i podložne su promjenama.

Feyenoord – Bayer Leverkusen – 4+ @ 2.35 u Germania

Feyenoord prošle sezone nije uspio ozbiljnije ugroziti PSV u borbi za naslov prvaka, a čini se da će ove sezone biti još više iza konkurenta. Sezonu nisu započeli najbolje, jer nakon 4 odigrana kola u Eredivisie imaju samo 1 pobjedu i čak 3 remija. U svim tim utakmicama su primali golove, a tijekom vikenda, iako su vodili 0:2 na gostovanju kod Groningena, uspjeli su prosuti bodove primivši 2 kasna gola. Na početku nove Lige prvaka dočekuju Leverkusen koji znamo kako napada – kad krene, teško ga je zaustaviti. Aktualni njemački prvak je za vikend pobijedio na gostovanju protiv Hoffenheima rezultatom 1:4, čime je najavio večerašnju utakmicu. Njihova obrana također nije briljantna jer su primili barem jedan gol u svakoj utakmici Bundeslige.

Očekujemo efikasnu i dinamičnu utakmicu, a naš prijedlog za ovaj meč je igra 4+ po kvoti 2.35 u Germania kladionici.

Trabzon – Kayseri – 1 @ 1.70 u Germania

Kao četvrti turski klub (sedam naslova prvaka, posljednji prije dvije godine), Trabzon pokušava pratiti korak s najbogatijima. Koliko su u tome uspjeli, veliko je pitanje. Stefan Savić je najveće pojačanje, a došli su i John Lundstram i Borna Barišić iz Rangersa (sva trojica besplatno). Klub s obale Crnog mora trebao bi imati ozbiljnu snagu i s klupe, predvođen 72-godišnjim Şenolom Güneşom. Koliko će sve to biti dovoljno? Vjerojatno samo za borbu za izlazak u Europu. Sezonu nisu najbolje započeli, jer su u sve 3 odigrane utakmice zabilježili remi, a posljednji je bio protiv Beşiktaşa, gdje su ostali s igračem manje već u 13. minuti. Kayseri je nakon poraza od Sivasspora na početku sezone (1:2), zabilježio remije protiv Konyaspora (0:0) i Eyüpspora tijekom vikenda (2:2). Zanimljivo je da je Kayseri prošle sezone slavio na ovom stadionu, dok je kod kuće izgubio od Trabzona. Ipak, večeras očekujemo dominaciju domaće momčadi koja će loviti prvu pobjedu u novoj sezoni.

Naš prijedlog je jedinica po kvoti 1.70 u Germania kladionici.

Atletico Madrid – Leipzig – 1&2-4 @ 2.45 u Germania

Do sljedeće pauze, “Colchoneros” će utakmice počinjati u 21 sat, baš kao i onu na kraju nedjeljnog programa petog kola La Lige. Prošli su sezonu igrali više od 30 utakmica nakon svih drugih i izgleda da im to ne smeta. Atletico zasad izgleda dobro, sa 3 pobjede i 2 remija, te su pri vrhu tablice nakon 5 odigranih kola. Leipzig također izgleda odlučno na početku sezone, a remi protiv Union Berlina za vikend (0:0) ne bi trebao zabrinjavati. Jedini susret ovih dviju momčadi dogodio se 2020. godine, kada je Leipzig eliminirao Atletico s 2:1 i plasirao se u polufinale. Večeras očekujemo puno borbe, ali ipak prednost dajemo izabranicima Diega Simeonea, koji će vjerojatno većinu bodova ove sezone osvojiti na svom stadionu.

Naš prijedlog je kombinacija 1&2-4 po kvoti 2.45 u Germania kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u Germania kladionici iznosi 9.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*