Tiket dana (Petak, 13.09.2024)

Dočekali smo kraj reprezentativne pauze, a samim time i povratak najjačih nogometnih liga. Ponuda ovog petka je vrlo raznolika i potrudili smo se analizirati najzanimljivije utakmice za vas. Napominjemo da su koeficijenti bili aktualni u trenutku pisanja tiketa.

Betis – Leganes – Betis će pobijediti na utakmici @ 1.75 u Germania

Ekipa sa magičnog stadiona Benito Villamarín ušla je u novu sezonu s ciljem da ponovno osigura Europu i što dulje ostane konkurentna u borbi za potencijalni plasman među 4 najbolje ekipe. U uvodna tri kola ostvarili su 2 remija i 1 poraz. Prvo su podijelili bodove s Gironom, zatim s Alavésom, a potom su u posljednjem kolu pokleknuli na Santiago Bernabéu. Leganés se ponovno vratio u Primeru i od njih se ove sezone očekuje više od puke borbe za opstanak. Tijekom ove reprezentativne pauze pojačali su se dolaskom Sebastiana Hallera, koji svojim iskustvom i kvalitetom sigurno može mnogo doprinijeti. U isto vrijeme stigao je i iskusni branič Matija Nastasić, kako bi dodatno učvrstio obranu. Oni su do sada ostvarili po jednu pobjedu, remi i poraz.

Prednost u ovom meču dajemo domaćinu, a čini se da je nakon tri odigrana meča došlo vrijeme za prvu pobjedu Betisa, pa vam savjetujemo da odigrate Betis će pobijediti na utakmici za koju je u Germania kladionici ponuđena kvota 1.75.

St. Etienne – Lille – Lille će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i oba tima će postići gol @ 2.15 u Germania

Nakon godina tavorenja u drugoj ligi Francuske i plesanja po rubu ambisa, jedan od najtrofejnijih klubova u Francuskoj se ponovno vratio u elitu. Saint-Étienne je do prije nekoliko godina bio klub s najviše osvojenih titula u Francuskoj, no zlatna vremena su odavno iza ovog simpatičnog kluba. Čini se da se nisu najbolje snašli po povratku u Ligue 1, budući da su trenutno posljednjeplasirana ekipa i jedini tim koji u prva 3 kola nije postigao nijedan gol. Redom su nizali poraze od Monaca, Le Havrea i Bresta u posljednjem kolu. Lille je posljednjih godina ozbiljan konkurent u borbi za vodeće pozicije, a čini se da će tako biti i ove sezone. Osigurali su plasman u Ligu prvaka i sigurno je da će biti jedan od glavnih kandidata za TOP 4 i ove sezone. U prva 3 kola ostvarili su 2 pobjede (2:0 protiv Reimsa i Angersa) i poraz u posljednjem kolu protiv PSG-a od 1:3.

Gosti su svakako favoriti u ovoj utakmici, ali smatramo da je vrijeme za prvi gol Saint-Étiennea, pa vam prema tome predlažemo kombinaciju Lille će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i oba tima će postići gol po kvoti 2.15 u Germania kladionici.

Dinamo – Hajduk – Oba tima će postići gol na utakmici @ 1.85 u Germania

Dinamo je prolazio kroz turbulentan period u posljednjih nekoliko godina, ali je ipak uspio zadržati primat u nacionalnom prvenstvu. Prošle sezone vodili su veliku bitku s Rijekom i na kraju su na vrlo uvjerljiv način došli do duple krune. Kroz kvalifikacije su relativno lako osigurali sudjelovanje u Ligi prvaka i čini se da ove sezone izgledaju dosta moćnije nego prethodne. Hajduk je i ove godine ambiciozno najavio napad na titulu, stigli su Ivan Perišić, Ivan Rakitić, a Gennaro Gattuso je sjeo na užarenu klupu kluba iz Splita, ali čini se da ni ove godine to nije ono pravo. Rana eliminacija iz Europe vrlo je brzo ugasila nade svima, a nedavni odlazak Perišića iz kluba samo je potvrdio da nešto ne funkcionira. U uvodnih 5 kola ostvarili su 3 pobjede i 2 remija, pa trenutno zaostaju “samo” 2 boda za vodećim Dinamom. Sve protivnike su dosad pobijedili s samo jednim golom razlike, a treba napomenuti da su samo jednom uspjeli sačuvati mrežu ove sezone. Nesumnjivo je da i jedni i drugi posjeduju kvalitetu, a mi ovdje očekujemo zanimljiv derbi i golove na obje strane.

Naš prijedlog je igra oba tima će postići gol na utakmici po kvoti 1.85 u Germania kladionici.

Arouca – Sporting – Sporting će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.57 u Germania

Aurora je ekipa koju je prošle sezone bilo pravo zadovoljstvo gledati. Igrali su vrlo atraktivan nogomet, a na njihovim utakmicama je u prosjeku padalo skoro 4 gola po meču, uz sjajne rezultate. Prethodnu sezonu su završili na 7. mjestu i dugo su se borili za izlazak u Europu. Međutim, ove sezone priča je sasvim drugačija – u uvodna četiri kola ostvarili su čak 3 poraza i samo 1 pobjedu, uz postignuta svega 2 gola. Sporting je prošle sezone na uvjerljiv način osvojio šampionsku titulu, s čak 10 bodova više od najvećeg rivala Benfice. Postigli su čak 96 golova i oborili mnoge rekorde u portugalskom prvenstvu. Ove sezone su ponovno glavni favoriti za šampionski tron, a novu sezonu su započeli s maksimalnim učinkom (4 pobjede u 4 kola). Već sada su postigli čak 16 golova (4 po utakmici) i primili svega 2.

Smatramo da će u ovom meču lako izaći na kraj s domaćom ekipom, svakako očekujemo puno golova i predlažemo kombinaciju Sporting će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 po kvoti 1.57 u Germania kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za Petak u kladionica Germania iznosi 11.44.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*