Tiket dana (Utorak, 10.09.2024)

Još danas pratimo Ligu nacija i kvalifikacije na ostalim kontinentima, a sljedeći susret je zakazan za polovinu listopada. Predložene kvote bile su važeće u vrijeme sastavljanja prijedloga.

Mađarska – BIH – Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.90 u Germania

Obje selekcije doživjele su neugodne poraze na startu natjecanja u Ligi nacija. Naravno, to što je Mađarska izgubila u Njemačkoj, a Bosanci u Nizozemskoj nije senzacija, ali su obje reprezentacije primile po pet “komada” od svojih rivala. Zmajevi su barem dva puta pogodili mrežu Lala, dok “laka konjica” nije uspjela ni zaprijetiti Pancerima. U međusobnom duelu i Mađarska i Bosna i Hercegovina imaju imperativ osvajanja bodova. Velika je vjerojatnost da će jedna od ove dvije selekcije morati spustiti jedan stupanj u ovom natjecanju i u idućem izdanju Lige nacija igrati u B diviziji. Nije to smak svijeta, veliki je uspjeh i za jedne i za druge što su se uopće našli u ovakvom društvu, pogotovo za Zmajeve koji nisu igrali na velikom natjecanju još od Svjetskog prvenstva u Brazilu. Mađari su postali stalni sudionici Europskih prvenstava, ali su u Njemačkoj završili natjecanje već nakon grupne faze, uz dva poraza i samo jednu pobjedu, i to nad Škotskom u posljednjem kolu, golom u posljednjim trenucima. Dugo se ove dvije reprezentacije nisu susretale, a Bosna nikad nije pobijedila Mađarsku.

Probajte golove, bit će otvorena igra i za zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 se dobiva kvota 1.90 u kladionici Germania.

Irska – Grčka – Irska će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 1.93 u Germania

Irci su imali ogromnu želju, ali ne i dovoljan kvalitet da pobijede Engleze u prvom kolu. Svakako da je to bio meč čiji značaj nadilazi samo sportski aspekt, ali kao da je taj motiv sputao domaće nogometaše i oni su lako položili oružje pred Gordim Albionom. Golove su, da sve bude teže za Irsku, postigli bivši reprezentativci ove zemlje, Declan Rice i Jack Grealish. “Djeteline” moraju što prije zaboraviti taj meč ako planiraju vratiti se u igru pobjedom nad Grcima. Heleni su odlično startali; već dugo Grčka nije započela neko natjecanje pobjedom od 3:0, a upravo se to dogodilo u meču s Finskom na Karaiskakisu u Pireju. Već u kvalifikacijama za Njemačku vidjelo se da su Grci puno ozbiljniji tim nego što su bili tijekom prethodnog razdoblja, ali u konkurenciji Francuske i Nizozemske nisu uspjeli izboriti plasman. Zato su sada motivirani napraviti nešto značajno, ali će ih, najvjerojatnije, spriječiti činjenica da su u grupi s Engleskom. U Dublinu uvijek bude malo golova, pa ih ni sada neće biti mnogo, a ne vjerujemo ni u poraz domaćina.

Za Irska će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 kvota je 1.93 u kladionici Germania.

Albanija – Gruzija – Zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 1.62 u Germania

Najveće iznenađenje u prvom kolu, reklo bi se, napravili su Albanci pobjedom nad Ukrajinom. Slavili su kao gosti, iako je meč igran na neutralnom terenu u Češkoj. Možda je dobra igra Albanije za nekoga iznenađenje, ali za strastvene pratitelje reprezentativnih natjecanja sigurno nije. Igrali su na EURU u Njemačkoj, bili su sasvim solidni u “grupi smrti” sa Španjolskom, Italijom i Hrvatskom, ali nisu uspjeli proći dalje. Tim je sastavljen od iskusnih internacionalaca i nikome neće biti lako protiv njih. Ovo je jedna od izjednačenijih grupa; sve četiri selekcije igrale su na Europskom prvenstvu i sve imaju, rekli bismo, podjednake šanse za njezino osvajanje. Sada su u prednosti Albanija i Gruzija, s obzirom na to da su pobijedile u prvom kolu, a selekcija koja slavi u međusobnom duelu uzela bi odličan zalet za završetak natjecanja. Gruzija je samo nastavila tamo gdje je stala u Njemačkoj, lako su pobijedili Češku u Tbilisiju i idu u Tiranu po novi uspjeh. Očekuje nas važan meč i ne vjerujemo da ćemo vidjeti puno golova.

Za zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 kvota je 1.62 u kladionici Germania.

Makedonija – Armenija – Makedonija će pobijediti na utakmici @ 2.00 u Germania

Makedonci mogu biti samo relativno zadovoljni ishodom meča na Farskim Otocima. U Toršavnu su osvojili bod, a vjerujemo da su se nadali cijelom plijenu. Ipak, Farski Otoci više nisu selekcija protiv koje možete unaprijed upisati bodove, čak su prvi i poveli. Oba gola na utakmici pala su s bijele točke, ali daleko od toga da prilika, i to stopostotnih, nije bilo na obje strane. Mnogo zadovoljniji startom mogu biti Armenci, koji su Latvijce dobili s 4:1 u Jerevanu. Baltička selekcija ne spada u europski krem, ali kome se danas može lako dati četiri gola na meču. Čini nam se da je ovo derbi grupe i da pobjednika, odnosno reprezentaciju koja će napredovati do B divizije, treba tražiti između ove dvije selekcije. Zato ovaj meč ima dodatnu težinu, posebno za Makedonce koji nisu pobijedili već sedam uzastopnih utakmica. Ono što ohrabruje jest to što igraju bolje na svom terenu, a u Skoplju nisu slavili ni Talijani ni Englezi u kvalifikacijama za EURO. Armenci su u dobrom momentumu, ali na strani, po pravilu, gube. Tako je bilo u posljednjih pet mečeva pa vjerujemo da će tako biti i u šestom.

Za Makedonija će pobijediti na utakmici se u kladionici Germania dobiva koeficijent 2.00.

Ukupna kvota na tiketu za Utorak u kladionica Germania iznosi 11.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*