Tiket dana (Četvrtak, 01.08.2024)

Prvog dana kolovoza na programu su uzvratni mečevi drugog kola kvalifikacija za Europsku ligu i Konferencijsku ligu. Igra se mnogo utakmica i treba nekako izbjeći potencijalne “mine”. Kvote su važile u trenutku sastavljanja prijedloga.

Cercle Brugge – Kilmarnock – Cercle Brugge će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.68 u Germania

Prvi meč u Škotskoj protekao je u izjednačenoj igri u kojoj je malo više pokazao belgijski tim. Cercle Brugge je prvi poveo, ali je Kilmarnock brzo vratio stvari u egal. Svakako je sada Cercle Brugge favorit za pobjedu unatoč činjenici da su katastrofalno otvorili novu sezonu. U prvom kolu Jupiler lige manje poznati tim iz Bruggea je uvjerljivo poražen na gostovanju kod Westerloa sa 3:0 i dosta su zabrinuli svoje navijače pred uzvrat sa Škotima. Ipak, vjerojatno je i ovaj meč malo sputao Cercle u toj utakmici u Westerlou i treba očekivati njihovo mnogo bolje izdanje u revanšu. Bolji iz ovog duela ide na sjever, u Dansku ili Norvešku, a sudeći po pobjedi Moldea u prvom meču protiv Silkeborga, vjerojatno u Norvešku. Pokušajte s jedinicom uz bar dva gola domaćina.

Za Cercle Brugge će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je u kladionici Germania 1.68.

Botev Plovdiv – Panathinaikos – Oba tima će postići gol na utakmici @ 1.75 u Germania

Iako je Panathinaikos mnogo veće ime, ne samo u svijetu nogometa, prvi meč je pokazao da Bugari imaju čemu da se nadaju. Donijeli su aktivan rezultat iz Atene, poraženi su samo sa 2:1 unatoč činjenici da su Zeleni imali dva gola prednosti nakon prvih 45 minuta. Botev je prava legija stranaca, Bugara skoro da i nema u timu i ne čudi to što su u prvom kolu kvalifikacija izbacili slovenski Maribor. Bugarsko prvenstvo je već počelo, Botev je upisao pobjedu i remi, dok se u Grčkoj još čeka početak. Nije ni to zanemariv podatak i očekujemo da ekipa iz Plovdiva pokaže zube Panathinaikosu. Oba tima su pobjednici kupova u svojim zemljama i Botev je oteo pehar od Ludogoretsa, koga je pobijedio u finalu. Pao je također imao težak put preko Olympiakosa, PAOK-a i na kraju Arisa.

Opet probajte s golovima, za oba tima će postići gol na utakmici kvota je 1.75 u kladionici Germania.

Paphos – Žalgiris – Paphos će pobijediti na utakmici @ 1.50 u Germania

Litvanci imaju dosta iskustva u Europi, prije dvije godine su igrali i u grupnoj fazi Konferencijske lige, ali je nogomet daleko od nekog posebnog kvaliteta, prvenstvo pogotovo. I u takvoj konkurenciji Žalgiris je prošle sezone izgubio titulu, prvak je po prvi put postao Panevėžys, pa ekipa iz Kaunasa pokušava težim putem do grupne faze trećeg po jačini natjecanja. Bili su uspješni u prvom kolu, izbacili su finski VPS, ali je sada zadatak teži, igraju s ciparskim Paphosom. Ciprani su se tek pojavili na nogometnom nebu, postoje tek 10 godina, ali su već znali zagorčati život mnogo poznatijim klubovima. Najveći uspjeh je osvojen kup prošlog proljeća i zbog toga su sada u Europi. U prvom kolu Europske lige poraženi su u oba meča od švedskog Elfsborga i sada imaju popravni. Prvi meč dobio je Žalgiris sa 2:1 mada je Paphos bio mnogo konkretniji s 14 udaraca na gol naspram samo 3 domaćina.

Vrijeme je za prvu europsku pobjedu Paphosa u povijesti, a za Paphos će pobijediti na utakmici kvota je 1.50 u kladionici Germania.

SK Brann – Go Ahead – Go Ahead će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 2.30 u Germania

Brann je uspio ostati neporažen u Deventeru, meč s Go Ahead Eaglesima završen je bez pobjednika i bez golova, ali je nizozemski tim pokazao mnogo više. Eaglesi su tek drugi put u nekom europskom kupu, ne računajući nekadašnji Intertoto kup, ali dolaze iz ozbiljnog prvenstva kakva je Eredivisie i svakako da nisu bez izgleda protiv ekipe iz Bergena. Brann je prije samo dvije sezone bio drugoligaš, mada je neočekivano ispao, onda je u povratničkoj sezoni zauzeo drugo mjesto na kraju i izborio se za Europu. Brann nije pobijedio na pet posljednjih utakmica ali je samo jednom poražen u tom intervalu. Po onom što smo vidjeli u Deventeru, čini nam se da su Eaglesi bolji i da bi mogli u gostima naplatiti sve ono što su promašili pred svojim navijačima. Prijedlog je dupla šansa na goste uz bar dva gola ukupno.

Za Go Ahead će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je 2.30 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Četvrtak u kladionica Germania iznosi 10.14.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*