Tiket dana (Petak, 05.07.2024)

Kreće rasplet na dva kontinentalna prvenstva. Počinju četvrtfinala na EURU, a na KOPA Americi su već krenula. Predložene kvote bile su aktualne u vrijeme sastavljanja prijedloga.

Španjolska – Njemačka – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.35 u Germania

Utakmica dostojna finala igra se već u četvrtfinalu Europskog prvenstva. Najvažniji međusobni duel Furija i Panceri odigrali su u finalu EURA 2008. godine kada je Španija golom Torresa slavila u Beču 1:0. Igrali su i u polufinalu Mundijala 2010. i tada je Furija bila uspješnija te je zatim osvojila svoj jedini naslov svjetskog prvaka. U istoj grupi bili su i u Kataru, meč je završen bez golova, ali je dalje otišla Španija zbog gol-razlike, dok su se Nijemci vratili kući. I sada je Crvena furija više pokazala na ovom EURU, u grupi su lako osvojili prvo mjesto uz pobjede nad Hrvatskom, Italijom i Albanijom i to bez primljenog gola, dok su u osmini finala izbacili Gruziju sa 4:1. Nijemci su počeli sjajno pobjedama nad Škotskom i Mađarskom, ali su protiv Švicaraca iskazali određene slabosti i jedva stigli do boda golom u sudačkoj nadoknadi. U osmini finala imali su dosta zahtjevnog protivnika, ali su uspješno riješili danski rebus i evo ih u četvrtfinalu. Oba tima imaju veći potencijal u napadu i treba očekivati golove unatoč ogromnoj važnosti meča. Tko god da prođe u polufinale imat će teškog rivala jer se ovaj par ukršta s parom Francuska – Portugal.

Naš prijedlog je igra oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 s kvotom 2.35 u kladionici Germania.

Torpedo Zh. – Slavia Mozyr – Torpedo Zh. će pobijediti na utakmici @ 1.90 u Germania

Žodino je predalo lidersku poziciju Dinamu iz Minska nakon neočekivanog poraza u Soligorsku od domaćeg Šahtjora. Već dvije sezone, od one afere s namještanjem, tim Šahtjora nije ono što je bio i na kraju ove sezone će, gotovo sigurno, ispasti u drugu ligu. Još uvijek imaju negativan broj bodova i trijumf nad Žodinom bio im je tek treći u ovom prvenstvu. Za Žodino je to bio drugi neuspjeh, uz isto toliko neriješenih rezultata, ali su čak 10 puta pobijedili. Uz aktualnog šampiona Dinamo i tim Nemana iz Grodna, čine vodeću trojku u beloruskoj Višaji. Slavija je također tim iz gornjeg dijela tabele, pred ovo kolo su na diobi 4. mjesta i to je napredak u odnosu na prošlu sezonu koju su završili na 7. poziciji. Tim iz Mozira je u nešto slabijoj formi nego na startu sezone. Imaju samo jedan trijumf u posljednjih 8 utakmica, ali su već pet uzastopnih bez poraza. Uglavnom su remizirali u tom intervalu, čak četiri puta, uključujući i neriješeno s Gomelom u prošlom kolu. Vjerujemo da Žodino može do nove pobjede, a golova će sigurno biti malo.

Za Torpedo Zh. će pobijediti na utakmici kvota je 1.90 u kladionici Germania.

Kaunas Zalgiris – Žalgiris – Žalgiris će pobijediti na utakmici @ 1.85 u Germania

Žalgiris je prošle sezone ostao bez titule koju je osvojio tim Panevežisa. Čini se da u ovoj sezoni sve dolazi na svoje mjesto u litvanskoj ligi i ”zelena šuma” je blizu povratka pehara u svoje vitrine. Aktualni su lideri šampionata u ovoj baltičkoj zemlji, imaju već ozbiljnu prednost ispred prvog pratioca Hegelmana, a zanimljivo je da je na trećem mjestu još jedan tim iz Kaunasa, Kauno Žalgiris. Ovaj tim stalno napreduje, postoje tek dvije decenije, a elitni su ligaši 10 godina. U prethodnih pet sezona igrali su u Europi, ali su samo jednom uspjeli preskočiti prvu prepreku. Ovog ljeta ih neće biti u europskim kvalifikacijama pošto su bili tek četvrti prošle sezone. Žalgiris je već dobio prvog rivala u kvalifikacijama za Ligu konferencija i to će biti finski VPS, a prvi meč igra se u Vasi već narednog četvrtka. Teško će Žalgiris do grupne faze Lige konferencija, dug je put do tog cilja, pa će se posvetiti osvajanju titule i onda pokušati narednog ljeta jer je mnogo lakše to uraditi kada su nacionalni šampioni. Oba ovosezonska međusobna duela dobio je Žalgiris sa po 1:0, pa predlažemo njihovu pobjedu i sada.

Za Žalgiris će pobijediti na utakmici se dobija kvota 1.85 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Petak u kladionica Germania iznosi 11.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*