Tiket dana (Petak, 21.06.2024)

Pratimo i dalje Evropsko prvenstvo, ali tiket ”obogaćujemo” i utakmicama iz rijetkih liga koje se igraju. Kvote iz tiketa bile su aktualne u vrijeme njegovog sastavljanja.

Slovačka – Ukrajina – Ukrajina će pobijediti na utakmici @ 2.30 u Germania

Možda su Ukrajinci ostavili najlošiji dojam u prvom kolu na Europskom prvenstvu. Ne samo zbog uvjerljivog poraza od Rumunjske od 3:0, već i zbog igre koju je prikazala reprezentacija s mnoštvom odličnih igrača. Nacija je sigurno razočarana i na nogometašima je da isprave situaciju u meču sa Slovacima. Slovačka je napravila najveće iznenađenje u prvom kolu, pobijedili su jednog od favorita na ovom natjecanju, selekciju Belgije. Bio je to posve čudan meč s dominacijom Crvenih vragova i čak dva poništena gola Romelu Lukakua. Sve će se to zaboraviti, a pamtit će se pobjeda Slovačke koja je u taj meč, a i u ovu grupu, ušla kao autsajder. Jedan bod protiv Ukrajine, gotovo izvjesno, odveo bi ih u sljedeću fazu, a to bi ispunilo njihov primarni cilj na ovom prvenstvu. Ukrajina mora razmišljati samo o pobjedi jer bi u slučaju remija morala pobijediti Belgiju u posljednjem kolu, a taj meč će i Belgijancima biti presudan. I pored svega što smo vidjeli, vjerujemo u kvalitet ukrajinske reprezentacije i predlažemo pobjedu selekcije koju predvodi Sergej Rebrov.

Za Ukrajina će pobijediti na utakmici se u kladionici Germania dobiva kvota 2.30.

Poljska – Austrija – Austrija će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.63 u Germania

Obje reprezentacije doživjele su, rekli bismo, očekivane poraze u prvom kolu. Poljaci su se dosta dobro držali protiv Nizozemaca, čak su prvi i poveli, ali ih je pad koncentracije u finišu meča koštao jednog boda. Igrali su bez Milika i Lewandowskog, a očekuje se da će barem napadač Barcelone biti u timu protiv Austrijanaca. A ta reprezentacija imala je za rivala aktualnog viceprvaka svijeta, Francusku. Daleko od toga da je Austrija razočarala, tim Ralfa Rangnicka može žaliti i za neodlučenim rezultatom, ali njihov nastup svakako hrabri pred odlučujuće dvije utakmice. Poraženi iz ovog meča imat će minimalne šanse da se plasira u drugu fazu, što podiže ulog u meču koji se igra u Berlinu. Po nama je Austrija pokazala više, ne samo na početku već i u utakmicama u kvalifikacijama i pripremama za EURO. Blagu prednost dajemo njima, a prijedlog je dupla šansa uz barem dva gola ukupno.

Za Austrija će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je 1.63 u kladionici Germania.

Zamalek – Pharko – Zamalek će pobijediti na utakmici @ 1.70 u Germania

Slavni Zamalek imao je još jednu uspješnu sezonu na međunarodnom planu i nedavno je trijumfovao u Afričkom Kupu konfederacija. U finalu su pobijedili marokanski Berkane, i to pred 75 tisuća svojih oduševljenih navijača. U prvenstvu im ne ide najbolje, daleko su od vrha ali imaju i dosta zaostalih utakmica. Odigrali su ih samo 19 dok su neki timovi odigrali 26. Igrat će po ubrzanom ritmu do kraja sezone, a prije nekoliko dana imali su jedan od važnijih okršaja. Dočekali su trenutno drugoplasirani Al Masri, tim koji im je glavni konkurent za treće mjesto na kraju i novi izlazak na međunarodnu scenu. Nije uspio Zamalek pobijediti Al Masri, čak ni uzeti bod, pa sada više nemaju prostora za bilo kakav kiks. Tako je i u duelu s Farkom, ekipom koja se grčevito bori za opstanak. Gosti su uzeli važan bod u utorak protiv odličnog ZED-a na strani, a lako su mogli i do sva tri. Farko je tim iznad zone ispadanja i svaki bod mu je zlata vrijedan. Ipak je Zamalek kvalitetniji i predlažemo njihovu pobjedu u zaostalom 12. kolu egipatske Premijer lige.

Za Zamalek će pobijediti na utakmici se u kladionici Germania dobiva koeficijent 1.70.

Auda – RFS – Rigas će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.90 u Germania

Evo jednog meča iz latvijskog prvenstva u kojem se lider šampionata RFS sastaje s Audom. Prošla je točno polovina prvenstva, odigrano je 18 kola, a aktualni šampion RFS ima 5 bodova više od prvog pratioca Rige. U konkurenciji za titulu je još i Valmijera, dok će se svi ostali, izuzimajući Daugavu i Audu, boriti za opstanak. Uskoro počinju i kvalifikacije za europske kupove, RFS će igrati, za početak, u kvalifikacijama za Ligu prvaka s obzirom na to da su branitelji titule do koje su u prošlom prvenstvu stigli zahvaljujući samo jednom bodu prednosti u odnosu na gradskog rivala Rigu. I Auda je iz latvijske prijestolnice, kao i većina timova iz elite. Njihov najveći uspjeh je Kup Latvije koji su osvojili prije dvije godine, dok drugih značajnijih rezultata nemaju. Sada su u dobroj formi, vezali su tri prvenstvene pobjede sa čak 11 postignutih golova. RFS je druga dimenzija i očekujemo novi trijumf šampiona uz barem tri gola na utakmici.

Za Rigas će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 kvota je 1.90 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Petak u kladionica Germania iznosi 12.11.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*