Tiket dana (Četvrtak, 20.06.2024)

Pratimo i dalje događanja na Europskom prvenstvu i nemamo neki drugi izbor. Predložene kvote bile su važeće u trenutku sastavljanja prijedloga.

Danska – Engleska – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.60 u Germania

Englezi su opravdali ulogu favorita u duelu sa Srbijom, ali osim pobjede nemaju mnogo razloga za zadovoljstvo. Postoji mišljenje da su igrali koliko im je potrebno da ostvare pobjedu na startu, a da li je tako vidjet ćemo u meču sa snažnim Dancima. Ukoliko se ponovi loša partija Gordog Albiona, onda ni onaj poraz od Islanda u generalnoj probi pred EURO neće biti takva senzacija kakvom se smatralo. Ipak, oni u duel s Vikinzima ulaze s tri boda, što sa Skandinavcima nije slučaj jer su podbacili protiv Slovenije i osvojili samo bod. Sada Danska može upasti u problem, pogotovo ako izgubi od Engleske, mada ni jedan bod ne znači mnogo pošto će i u tom slučaju morati ići na pobjedu protiv Srbije u posljednjem kolu. Zanimljivo je da su se isti rivali sastali na Europskom prvenstvu prije tri godine i to u polufinalu, a tada su Englezi prošli u finale nakon izvođenja penala. Obje ekipe raspolažu velikim potencijalom u ofenzivnom dijelu tima, ali to nisu demonstrirali u prvih 90 minuta na ovom natjecanju. Sada očekujemo golove i to na obje strane.

Za oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 kvota je 2.60 u kladionici Germania.

Španjolska – Italija – Zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 1.60 u Germania

Svakako je ovo najveći derbi u dosadašnjem dijelu Europskog prvenstva. Možda Furija i Azuri nisu u prvom ešalonu favorita na ovom prvenstvu, ali su bivši europski i svjetski šampioni, a to mora da se poštuje. Osim toga, dobro su startali, pogotovo se to odnosi na Španjolce koji su uvjerljivo porazili Hrvatsku, trećeplasirani tim s prethodnog Mundijala. Slavili su i Talijani, ali uz dosta problema protiv autsajdera Albanije s 2:1. Remijem u ovom susretu i jedni i drugi će, gotovo sigurno, izboriti prolazak u drugi krug, samo ovisi s koje pozicije. Znajući ove dvije selekcije, uopće nas neće iznenaditi neriješen rezultat koji bi im olakšao sve brige. Za one koji nisu baš uvjereni u takav scenarij, naš prijedlog je igra na mali broj golova, jer i u slučaju rezultata 0:0 i 1:1 ova igra će proći. Možda smo nepravedno “optužili” mediteranske selekcije, ali gledajući unazad, obično je tako bivalo.

Za igru zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 koeficijent u kladionici Germania iznosi 1.60.

SJK Akatemija – KTP – KTP će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.25 u Germania

Gosti iz Kotke imaju najveće izglede da izbore promociju u elitni rang finskog nogometa. To se može zaključiti već nakon samo 11 odigranih kola u drugoj ligi. KTP je pobijedio već 9 puta i samo jednom remizirao i izgubio. Da još uvijek nisu dovoljno kvalitetni za Veikkaus ligu, potvrdio je nedavni meč kupa protiv prvoligaša Intera iz Turkua koji su izgubili sa 5:1. Pritom Inter nije tim iz vrha tablice u prvoj ligi. Domaćin ovog meča je ekipa SJK Akatemije. Radi se o drugom timu prvoligaša iz Seinajokija kojem je jedini cilj opstanak u ovom rangu. SJK Akatemija je trenutno na zadovoljavajućem 7. mjestu, na kojem su završili i prošlo prvenstvo. Već sedam kola SJK je bez poraza, ali ima pet remija u nizu. KTP ima osam pobjeda u posljednjih 9 utakmica i sa 28 bodova je na 6 bodova prednosti ispred TPS-a iz Turkua. Predlažemo dvojku na ovom meču, ali uz dosta golova.

Za KTP će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 kvota je 2.25 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Četvrtak u kladionica Germania iznosi 9.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*