Tiket dana (Utorak, 18.06.2024)

Danas je nešto slabiji program na Europskom prvenstvu, igraju se samo dva meča u grupi F kojima se završava prvo kolo. Ni ostatak ponude nije pretjerano inspirativan. Predložene kvote vrijedile su u trenutku sastavljanja tiketa.

Portugal – Češka – Portugal će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.75 u Germania

Portugalci su već stalni sudionici najvećih natjecanja i ovo im je osmo uzastopno Europsko prvenstvo. Kristijanu Ronaldu je šesto, što ga čini rekorderom i u tom segmentu. Prije osam godina postali su prvaci u Francuskoj, a imaju i jedno finale. Čini se da nikad nisu imali kvalitetniji tim i svakako spadaju u najuži krug favorita. Na klupi je Španjolac Roberto Martinez koji nije uspio da s Belgijom u šest godina ostvari neki značajniji uspjeh od polufinala na Mundijalu u Rusiji, a i Belgijanci su imali nevjerojatan sastav. Grupa je takva da Portugalija ne bi smjela imati problema oko prolaska dalje, a za kasnije ćemo vidjeti. Česi se nadaju plasmanu u drugu fazu, pod imenom Čehoslovačka postali su prvaci kontinenta 1976. u Beogradu, a 20 godina kasnije kao Češka bili su drugi u Engleskoj. Presudio im je zlatni gol Olivera Bierhofa. Izbornik Ivan Hašek doveo je tim bez mnogo zvijezda, a najpoznatiji je dvojac Bayera iz Leverkusena Patrik Schick – Adam Hložek. Očekujemo pobjedu Portugala na startu uz barem dva postignuta gola.

Za Portugal će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je 1.75 u kladionici Germania.

Al Itihad – Al Ahli – Al Ahli će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 1.97 u Germania

Al Ahli se polako ali sigurno penje na ljestvici, već su na 4. mjestu, a još uvijek zaostaju čak 7 utakmica za vodećim Pyramidsom. Istina, imaju i 20 bodova manje, ali u slučaju svih pobjeda bili bi ispred trenutnog lidera za jedan bod. Nedavno su osvojili Afričku Ligu prvaka jer su u finalu bili uspješniji od Esperance iz Tunisa, a i ovogodišnja izdanja afričkih klubova potvrdila su dominaciju zemalja Magreba, s obzirom da su najbolji bili klubovi iz Egipta, Maroka i Tunisa. Inače, Al Ahli je najtrofejniji klub Egipta, prvaci su bili čak 43 puta, a daleko iza njih, sa 14 pehara je Zamalek. Uglavnom su klubovi iz Premijer lige smješteni na krajnjem sjeveru, u delti Nila, a većina je iz Kaira i Aleksandrije. Al Ittihad je stalni prvoligaš, ali još uvijek nisu bili prvaci. Trenutno je ekipa iz Aleksandrije na 6. mjestu s istim brojem bodova kao i Al Ahli, ali sa čak 9 utakmica više odigranih. To nam kazuje da će teško zadržati sadašnju poziciju, a i forma im je u padu pa su u prethodna tri kola osvojili samo bod, a nisu dali ni gol. U posljednjem odigranom meču su ispali i iz nacionalnog kupa i to od nižerazrednog rivala. Ni na tom meču nisu dali gol. Dakle, gol je misaona imenica za Al Ittihad i sumnjamo da će zatresti mrežu prvaka Afrike.

Za Al Ahli će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 kvota je 1.97 u kladionici Germania.

Valur – Vikingur R. – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 4 @ 2.10 u Germania

Islanđani igraju bez prekida i to nam pomaže u sastavljanju tiketa, da se ne bismo fokusirali samo na Europsko prvenstvo. Na programu je 10. kolo, mada su timovi koji imaju europske obveze ovog ljeta već odigrali po meč više od ostalih. U vodstvu je Vikingur iz Reykjavika, aktualni prvak ove otočne zemlje. Zbog te činjenice imat će dobru šansu ponoviti uspjeh Breidablika iz prethodne sezone i plasirati se u grupnu fazu nekog od kupova, najvjerojatnije Lige konferencija. Vikingur je sakupio 25 bodova iz 10 utakmica, a prati ga Breidablik s 22, odnosno Valur s 21. Upravo Vikingur sljedeće igra gostovanje kod gradskog rivala Valura. I jedni i drugi su u odličnoj formi i s lakoćom pune mreže rivala. Valur je postizao po 5 golova u dva posljednja kola, dok je Vikingur ”petardirao” svog protivnika u prošlom kolu. Ova dva tima sastala su se u Super kupu ove zemlje i slavio je Vikingur nakon penala, u regularnom dijelu utakmice rezultat je bio 1:1. Sada očekujemo dosta golova, barem četiri, a bit će ih na obje strane.

Za oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 4 kvota je 2.10 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Utorak u kladionica Germania iznosi 7.24.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*