Tiket dana (Nedjelja, 16.06.2024)

Trećeg dana na Europskom prvenstvu u Njemačkoj na teren izlazi reprezentacija Srbije. Protivnik je najjači mogući, reprezentacija Engleske, ali i ostala dva susreta bit će zanimljiva. Kvote su vrijedile u trenutku sastavljanja prijedloga.

Poljska – Nizozemska – Nizozemska će pobijediti na utakmici @ 1.60 u Germania

Ronald Koeman je kao nogometaš s Nizozemskom postao europski prvak 1988. godine u Njemačkoj, a sada će pokušati to učiniti i kao izbornik na istom mjestu. Pitanje je koliko je to realno, on u sastavu nema Van Bastena, Gullita, Rijkaarda, ali ni nekog drugog Koemana. Ipak, Lale spadaju u gornji dom europskog nogometa i njihov eventualni trijumf svakako ne bi bio senzacija. Na početku igraju protiv Poljske, reprezentacije od koje nisu izgubili punih 45 godina. Poljacima je ovo peto uzastopno Europsko prvenstvo, a zanimljivo je da su prvi put zaigrali na kontinentalnoj smotri 2009. godine i od tada su stalni sudionici, s samo jednim četvrtfinalom. Do Njemačke su stigli nakon doigravanja u Ligi nacija jer su u skupini bili iza Albanije i Češke. U prvoj utakmici izbornik Michał Probierz neće moći računati na udarni dvojac Lewandowski – Milik, a očekuje se da napadač Barcelone igra već u drugoj utakmici na turniru. Nizozemska ne bi smjela propustiti priliku da pobijedi u ovom susretu.

Za Nizozemska će pobijediti na utakmici se u kladionici Germania dobiva kvota 1.60.

Slovenija – Danska – Danska će pobijediti na utakmici @ 1.80 u Germania

Slovenci su samo jednom, od osamostaljenja, igrali na Europskom prvenstvu. To je bilo 2000. godine, ali nisu prošli grupnu fazu. Novo sudjelovanje započinju dvobojem s Danskom, reprezentacijom s kojom su bili u istoj grupi i u kvalifikacijama za ovo prvenstvo. U grupi su Vikinzi bili uspješniji, slavili su u Kopenhagenu i remizirali u Stožicama, i zato su na kraju bili pobjednici grupe. To za Sloveniju nije toliko važno, najbitnije je da su stigli na EURO. Izbornik je iskusni Matjaž Kek, čovjek koji je s Rijekom prekinuo dugogodišnju dominaciju Dinama u hrvatskom prvenstvu, ali je od tog događaja prošlo mnogo vremena. Danska se mora uvijek maksimalno uvažavati, prije 32 godine su otišli na Europsko prvenstvo kao zamjena za Jugoslaviju i vratili se s krunom iz Švedske. Imaju vrlo skladan tim, bez velike zvijezde, ali su apsolutno svi nogometaši iskusni “legionari”. U posljednje dvije pripremne utakmice Danci su odigrali odlično protiv skandinavskih rivala, Švedske i Norveške, pa nam se čini da su u dobroj formi što bi mogli demonstrirati u meču sa Slovenijom.

Za Danska će pobijediti na utakmici se u kladionici Germania dobiva koeficijent koji iznosi 1.80.

Slavia Mozyr – Minsk – Slavia Mozyr će pobijediti u prvom poluvremenu i na utakmici @ 1.97 u Germania

Ekipa iz Mozira je na fantastičan način započela sezonu u beloruskoj Višaji. U prvih 6 kola imali su 5 pobjeda i jedan remi te su se šepurili na vrhu tabele. Sada su u maloj krizi, nemaju pobjedu već pet kola, a nakon tri uzastopna poraza sada su vezali dva remija. Dakle, opet stvari idu na bolje. Slavija i nije ekipa koja može da se bori za titulu, ali bi mogla nadmašiti prošlogodišnje sedmo mjesto. Priliku da prekinu niz bez trijumfa imaju u dvoboju sa slabim Minskom. Klub iz beloruske prijestolnice još nema pobjedu, jedini u ligi, a teško da će se to promijeniti nakon gostovanja u Moziru. U prošlom kolu su odigrali bez golova protiv Soligorska, do prije dvije sezone najboljim beloruskim timom koji je sada na samom dnu opterećen velikom kaznom Saveza pa su još u minusu s bodovima. Svakako je Slavija bolji tim i očekuje se da će pobijediti u ovom meču. Problem je mala kvota za jedinicu pa smo pokušali da je popravimo prelazom 1/1.

Za Slavia Mozyr će pobijediti u prvom poluvremenu i na utakmici se u kladionici Germania dobiva koeficijent koji iznosi 1.97.

Egerusund – Valerenga IF – Valerenga IF će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.45 u Germania

Ni Valerenga ni Egersund prošle godine nisu igrali u drugoj ligi Norveške. Valerenga je bila stabilan prvoligaš koja je potpuno neočekivano završila u OBOS ligi, dok je Egersund zasluženo treću ligu zamijenio drugom. Nakon 12 odigranih kola oba tima se nalaze u vrhu tabele, na drugom odnosno trećem mjestu. Lider je Kongsvinger sa 25 bodova, Valerenga je sakupila dva manje, a Egersund tri. U elitu ulaze direktno dvije prvoplasirane ekipe i treba očekivati veliku borbu između ova tri tima, ali i Brinea, Stabeka, a možda i još nekog. Valerenga se, nakon nešto slabijeg starta, privikla na igranje u ovom rangu, pa su sada u seriji od četiri vezane pobjede s čak 16 postignutih golova. To je četiri u prosjeku, ali i Egersund zna postizati golove te je trenutno najefikasniji tim lige s 30 postignutih pogodaka u 12 utakmica. Međutim, ovaj tim dosta golova i prima, do sada im se mreža zatresla 24 puta i slabije obrane imaju samo dvije posljednjeplasirane ekipe. Zato predlažemo dvojku ali i najmanje tri gola na meču.

Za Valerenga IF će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 kvota je 2.45 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Nedjelja u kladionica Germania iznosi 13.9.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*