Tiket dana (Subota, 15.06.2024)

Europsko prvenstvo kreće u punom zamahu i danas gledamo tri utakmice iz Njemačke. Osim mečeva s EURA, igraće se još uglavnom u nižim ligama zemalja sa sjevera Europe i u Južnoj Americi, čija KOPA Amerika tek treba početi. Predložene kvote bile su važeće u trenutku pisanja teksta.

Italija – Albanija – Italija će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 @ 1.93 u Germania

Azzurri obranu naslova na Europskom prvenstvu počinju duelom s Albanijom. Grupa B je nazvana grupom smrti, a kako i ne bi kada su u njoj dva svjetska i europska prvaka, uz reprezentaciju koja je na dva prethodna Mundijala osvajala drugo odnosno treće mjesto. Albanci su tu potpuni autsajderi i svaki osvojeni bod u konkurenciji Španjolske, Hrvatske i Italije bio bi velik kao kuća. Ovo nije debi Albanije na EURU, igrali su 2016. godine u Francuskoj, ali bez mnogo uspjeha. Daleko od toga da to nije dobar tim, igrači ionako ne igraju u domovini već širom Europe, najviše ih ima baš u Italiji. Izbornik je Brazilac Sylvinho, a on je mnogo veći trag ostavio kao nogometaš nego kao trener, mada za ovo drugo tek ima vremena. Italija je opet imala traumatične kvalifikacije, tek su remijem s Ukrajinom u posljednjem kolu osigurali drugu poziciju i to s istim brojem bodova kao i Ukrajinci, ali boljim međusobnim skorom. U dvije kontrolne utakmice pred EURO Italija je bez golova igrala s Turskom i minimalnim rezultatom pobijedila BiH. Albanija je po tri gola dala Lihtenštajnu i Azerbajdžanu, ali to nisu rivali u rangu Azzurra. Pobjeda aktualnog prvaka Europe ne bi trebala izostati, ali ne vjerujemo u goleadu.

Za Italija će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 kvota je 1.93 u kladionici Germania.

Santa Fe – San Lorenzo – Santa Fe će pobijediti na utakmici @ 2.30 u Germania

Argentinsko prvenstvo tek što se zalaufalo, slijedi pauza duža od mjesec dana. Naime, uskoro kreće KOPA Amerika koja se igra u SAD-u, a Argentinci će, kao i sve ostale južnoameričke reprezentacije, igrati na njemu. Za Union iz Santa Fea pauza ne stiže u dobrom trenutku. Ovaj klub je odlično startao u prvenstvu i nakon četiri odigrane utakmice ima 3 pobjede i jedan remi, pa zajedno s još četiri tima drži vrh tablice. Za pohvalu je podatak da im se mreža za 360 i kusur minuta zatresla samo jednom, ali im efikasnost nije jača strana i 10 bodova su osvojili sa samo 5 postignutih golova. S druge strane, San Lorenzo ima razloga za zadovoljstvo zbog pauze koja slijedi. Ova ekipa je osvojila samo jedan bod iz tri meča koja su registrirana, s obzirom da je njihov okršaj s Godoy Cruzom prekinut zbog nereda navijača kod rezultata 1:1 nakon prvog poluvremena. Prošlu sezonu San Lorenzo je završio na visokom trećem mjestu, dok je Union Santa Fe bio tek na 20. poziciji. Stvari se mijenjaju, ali vjerujemo da će Sveci iz predgrađa Buenos Airesa pronaći izlaz iz krize u nastavku sezone.

Sada je domaćin u naletu i predlažemo da Santa Fe će pobijediti na utakmici s kvotom 2.30 u kladionici Germania.

Neman – Bate Borisov – Neman će pobijediti u prvom poluvremenu i na utakmici @ 2.30 u Germania

BATE Borisov više nije dominantan u bjeloruskoj Višaja ligi. Aktualni prvak je Dinamo iz Minska, a ekipa iz Borisova je prošlu sezonu završila na petom mjestu s dva boda zaostatka za prvim timom u zoni plasmana u europske kupove. Dakle, oni se nisu plasirali u Europu, ali zato jest njihov sadašnji rival. Ekipa Nemana iz Grodna bila je viceprvak, sedam bodova su zaostajali za prvakom iz Minska, a sada su ispred njih na tablici, nalaze se na drugoj poziciji nakon 11 kola s dva boda manje od lidera Žodina. U međuvremenu, Neman je osvojio i Kup Bjelorusije. Prije dvadesetak dana su u finalu pobijedili Isloch sa 2:0 i stigli do svog drugog trofeja u povijesti, s obzirom da su kup osvojili i 1993. godine. Stvari su sada drugačije u Višaja ligi, Neman je veliki favorit protiv BATE-a, iako je ekipa iz Borisova u prethodnom kolu deklasirala Slutsk sa čak 6:0. BATE se nalazi na 8. mjestu i ima samo 15 osvojenih bodova. Mada je Neman bio viceprvak, po drugi put od osnivanja, BATE je prošle sezone oba puta slavio protiv tima iz Grodna. Vrijeme je da Neman uzvrati i predlažemo pobjedu domaćina.

Za Neman će pobijediti u prvom poluvremenu i na utakmici kvota je 2.30 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Subota u kladionica Germania iznosi 10.21.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*