Tiket dana (Četvrtak, 16.05.2024)

S obzirom na to da je četvrtak i da je kraj sezone iza ugla, današnja ponuda je više nego dobra. Ima vanrednih kola u skandinavskim ligama i Španjolskoj, a tu su i plej-of utakmice. Predložene kvote bile su važeće u vrijeme pisanja prijedloga.

Las Palmas – Betis – Betis će pobijediti na utakmici @ 1.90 u Germania

Zahvaljujući rezultatima u travnju i svibnju, Betis je na visokom 6. mjestu, onom koje vodi u Europsku ligu. U prethodnih pet kola imaju četiri pobjede i remi u gradskom derbiju sa Sevillom. Malo je iznenađujuće da je takav niz dobrih rezultata došao nakon četiri uzastopna poraza prije pauze u prvenstvu. U nedjelju su pobijedili posljednjeplasiranu Almeriju na svom Benito Villamarínu s rezultatom 3-2 i sada imaju bod više od Sociedada koji je 7. Nije isto igrati u Europskoj ligi ili Konferencijskoj ligi, pa će “zeleno-bijeli” učiniti sve da zadrže svoju poziciju u preostala tri kola. Las Palmas je u očajnoj seriji rezultata, momčad s Kanarskih otoka je izgubila posljednjih osam utakmica, a nisu zabilježili pobjedu već 11 kola. Da stvar bude gora, postigli su samo jedan gol u tih osam uzastopnih poraza. Srećom po njih, imali su dobru zalihu bodova i ostat će u ligi unatoč ovom lošem nizu. Jedini gorak okus ostaje zbog takvog završetka njihove povratničke sezone.

Predlažemo Betis će pobijediti na utakmici, za koju je kvota u kladionici Germania 1.90.

Leeds – Norwich – Zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 1.96 u Germania

Pitanje tko će doći do finala doigravanja Championshipa ostalo je otvoreno nakon prvih 90 minuta u Norwichu. Čini se da je Leeds bio bliži pobjedi, ali remi je svakako najrealniji ishod nakon teške utakmice s gotovo bez prilika. Uzvrat se igra na Elland Roadu, a momčad iz Yorkshirea želi se odmah vratiti u najviši rang, čak i ako to znači kroz doigravanje, budući da nisu uspjeli osigurati izravnu promociju. Leedsov slab završetak sezone, s samo jednom pobjedom u posljednjih pet utakmica, koštao ih je drugog mjesta koje je pripalo Ipswich Townu, momčadi koja je prošlog proljeća ušla u Championship iz League 1. Bilo je jasno da Kanarinci ne mogu osigurati jedno od prva dva mjesta, pa su ciljali na poziciju u doigravanju. Završili su šesti, tri boda ispred Hulla. Mogli su se popeti barem još jedan korak, ali nisu pobijedili u posljednja tri kola, zabilježivši dva remija i poraz u Birminghamu u posljednjem kolu. Leeds je pobijedio u obje ligaške utakmice, 3-2 u Norwichu i 1-0 u Leedsu. Prva utakmica na Carrow Roadu završila je bez golova, i ne očekujemo mnogo golova ni u uzvratu.

Ulog je ipak prevelik. Za zbroj golova na utakmici će biti najviše 2, kvota je 1.96 u kladionici Germania.

FC Kopenhagen – Midtjylland – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.97 u Germania

S nizom pobjeda u doigravanju, aktualni danski prvak došao je do vrha tablice tri kola prije kraja prvenstva. Hoće li naslov ostati na Parkenu, ostaje za vidjeti, ali kraj prvenstva je izuzetno uzbudljiv, i s 270 minuta do kraja, četiri momčadi još uvijek imaju priliku osvojiti naslov prvaka. FC Copenhagen i Midtjylland imaju po 58 bodova, dok su Brondby i Nordsjælland imali dva boda manje prije ovog kola. U nedjelju su Lavovi uzvratili Brondbyju za poraz na Parkenu u prvom dijelu doigravanja i, zahvaljujući toj pobjedi, četvrtoj zaredom, preuzeli vodstvo. Midtjylland, iako nešto slabiji u doigravanju, osigurao je dvije pobjede u posljednje dvije domaće utakmice u Herningu. Ovo je već peta utakmica između ovih dviju momčadi ove sezone. Midtjylland je dobio obje ligaške utakmice s identičnim rezultatom 2-2, dok je FC Copenhagen pobijedio minimalno u kupu. Najviše golova postignuto je u prvom dijelu doigravanja u Herningu, a utakmica je završila rezultatom 2-2. Golovi su opet opcija, iako je ulog velik.

Za oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3, kvota je 1.97 u kladionici Germania.

Lugano – Winterthur – Lugano će pobijediti na utakmici @ 1.57 u Germania

Lugano je učinio mnogo ove sezone, ali još uvijek nije konkretno postigao ništa. Ova momčad još uvijek je u utrci za oba trofeja u Švicarskoj, iako je realnije da osvoje Kup nego Super ligu. Ako ne mogu završiti prvi — zaostaju 6 bodova za Young Boysima tri kola prije kraja — cilj im je barem osigurati drugo mjesto i igrati kvalifikacije za Ligu prvaka. U finalu Kupa igrat će protiv Servettea, njihovog glavnog rivala za titulu viceprvaka. Prošle jeseni, Lugano je također igrao u grupnoj fazi Konferencijske lige, ali su završili posljednji u svojoj grupi sa 4 boda.

Ne može se reći ni da je Winterthur bio slab. Ova momčad igra svoju drugu sezonu u elitnom rangu i odmah se kvalificirala za doigravanje, nešto što Basel nije uspio. Do nedjeljne utakmice protiv Züricha, bili su u sjajnoj poziciji za europsku kvalifikaciju, ali su doživjeli poraz kod kuće. Trenutno su šesti na tablici i još uvijek mogu dosegnuti peto mjesto i mjesto u Konferencijskoj ligi. Pitanje je koliko im je to prioritet. Ovdje predlažemo pobjedu domaćina zbog nastojanja Lugana da ostane drugi.

Lugano će pobijediti na utakmici plaća se kvotom 1.57 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Četvrtak u kladionica Germania iznosi 11.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*