Tiket dana (Utorak, 09.04.2024)

Finali se približavaju u europskim kupovima i večeras se igraju prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka. Uz duele u Madridu i Londonu, aktivne će biti i momčadi u nižim engleskim ligama. Tečajevi su bili valjani u trenutku sastavljanja prijedloga.

Real Madrid – Manchester City – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.00 u Germania

Sukob ovih dviju momčadi je derbi četvrtfinala Lige prvaka, iako su svi parovi više nego zanimljivi. Sastaju se posljednja dva europska prvaka, pri čemu engleski tim brani naslov. Do ove faze, City nije imao problema. Građani su zabilježili svih šest pobjeda u grupnoj fazi protiv Leipziga, Young Boysa i Crvene zvezde, a zatim su u osmini finala dva puta pobijedili danski FC Kopenhagen. I sada prava rijetkost. City je postigao tri gola u svakoj od svojih osam utakmica, pobijedivši u sedam od njih s rezultatom 3:1, a jedino u Beogradu protiv Crvene zvezde su pobijedili 3:2. Madrid je igrao u grupi protiv Napolija, Brage i Union Berlina. Također su grupu završili s maksimalnim učinkom, s 6 pobjeda iz šest utakmica, ali su imali velikih problema s Leipzigom u osmini finala. Pobijedili su s minimalnom razlikom u Njemačkoj, iako su Bikovi bili, ako ne bolji, onda barem jednak protivnik, a uzvratna utakmica završila je 1:1, s propuštenim brojnim prilikama od strane Leipziga. U svojim domaćim ligama, Real je bolji i gotovo sigurno će postati prvak, dok City zaostaje bod za Liverpoolom i Arsenalom u Premier ligi. Prošlog vikenda, City je pobijedio Crystal Palace u gostima dok je Real odmarao zbog finala Copa del Rey i čeka ovaj okršaj odmoran. U obije prethodne sezone ove dvije momčadi sastale su se u polufinalima, pri čemu je Real bio bolji prije dvije godine, a prošle godine City je odlučno pobijedio madridsku momčad u uzvratu s rezultatom 4:0. Za ukupan trijumf, City je favorit, ali u Madridu treba očekivati otvorenu utakmicu s golovima.

Za igru oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 kvota je 2.00 u kladionici Germania.

Millwall – Leicester – Leicester će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 2.05 u Germania

Premalo smo čekali da proglasimo Leicester Premierligašem. Lisice su igrale briljantno veći dio sezone, ali su posustale kada je to bilo najvažnije. Od sredine veljače do kraja ožujka, tijekom šest ligaških utakmica, Leicester je doživio četiri poraza, uz jednu pobjedu i jedan remi. Leeds i Ipswich iskoristili su njihov loš niz, i sada imamo utrku trojice za prve dvije pozicije i izravan plasman u elitu. Leicester se oporavio, pobjedivši u zadnja dva kola, prvo protiv Norwicha, a zatim i Birmingham, oba puta na svom stadionu King Power. Vratili su se na vrh, s Ipswichom zaostajući za bod i Leedsom za dva, ali što je još važnije, Leicester ima utakmicu manje u odnosu na ove dvije momčadi. Što se tiče Millwalla, ta momčad je osvojila samo jedan bod u zadnja četiri kola i našla se u vrlo nepovoljnoj situaciji. Samo su dva boda iznad zone ispadanja, a sjetimo se da su Lavovi prošle sezone bili samo bod daleko od ulaska u doigravanje za Premier ligu. Londonska momčad će sezonu završiti igrajući protiv Cardiffa, Sunderlanda, Plymoutha i Swanseaja, koji su svakako lakši protivnici od Leicester. Prednost dajemo gostima i vjerujemo u najmanje dva gola u mreži domaćina.

Za Leicester će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je 2.05 u kladionici Germania.

Southampton – Coventry – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 4 @ 2.50 u Germania

Postoji velika vjerojatnost da će ove dvije momčadi biti među četiri koje će pokušati doći do Premier lige putem doigravanja. Od Southamptona se očekivalo da će biti u ovoj poziciji, ali zbog loših rezultata u posljednja dva mjeseca sada su prilično daleko od drugog mjesta i izravnog ulaska u elitu. Doživjeli su tri poraza u veljači i osvojili su samo dva boda u posljednja tri kola. Čini se da je ovaj niz rezultata definitivno ugasio nadu Southamptona za povratak u najviši rang bez neizvjesnosti doigravanja. Istina, imaju dvije utakmice manje u odnosu na Leeds i Ipswich, pa bi s maksimalnim bodovima iz tih utakmica mogli smanjiti zaostatak za Ipswichom na šest bodova. Coventry je odmah ispod crte za doigravanje, na 7. mjestu, četiri boda iza Norwicha, ali s jednom utakmicom manje. Za njih je sudar na St Mary’su ključan, posebno nakon pobjede nad Leedsom prošlog vikenda. Vrijedi napomenuti da je Coventry također došao do polufinala FA kupa i za dva tjedna će ugostiti Manchester United, što će biti najvažnija utakmica za momčad u posljednjih nekoliko desetljeća. Ako se također kvalificiraju za doigravanje Championshipa, već će to biti jedna od najuspješnijih sezona za Coventry, koji u svojoj povijesti ima jedan trofej FA kupa, osvojen prije gotovo 40 godina. Obje momčadi će igrati za pobjedu, jer bi remi razočarao i jedne i druge, pa predlažemo utakmicu s puno golova.

Za oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 4 kvota je 2.50 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Utorak u kladionica Germania iznosi 10.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*