Tiket dana (Ponedjeljak, 08.04.2024)

Tiket dana

Danas nas čeka nešto slabija ponuda, ali to je obično slučaj ponedjeljkom. Od sutra se nastavljaju europski kupovi i počinje rasplet u tim natjecanjima. Predložene kvote bile su valjane u trenutku sastavljanja listića.

Brondby – Silkeborg – Brondby će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.63 u Germania

Brondby je ostvario ključnu pobjedu na samom početku doigravanja u Danskoj. Slavili su na čuvenom Parkenu protiv aktualnog prvaka FC Kopenhagena i izdvojili se na vrhu tablice. Titula je još daleko, ali lako se može pokazati da je ova pobjeda bila ključna. Da bi sve bilo idealnije za tim iz predgrađa glavnog grada, do pobjede su došli na Parkenu golom u zadnjim trenucima sudačke nadoknade. Da bi ostali na vrhu, trebaju im i trijumf nad Silkeborgom. Gosti su igrali užasno na kraju regularne sezone, ne pobjeđujući u zadnjih 10 utakmica, a prije doigravanja imali su 7 uzastopnih neuspjeha. Taj niz poraza prekinuli su u prvom kolu doigravanja remijem protiv Aarhusa na svom terenu. Silkeborg je 6. u doigravanju, i čini se da će tamo i ostati, s Danskim kupom kao glavnom preokupacijom. U prvoj polufinalnoj utakmici pobijedili su Fredericiu 6:1 i gotovo je sigurno da će igrati u finalu, samo je pitanje hoće li to biti protiv Nordsjaellanda ili Aarhusa. U zadnjem kolu regularnog dijela, Brondby je pobijedio Silkeborg 4:1 i sada će slaviti bez većih problema.

Za Brondby će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je 1.63 u Germaniji.

Maccabi T. A. – Maccabi Haifa – Maccabi T.A. će pobijediti na utakmici @ 2.30 u Germania

Titula će promijeniti vlasnika u Izraelu, to je gotovo sigurno, a bit će još sigurnije ako Maccabi Tel Aviv na svom terenu pobijedi svojeg imenjaka iz Haife. Dva najbolja izraelska tima ulaze u završnicu s velikom prednošću tima iz Tel Aviva, koji vodi s čak 10 bodova. Aktualni prvak iz Haife jednostavno se raspao nakon ispadanja iz Europe od Fiorentine, osvojivši samo jedan bod u posljednja tri kola lige, a također je ispao iz Državnog kupa od Netanye. S 9 kola preostalih u prvenstvu, ima dovoljno bodova za promjenu na vrhu, ali uz niz pobjeda tima iz Haife, bilo bi potrebno da i tim iz Tel Aviva izgubi značajan broj bodova. Maccabi Tel Aviv također je ispao iz Državnog kupa od svojeg imenjaka iz Petah Tikve, ali ih sigurno više muči poraz od Olympiakosa u Konferencijskoj ligi. Podsjetimo, Maccabi je pobijedio u Pireju s rezultatom 4:1, ali u uzvratnoj utakmici Olympiakos je slavio s istim rezultatom, a zatim nakon 120 minuta igre Grci su pobijedili 6:1. Prvak iz Haife pobijedio je oba prethodna ligaška dvoboja ove sezone protiv svojeg imenjaka iz Tel Aviva, ali sada vjerujemo da je vrijeme za trijumf trenutnog lidera.

Za Maccabi T.A. će pobijediti na utakmici, Germania nudi koeficijent 2.30.

Auxerre – Troyes – Auxerre će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 @ 2.25 u Germania

Vodeći tim francuske druge lige ima sjajnu priliku osigurati treću pobjedu zaredom i napraviti još jedan ogroman korak prema povratku u Ligue 1. Vjerojatno su dobili ključni dvoboj prošlog ponedjeljka kada su slavili 1:0 pobjedu u derbiju protiv Angersa. S tom pobjedom odmaknuli su se 5 bodova od najbližeg pratitelja, a s obzirom da će prve dvije momčadi biti izravno promovirane u elitu, trebaju paziti na momčad na trećem mjestu, koja je Saint-Etienne. Auxerre dočekuje momčad iz Troyesa, jednu od onih koje očajnički žele ostati u drugoj ligi i sljedeće sezone. Prije 31. kola, gosti su bili tek iznad crte ispadanja, ali lako bi se mogli naći u zoni ispadanja ovisno o rezultatima svojih konkurenata. Troyes, nakon tri utakmice bez poraza, izgubio je kod kuće od Rodeza 3:2 u posljednjem kolu, dodatno komplicirajući svoju situaciju. Auxerre je slavio 2:1 pobjedu kao gost protiv Troyesa u prvom dijelu sezone, i očekujemo da će učiniti isto pred svojim navijačima, ali ne s velikom razlikom u golovima.

Za Auxerre će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3, kvota u Germaniji je 2.26.

Santander – Alcorcon – Santander će pobijediti na utakmici @ 1.80 u Germania

Momčad iz Santandera, koja se vratila u Segundu Diviziju, ove sezone je pomalo stidljivo najavila svoje ambicije. Govorilo se o opstanku, i malo tko je mogao pretpostaviti da će Racing, s 9 kola preostalih u regularnom dijelu prvenstva, biti na visokom 5. mjestu, samo dva boda iza drugoplasiranog Eibara, pozicije koja vodi izravno u La Ligu. Vjerujemo da je Racing zadovoljan mjestom u doigravanju, ali sada su u dobroj formi, koju bi mogli iskoristiti za napad na to drugo mjesto, posebno jer ostale vodeće momčadi nisu u tako dobrom zamahu. U posljednjih šest kola, Racing ima tri pobjede i tri remija, a prije tjedan dana su ostvarili tešku pobjedu u gostima u Gijonu, okrenuvši rezultat u svoju korist s 3:2. Oni su apsolutni favoriti protiv Alcorcona, momčadi koja je jedan od kandidata za ispadanje i koja je bila tek iznad crte ispadanja prije ovog kola, zahvaljujući osvojenih 4 boda u posljednja dva kola. Obje utakmice su igrali kod kuće, pobijedivši Oviedo i remiziravši s Amorebietom. Alcorcon je doživio četiri uzastopna poraza u gostima i ide prema petom.

Za Santander će pobijediti na utakmici, Germania nudi koeficijent 1.80.

Ukupna kvota na tiketu za Ponedjeljak u kladionica Germania iznosi 15.18.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*