Tiket dana (Četvrtak, 28.03.2024)

Kao i jučer, tako je i danas dan koji kladioničari ne vole. Da utješim, bit će tako samo danas, a zatim počinje žestoki završetak uzbudljive nogometne sezone. Predložene kvote bile su valjane u trenutku izrade listića.

AB Kopenhagen – Nykobing – AB Kopenhagen će pobijediti na utakmici @ 2.05 u Germania

Tri kola prije kraja prvog dijela sezone u danskoj trećoj ligi, favoriti su se jasno istaknuli. Nakon 22 redovna kola, liga se dijeli na dva dijela, šest najboljih momčadi natjecat će se za promociju u drugu ligu dok će ostatak lige boriti za opstanak. Postoji velika vjerojatnost da će i AB Kopenhagen i Nykobing igrati u doigravanjima, a to će biti gotovo sigurno ako domaćin pobijedi u ovoj utakmici. Momčad iz danske prijestolnice trenutno je na 6. mjestu, posljednjem koje vodi u doigravanja za vrh tablice i ima pet bodova više od najbližeg pratitelja. Budući da je još samo 9 bodova u igri, jasno je da je njihova utakmica s Nykobingom prva meč lopta za doigravanja. U drugom dijelu sezone, AB Kopenhagen je poražen od vodećeg Esbjerga i remizirao s Aarhus Fremadom i u gostujućoj utakmici protiv Skivea. Nykobing je dobio svoju prvu službenu utakmicu u 2024. godini, ali je zatim doživio dva poraza u kojima su primili po tri gola. Naš prijedlog za ovu utakmicu je pobjeda domaćina s najmanje dva gola domaćeg tima.

Za okladu AB Kopenhagen će pobijediti na utakmici, kvota je 2.05 u kladionici Germania.

Gubbio – Sassari – Sassari će pobijediti na utakmici @ 2.80 u Germania

Puno je jasno u talijanskoj Seriji C, Grupa B. Pet kola prije kraja, vodeći Cesena ima 11 bodova više od drugoplasiranog Torresa i očekujemo da će uskoro ova momčad matematički postati članom druge divizije. Samo jedna momčad direktno prelazi u Seriju B, dok se sljedećih devet kvalificira za doigravanja. Ova doigravanja neće biti ništa manje naporna od regularne sezone, s mnogim utakmicama koje treba odigrati, i samo najuspješnije momčadi iz sve tri grupe Serije C uspjet će promijeniti svoj rang. Torres još uvijek se nada čudu na samom kraju. Malo toga ovisi o njima, ali ako ne uspiju stići Cesenu, barem ciljaju ostati na drugom mjestu kako bi si nešto olakšali put. Predstojeća im je gostujuća utakmica protiv izvrsne momčadi Gubbio u regiji Umbrija. Zanimljivo, Torres dolazi iz grada Sassarija, drugog najvećeg na otoku Sardiniji, i veliki su rivali Cagliarija. S obzirom da je Cagliari u problemima u Seriji A, moglo bi se dogoditi da se sljedeće sezone ova dva otočka kluba sučele u Seriji B. Torres je pobijedio u sedam od posljednjih osam utakmica, s jednim remijem, dok je Gubbio bio u nizu od tri poraza. Gosti su favoriti, i predlažemo okladu na njihovu pobjedu.

U kladionici Germania, kvota za Sassari će pobijediti na utakmici iznosi 2.80.

Luckenwalde – BFC Dynamo – BFC Dynamo će pobijediti na utakmici @ 1.75 u Germania

Najzanimljiviji završetak svih regionalnih liga u Njemačkoj će neosporno biti u sjeveroistočnoj grupi. Ovdje vodi novak Greifswald, ali su im blizu puno poznatiji Dynamo Berlin i Energie iz Cottbusa. Ove tri momčadi su unutar samo dva boda jedna od druge, i svaki kiks u preostalih osam kola može biti koban, s obzirom da samo prvo mjesto vodi u treću ligu. BFC Dynamo je nasljednik nekadašnjeg prvaka Istočne Njemačke, Dynamo Berlina. Ovaj tim nije se dobro snašao od ujedinjenja dviju Njemačkih država i uglavnom se zadržao u nižim ligama. Sada imaju priliku da se podignu na nacionalnu razinu, i nalaze se u dobrom obliku, s jednim porazom u zadnjih 14 kola. Nažalost, taj poraz dogodio se kod kuće protiv Chemnitzera, ne uspijevši iskoristiti prednost domaćeg terena u prethodna tri meča. Sada idu u goste momčadi iz Luckenwaldea, iz grada istog imena u Brandenburgu. Domaćin nije pobijedio u zadnjih pet kola, ali ima tri remija u tom razdoblju. Domaćinu nedostaje motivacija, što bi moglo biti presudno u ovoj utakmici. Dynamo mora pobijediti, i vjerujemo da hoće, s najmanje dva postignuta gola.

Za okladu BFC Dynamo će pobijediti na utakmici, kvota je 1.57 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Četvrtak u kladionica Germania iznosi 9.01.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*