Tiket dana (četvrtak, 14.03.2024)

Večeras su na rasporedu uzvratne utakmice osmine finala Europske lige i Konferencijske lige, te ćemo saznati koji će klubovi nastaviti u završnicu ovih natjecanja. Predložene tečajevi vrijede u trenutku sastavljanja tiketa.

Vest Hem – Frajburg – 1 @ 1.75 u Germania

Ovo je već četvrti susret Čekićara i Frajburga ove sezone. Slučaj je htio da ovi timovi budu u istoj skupini Europske lige i da zajedno prođu dalje, a nakon pobjede Nijemaca u dodatnim kvalifikacijama, ždrijeb ih je spojio u osmini finala. U skupini je Vest Hem osvojio oba meča, ali je Frajburg prije sedam dana bio uspješniji s pobjedom 1:0. Prednost nije velika, ali nije ni mala. Engleski tim je u nedjelju igrao prilično slabo protiv zadnjeplasiranog Burnleyja i jedva spasio bod na kraju, unatoč vodstvu gostiju od dva gola. Frajburg je bio znatno uspješniji u svojoj Bundesligi, gostovali su u Bochumu i slavili s 2:1. Poboljšali su svoje šanse da i sljedeće sezone, treći put uzastopno, iziđu u Europu. Kad su se posljednji put susreli u Londonu, sredinom prosinca, Vest Hem je pobijedio s 2:0 i osigurao prvo mjesto u skupini. I sada dajemo prednost Čekićarima i predlažemo jedinicu s koeficijentom 1.75 u kladionici Germania.

Slavija – Milan – GG i 3+ @ 1.90 u Germania

Rossoneri su stekli dva gola prednosti nakon prvog susreta na San Siru. Možda je malo tko očekivao 6 golova u Milanu, ali su navijači uživali u goleadu i pobjedi svojih ljubimaca od 4:2. Pred češkim timom je težak zadatak da nadoknadi dva gola minusa, pogotovo jer staro pravilo o golu u gostima više ne vrijedi i to što su dva puta tresli mrežu na San Siru nema nekog velikog značaja, isto je kao i 2:0. U prvenstvu je Slavija bila uvjerljiva u nedjelju i s 4:0 porazila Teplice, ali je i Milan osvojio cijeli plijen u Serie A, iako je Empoli poslan kući s jednim golom u mreži.

Pragljani se bore za titulu u Češkoj, dok je Milan u trci za plasman u Ligu prvaka, s obzirom da je gradski rival Inter korak do Scudetta. Utakmica u Pragu je iznimno važna, oba tima željna su europskih uspjeha, a Milan je ipak bliže ukupnom trijumfu. Opet bi moglo biti puno golova, domaćin mora napasti, a gosti će imati priliku iskoristiti prostor u njihovoj obrani. Pokušajte s GG i 3+ uz koeficijent koji u kladionici Germania iznosi 1.90.

PAOK – Dinamo Zagreb – 1 i 2+ @ 2.30 u Germania

Mnoge je iznenadila pobjeda Dinama nad PAOK-om prije sedam dana, posebno zbog činjenice da je ostvarena bez primljenog gola uz dva postignuta. Junak trijumfa bio je Bruno Petković, dvostruki strijelac, a za to dostignuće hrvatski reprezentativac proglašen je igračem kola u ovom natjecanju. Poraz na Maksimiru ostavio je posljedice po Solunce i oni su samo par dana kasnije izgubili važan meč u domaćem prvenstvu protiv gradskog rivala Arisa i to na svojoj Tumbi. Sada je titula tri koraka dalje, a susret s Zagrepčanima trenutno je najvažniji u sezoni.

Modri nisu imali mnogo problema u domaćem prvenstvu, pobijedili su Slaven iz Koprivnice s 5:2, ali su i dalje tek treći na tablici. Ispred njih su Rijeka i Hajduk, a sve tri ekipe smještene su unutar nekoliko bodova, pa će završnica biti zanimljivija nego ikad. PAOK mora napasti od prve minute i doći do vodstva, a na kraju i do pobjede s barem dva gola razlike. Naš prijedlog je jedinica uz dva gola domaćina, a hoće li to biti dovoljno za ukupan trijumf, ostaje da vidimo. Za 1 i 2+ kvota je 2.30 u kladionici Germania.

Plzenj – Servet – 1 @ 1.85 u Germania

I Viktorija i Servet igraju sjajno u 2024. godini. Češki tim je trku za titulu u domaćem prvenstvu izgubio tijekom jeseni, a ekipa iz Ženeve natjecat će se s Young Boysima vjerojatno do kraja Super lige Švicarske. Servet je vezao četiri pobjede u prvenstvu, po jednu je ostvario u kupu Švicarske i Konferencijskoj ligi, a u tom intervalu jedini remi je onaj s Viktorijom u prvoj utakmici osmine finala. Viktorija je ostvarila cilj u gradu na poznatom jezeru, ostali su neporaženi, pa se sada uzdaju u svoj teren i svoje navijače.

Tu su izuzetno sigurni, u nedjelju su s 4:0 ispratili lidera Spartu iz Praga. Plzenj je preskočio dodatne kvalifikacije u Konferencijskoj ligi zbog nadmoćno osvojenog prvog mjesta u skupini. Na šest utakmica češki tim je zabilježio isto toliko pobjeda u duelima s Dinamom iz Zagreba, Astanom i Balkanijem. Servet je u dodatnim kvalifikacijama bio bolji od Ludogoreca, i unatoč tome što je u Ženevi bilo 0:0, u uzvratu su slavili pobjedu zahvaljujući jednom golu. Prednost dajemo Viktoriji, ne samo zbog kvalitete već i zbog većeg iskustva u Europi. Za jedinicu se u kladionici Germania dobija kvota 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Germania iznosi 14.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*