Tiket dana (subota, 09.03.2024)

Izuzetna je ponuda danas, utakmica je na sve strane i treba biti obazriv jer prvenstva polako ulaze u finiš. Predložene kvote važile su u trenutku pisanja teksta.

Augsburg – Heidenheim – 3+ @ 1.70 u Germania

Augsburg je u prošlom kolu razbio Darmstadt i to kao gost. Dali su Ljiljanima pola tuceta golova i ostavili ih bez šansi da opstanu u eliti. To je bila druga uzastopna pobjeda za bavarski tim nakon što su prethodno savladali Freiburg kao domaćini. Augsburg ubire plodove lakšeg rasporeda jer su teže ekipe već dočekali na početku drugog dijela sezone. Sada im dolazi drugi novajlija, debitant iz Heidenheima, ali tim koji se odlično snašao u svojoj premijernoj bundesligaškoj sezoni.

Nakon serije bez poraza, Heidenheim je doživio dva poraza u tri prethodna kola i to oba na svom terenu, od Bayera i Eintrachta. Ova dva tima su jedan pored drugog na ljestvici, nemaju nikakav teret i treba očekivati otvorenu utakmicu s puno golova. Možda ne sa 7, koliko ih je bilo jesenas u Heidenheimu kada je Augsburg slavio s 5:2, ali tri bi trebala pasti. Za 3+ kvota je 1.70 u kladionici Germania.

Liberec – Karviná – 1,2+ @ 1.85 u Germania

Slovan nije u najboljoj formi, ali ako pogledamo rivale s kojima je u posljednjem razdoblju igrao tim iz Libereca, sve nam je jasno. I dalje imaju šansu da se nađu u playoffu i unatoč činjenici da su u tri prethodna kola uzeli samo jedan bod. Liberec je na 9. mjestu, ali od šeste pozicije, posljednje koja donosi doigravanje za titulu i europske kupove, dijeli ih samo tri boda, koliko imaju manje od ekipe Mlade Boleslav. Prošlog vikenda poraženi su od Teplica s 2:0 i za pobjedu ne znaju od duela protiv Sigme iz Olomouca na startu drugog dijela sezone.

Vrijeme je za pobjedu, u Liberec dolazi posljednjeplasirana Karviná, tim koji točno deset kola ne zna za trijumf, a u nastavku sezone osvojio je samo jedan bod na četiri utakmice. Karviná će bodove spasa morati tražiti u play-outu, a do tada će pokušati nekoga iznenaditi i otkinuti mu bod, kao što su to učinili Teplicama kada je bilo 2:2. Karviná ima samo 4 pobjede u sezoni, a jednu su ostvarili protiv Libereca jesenas slavivši s čak 5:2. Vrijeme je za revanš i uz jedinicu dodajemo i dva gola domaćina. Za 1,2+ kvota je 1.85 u kladionici Germania.

Winterthur – Grasshopper – 1 @ 2.20 u Germania

U Švicarskoj nas tek očekuju uzbuđenja, od ove sezone se igra i playoff, a za titulu će se, kako stvari stoje, boriti aktualni prvak Young Boys i Servette iz Ženeve. Jedno od ugodnijih iznenađenja je i ekipa Winterthura. Tim iz ciriškog predgrađa je tek drugu sezonu u elitnom rangu i u premijernoj se jedva spasio. Sada igra mnogo zrelije, daleko je od borbe za opstanak i lako je moguće da će se plasirati u playoff. Trenutno je Winterthur vezao pet utakmica bez poraza, a u nastavku sezone samo su jednom spuštenih glava napustili teren, bilo je to u duelu s Baselom na svom terenu.

Osim dobrih rezultata u prvenstvu, ova ekipa je izborila i plasman u polufinale Kupa Švicarske u kojem će igrati protiv Servettea kao domaćin. U Winterthur stiže nekoć slavni Grasshopper, ali su Grasshoppersi daleko od svojih najboljih dana. Nalaze se na 10. mjestu i imaju minimalne šanse za playoff, ali ne bi trebali ni brinuti oko opstanka jer je Lausanne-Ouchy već otpisana. Ostaje im samo izbjeći baraż i mogu razmišljati o ljetnom odmoru. Domaćin igra dobro i vjerujemo da može pobijediti i treći put ove sezone Grasshoppere iz Züricha. Za jedinicu se u kladionici Germania dobiva koeficijent 2.20.

Gorica – Hajduk – 2 @ 1.53 u Germania

Nismo očekivali ovako zanimljiv rasplet u borbi za prvaka u Hrvatskoj. Mnogi su predviđali uključivanje Hajduka u borbu s Dinamom, ali je sve iznenadila Rijeka koja je trenutni lider. Ipak, Riječani imaju samo bod više od Splićana, a tu su i Zagrepčani s pet bodova manje od tima s Rujevice, ali i utakmicom manje. Svaki meč do kraja bit će vrlo važan, ali će se posebna pažnja obratiti na međusobne okršaje ova tri tima. Hajduk će krajem ožujka dočekati Dinamo na Poljudu, odmah nakon prvenstvene pauze, ali će gostovati u Rijeci nakon toga.

Meč u Velikoj Gorici moraju dobiti iako je domaćin jako neugodan, već je jednom pobijedio “bijele” ove sezone. To je bilo još u rujnu, a sada Gorica nema neki poseban motiv jer se nalazi u sredini ljestvice s minimalnim izgledima za Europu i nikakvim da ispadne. Vidi se to i po rezultatima u drugom dijelu sezone, na sedam prvenstvenih i jednoj kup utakmici imaju samo jednu pobjedu i same poraze. Hajduk pobjeđuje, ali se muči, pa takav trijumf očekujemo i na ovom meču. Za dvojku se u kladionici Germania dobiva kvota 1.53.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Germania iznosi 10.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*