Tiket dana (petak, 01.03.2024)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Danas je ponuda sjajna, a što reći o nadolazećem vikendu. Tečajevi iz našeg prijedloga bili su aktualni u trenutku sastavljanja listića.

Freiburg – Bayern – 2 i 2+ @ 1.67 u Germania

Da nije bilo Harryja Kanea prošle subote, pitanje je bi li itko još smatrao Bayern ozbiljnim kandidatom za naslov. Možda pretjerujemo, jer bi tada razlika između Leverkusena i Bayerna bila samo dva boda veća, sada je 8, a mogla bi biti 10. No, Englez je zabio dva gola protiv Leipziga, uključujući pobjednički gol u 92. minuti, čime je održao razliku prema farmaceutima. Sada Bavarci moraju pobjeđivati i biti strpljivi. Leverkusen još nije izgubio ove sezone, a problem je što su već odigrana oba međusobna susreta dva vodeća tima. Na Allianz Areni se nadaju padu forme ekipe Xabija Alonsa i približavanju, u nadi da oni neće izdržati pritisak. Bayern gostuje u Freiburgu kod momčadi koja nije u formi i u posljednjih pet kola osvojila je samo jedan bod. Oba tima imaju europske obaveze sljedećeg tjedna, Bayern igra uzvrat osmine finala Lige prvaka i lovi prednost Lazija od jednog gola, dok Freiburg igra prvu utakmicu iste faze Europske lige protiv West Hama. Ovdje nemamo dilemu, Bayern će pobijediti i vjerujemo da će zabiti barem dva gola, a tečaj je 1.67 u kladionici Germania.

West Bromwich Albion – Coventry – 1 @ 2.10 u Germania

Obje momčadi vide se u playoffu Championshipa u nadi da mogu do te posljednje, treće ulaznice za elitu. Za osvajanje jednog od prva dva mjesta na kraju sezone nema šanse, Leicester je siguran, a za drugo mjesto borit će se Ipswich, Leeds i Southampton. Ostaju još dvije slobodne pozicije za playoff, i West Brom i Coventry se nadaju da bi mogli biti među ta dva tima. Za sada je momčad iz Birminghama bliža tom cilju, WBA je prije ovog kola na 5. mjestu s 56 bodova. Coventry je nakon 34 kola na 8. mjestu s 52 boda i ima sasvim realne šanse za pomak prema petom ili šestom mjestu. West Brom ima samo jedan poraz u posljednjih šest kola, a taj neuspjeh došao je u susretu s Southamptonom na svom terenu. Coventry je također u dobroj formi, ova momčad je, nakon tri uzastopne utakmice bez poraza, izgubila od Prestona na svom terenu, ali je u međuvremenu uspjela proći dalje u FA kupu i naći će se među osam najboljih u najstarijem nogometnom natjecanju na svijetu. U prvom susretu između ove dvije momčadi u tekućoj sezoni WBA je pobijedio u Coventryju s 2:0 i vjerujemo da će biti uspješniji i u Birminghamu. Za pobjedu domaćina tečaj u kladionici Germania iznosi 2.10.

Westerlo – Charleroi – više od 1 gola domaćina @ 1.95 u Germania

Regularni dio Jupiler lige ulazi u završnicu. Preostala su još tri kola, a zatim će se liga podijeliti na tri dijela. Prvih šest timova borit će se za naslov, sljedećih šest za jedno mjesto u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu, a posljednja četiri tima za ostanak u prvoj ligi. Trenutno se čini da će Charleroi biti u toj posljednjoj skupini i pokušat će po svaku cijenu napredovati barem jedno mjesto do kraja. Ni Westerlo nije posve miran, ova momčad je na 10. poziciji ali s samo 4 boda više od svog sadašnjeg suparnika. Domaćinu bi vjerojatno odgovarao i remi, ali pobjedom bi napravili veliki korak prema zlatnoj sredini. Westerlo je prošle sezone bio puno bolji, malo je nedostajalo da završe među četiri najbolja tima, ali su na početku tekuće sezone imali crni niz rezultata i dugo bili na samom dnu ljestvice. Sada igraju puno bolje, što se za Charleroi nikako ne može reći. Gosti su u posljednja četiri kola osvojili samo jedan bod, a u drugom dijelu sezone slavili su samo jednom uz čak 5 poraza. Tu i treba tražiti razloge lošeg plasmana i teško je predvidjeti mogu li se izvući u zadnji čas. Za ovaj susret smatramo da će Westerlo biti napadački orijentiran i zabiti barem dva gola. Hoće li to biti dovoljno za pobjedu, ostaje vidjeti. Za više od 1 gola domaćina tečaj u kladionici Germania iznosi 1.95.

Čukarički – Napredak – oba tima daju gol @ 1.85 u Germania

Kruševljani su odlično započeli drugi dio sezone s sedam osvojenih bodova, dok je Čukarički sakupio 6 iz tri utakmice. Nakon dvije pobjede, lagane u Surdulici protiv Radnika, i pomalo sretne u susretu s Pančevcima, Brđani su poraženi od Zvezde na stadionu “Rajko Mitić” bez da su ozbiljnije zaprijetili prvaku. Teško je još uvijek ocijeniti sezonu Čukaričkog, prvu u kojoj su igrali grupnu fazu nekog od europskih natjecanja. Nisu se proslavili u Konferencijskoj ligi, izgubili su svih osam utakmica, 6 u grupi i dvije u kvalifikacijama za Europsku ligu. Ni u domaćem prvenstvu nisu na prošlogodišnjoj razini iako su sada 4. na ljestvici. Prve tri ekipe su im znatno odmakle, a pratitelji su puno bliže i morat će se dosta potruditi ako ponovno žele izlazak na europsku scenu. Čarapani su igrali očajno na početku sezone i tek dolaskom iskusnog Vladimira Gaćinovića na klupu Napredak je krenuo uzlaznom putanjom. Mnogo bolje igraju u gostima, već pet puta su slavili kao gosti, dok im je nedjeljna pobjeda nad Novim Pazarom tek treća na stadionu Mladost u gradu pod Bagdalom. Bila je to odlična igra Napretka i ponovno su oživljene nade da mogu u playoff. Od njega su u ovom trenutku udaljeni samo dva boda i sve je moguće do 30. kola. Prošle jeseni Čuka je pala u Kruševcu, u pravoj kaljuži Napredak je slavio minimalnu pobjedu, a sada vjerujemo u učinkovit susret na Banovom brdu s barem po golom u svakoj mreži. Za igru oba tima daju gol tečaj je 1.85 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na listiću za petak u kladionici Germania iznosi 12.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*