Tiket dana (četvrtak, 29.02.2024)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Iako ponuda dana ne izgleda posebno privlačno, uvijek postoji dovoljno sadržaja za sastavljanje kladioničarskog listića. Kvotama se moglo vjerovati u trenutku kada su predlozi bili napisani.

Sion – Young Boys – 2 i 2+ @ 2.20 u Germania

U četvrtfinalu Kupa Švicarske susreću se vodeće ekipe prve i druge lige. Velike su šanse da će Young Boys ponovno osvojiti naslov, šesti put u posljednjih sedam godina, s iznimkom kada je Zürich prekinuo njihovu dominaciju u sezoni 2021/22. Sion je u odličnoj formi i nakon početnih problema sezone u Challenge ligi uspio se ustaliti kao glavni kandidat za igranje u Superligi sljedeće sezone. U drugom dijelu sezone odigrano je šest kola druge lige i Sion je zabilježio šest pobjeda s impresivnom gol razlikom, postigavši čak 16 golova u tim utakmicama. Jasan je zaključak da će oni i Thun završiti na prva dva mjesta, ali nije svejedno hoće li biti prvi i direktno se kvalificirati u elitu ili igrati kvalifikacije kao drugoplasirana momčad. Young Boys je prošlog vikenda poražen kod kuće od Servettea, čime su dopustili timu iz Ženeve da im se približi na samo četiri boda. Sada više nemaju prostora za grešku, posebno jer su završili s igranjem u Europi za ovu sezonu. Razlika između dva švicarska ranga je još uvijek velika i to nas navodi da damo prednost gostima. Uz pobjedu gostiju dodajemo i više od dva gola, pa kvota za to u Germania iznosi 2.20.

Galatasaray – Karagümrük – 1 i 3+ @ 1.75 u Germania

U posljednjoj utakmici četvrtfinala Kupa Turske sastaju se aktualni prvak te zemlje Galatasaray i ekipa Karagümrüka. I gosti dolaze iz Istanbula, a ovo im je četvrta sezona u Superligi. Karagümrük je poznat po boljoj igri kod kuće, dok u gostima rijetko osvaja bodove. Ove sezone su pobijedili samo protiv Başakşehira u svojoj prvoj gostujućoj utakmici, nakon čega su uslijedila 12 uzastopna meča bez pobjede kao gosti. Tijekom tog razdoblja imali su samo tri neriješene utakmice i devet poraza. Sve ih je to koštalo bolje pozicije, i Karagümrük je trenutno tek na 14. mjestu s jednim bodom više od prvog tima u zoni ispadanja. Borba za opstanak bit će im prioritet u nadolazećem periodu, a što se tiče kupa, neće previše žaliti ako sada završe s natjecanjem. Ovo je već solidan uspjeh, a Galatasaray je svakako favorit protiv bilo koje ekipe na svom stadionu. Trenutno je Galatasaray lider s dva boda više od najvećeg rivala Fenerbahçea, i ta dva tima vodit će trku do kraja prvenstva. Te dvije ekipe su se susrele na istom mjestu krajem prošle godine u prvenstvenom duelu i Galatasaray je slavio minimalnom pobjedom. I sada očekujemo pobjedu istog tima, ali i više od 3 golova, a kvota je 1.75 u Germania.

Voluntari – FCSB – 2 i 2+ @ 2.45 u Germania

FCSB i dalje kontrolira situaciju u rumunjskoj eliti i prije ovog kola imao je deset bodova više od Cluja. Ostala su tri kola u regularnom dijelu i onda počinju playoff i playout. Tada će se odlučiti o novom prvaku s obzirom da sumnjamo da će Farul iz Constanțe moći zadržati titulu. U ovom kolu FCSB gostuje u gradu Voluntari na jugu zemlje. Momčad iz Valahije je tek na 14. mjestu od 16 timova i čeka ih teška borba za opstanak kada počne playout. Svaki bod koji osvoje u preostala tri kola bit će važan, ali još je važnije osvajati ih u duelima s timovima koji će također igrati u playoutu. Ekipa iz rumunjske prijestolnice preuzela je poziciju nekadašnje Steaue kada je vojska odlučila zabraniti korištenje tog imena. Imali su krize u prethodnim sezonama i nisu uspjeli osvojiti prvenstvo Rumunjske. Sada im se pruža velika prilika i ne vjerujemo da će je propustiti, iako ima još mnogo toga za igrati. U posljednjih devet utakmica FCSB nije izgubio, a od nastavka sezone imaju četiri pobjede i dva remija. S druge strane, Voluntari nema pobjedu u 2024. godini i ima tri poraza i tri remija u prvenstvu. Naš prijedlog je pobjeda gostiju s više od dva gola, iako je prvi susret ova dva tima u Bukureštu završio bez golova. Kvota u Germania iznosi 2.45.

Ukupna kvota na listiću za četvrtak u kladionici Germania iznosi 9.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*