Tiket dana (Ponedjeljak, 19.02.2024)

Tiket dana

Nakon uzbudljivog vikenda, pred nama je dan s nešto slabijom ponudom. To nije razlog da propustimo prijedlog tiketa. Koeficijenti iz prijedloga bit će valjani u trenutku sastavljanja tiketa.

Moreirense – Sporting – Sporting će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.90 u Germania

Momčad Sportinga je u izvrsnoj formi i već se smatra najvećim favoritom za osvajanje naslova u Primeiri. Osim dobrih rezultata u domaćoj ligi, lisabonska momčad dobro se snalazi i u Europi, te su u četvrtak napravili veliki korak prema plasmanu u posljednjih 16 Europske lige. Posjetili su Bern kako bi igrali protiv švicarskog prvaka Young Boysa, momčadi koja je dosegla ovu elitnu europsku natjecanje, i pobijedili s 3:1. Uzvratna utakmica neće biti samo formalnost, ali činjenica je da je Sporting samo korak do dosezanja top 16 u ovom natjecanju. U Primeiri su nanizali 7 uzastopnih pobjeda, pri čemu je ona u posljednjem kolu bila posebno impresivna kada su kod kuće pobijedili Bragu, još jednu momčad koja je igrala u Ligi prvaka, s 5:0. Posjet Moreiri je jedna od onih utakmica koje moraju dobiti; domaćin je momčad koja se ove sezone izvrsno snalazi i nalazi se na visokom šestom mjestu. Njihove ambicije nisu takve da teže mjestu u Europi, te mogu mirno igrati u preostalom dijelu sezone. Prošle jeseni, Sporting je u Lisabonu pobijedio Moreirense s 3:0, a sada također očekujemo pobjedu lisabonske momčadi i barem tri gola ukupno u utakmici.

Za kombinaciju Sporting će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 kvota je 1.90 u kladionici Germania.

Basaksehir – Kayseri – Basaksehir će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 @ 2.60 u Germania

Domaćin još uvijek ima neke šanse za osiguranje europskog mjesta, ali za to bi Başakşehir trebao kontinuirano pobjeđivati. Ostatak sezone očekuje ih nešto lakši raspored, što bi mogla biti prilika za poboljšanje njihove bilance i pozicije na tablici. Momčad iz Istanbula, bivši prvak, trenutno je u sredini tablice, i sedam su bodova udaljeni od posljednjeg tima u zoni kvalifikacija za Europu prije ovog kola. Prošli tjedan, Başakşehir je poražen od vodećeg i aktualnog prvaka Galatasaraya rezultatom 2:0, poraz koji je došao nakon tri uzastopne pobjede, dvije u ligi i jedne u kupu. Možda bi im natjecanje u kupu moglo donijeti trofej i kartu za Europu. Sada su u četvrtfinalu najpopularnijeg natjecanja, gdje će se suočiti s momčadi Trabzonspora. Sada dočekuju Kayserispor, jednu od momčadi u slabijoj formi. Ovaj tim nije pobijedio u posljednjih deset kola i prekinuo je niz od sedam uzastopnih poraza s tri uzastopna remija. Kayseri nije puno dobio s ta tri boda, ali barem su zaustavili slobodan pad. Još uvijek su izvan zone ispadanja na tablici, ali prije ovog kola imali su samo dva boda više od prvog tima ispod crte. U prvom dijelu sezone, utakmica u Kayseriju između ove dvije momčadi završila je bez pobjednika i bez golova.

Ni sada ne očekujemo puno golova, ali vjerujemo u pobjedu domaćina. Za Basaksehir će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 kvota je 2.60 u kladionici Germania.

Univ. Cluj – FCSB – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.35 u Germania

Momčad iz Bukurešta gura prema planu i drži sve konce u svojim rukama kada je riječ o osvajanju naslova u Rumunjskoj. FCSB je 6 bodova ispred svog najbližeg pratitelja i gradskog rivala Rapida, uz utakmicu manje. Mogu ponovno doći do značajne prednosti od 9 bodova, ali čak ni to nije nepremostivo jer, nakon 30 kola u prvom, redovnom dijelu prvenstva, slijedi playoff u kojem će sudjelovati prvih šest momčadi. U četiri kola odigrana u 2024. godini, FCSB je tri puta pobijedio i jednom remizirao, u utakmici protiv aktualnog prvaka Farula. Njihov posjet Cluju kako bi igrali protiv momčadi Universitatea može biti zamka za lidera, prvenstveno zato što se domaćin bori za mjesto u playoffu. Universitatea trenutno ima samo dva boda manje od posljednjeg tima u zoni playoffa, pa bi pobjeda mogla premjestiti ovu momčad u vodeću grupu timova. Momčad iz Cluja osvojila je samo 4 boda u drugom dijelu sezone, a u prethodnom kolu su remizirali 2:2 sa svojim imenjakom u Craiovi. U prvom dijelu prvenstva, utakmica u Bukureštu između Universitatea i FCSB-a završila je iznenađenjem i bodom za Universitatea. Bilo je 2:2, a sada predviđamo golove u ovom dvoboju također.

Za oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3, kvota u kladionici Germania iznosi 2.35.

Ukupna kvota na tiketu za Ponedjeljak u kladionici Germania iznosi 11.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*