Tiket dana (Petak, 09.02.2024)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Petak je uvijek uvod u vikend bogat ponudama, ali i današnji je prilično zadovoljavajući. Predložene kvote bile su valjane u trenutku pisanja prijedloga.

Cadiz – Betis – X2 i zbroj golova manje od 2.5 @ 1.82 u PSK

Domaćin nije pobijedio od 1. rujna kada je u Cadizu poražen Villarreal. Prošlo je više od pet mjeseci od tog trijumfa, i jasno je da su nogometaši Cadiza morali završiti u zoni ispadanja. Nalaze se na 18. mjestu s osvojenih 17 bodova, tri manje od trojca ispred sebe, koji uključuje Sevillu, Celtu i Mallorcu. Cadiz nije zabio gol u posljednja tri susreta, ali ohrabruje činjenica da su ostali neporaženi u prethodna dva kola protiv jakih suparnika, Athletic Bilbaoa i Villarreala. Ništa lakši zadatak ne čeka ih protiv Betisa, momčadi iz Seville koja je u posljednja četiri kola izgubila samo od Barcelone, ali je podbacila u prethodnom, odigravši neriješeno s Getafeom na svom Benito Villamarinu. Betis nije bio uspješan u gostima kao u prethodnim sezonama, trenutno s samo dvije pobjede, ali i čak 6 neriješenih rezultata. Oni, zajedno s Cadizom, drže i rekord po broju neriješenih rezultata, s oba tima koja su zabilježila 11 neriješenih u 23 odigrana kola, broj koji je dostigla samo Mallorca. U prvom dijelu sezone, kako biste mogli pretpostaviti, bilo je neriješeno, s Betisom i Cadizom koji su igrali 1:1 u Sevilli, pa sada ne bi iznenadio sličan rezultat.

Naš prijedlog je dvostruka šansa na goste uz mali broj golova. Za X2 i zbroj golova manje od 2.5 kvota je 1.82 u kladionici PSK.

Salernitana – Empoli – 1X i zbroj golova više od 1.5 @ 1.78 u PSK

Rekli bismo da je ovo ključna utakmica i za domaćina i za gosta ako žele ostati u Seriji A. Sasvim je moguće da ćemo sljedeće godine vidjeti ova dva tima kako se sukobljavaju u drugoj ligi, s obzirom na to da u ovom trenutku Salernitana i Empoli zauzimaju posljednja dva mjesta na tablici. Ekipa iz Salerna prekinula je niz od četiri uzastopna poraza u prvenstvu u posljednjem kolu osvojivši bod na terenu Torina. Jedan bod nije im puno značio, ali je doprinio povećanju samopouzdanja. Kod kuće, tim iz Kampanije imao je teške protivnike u prethodnom razdoblju, pobjeđujući samo protiv Lazija, a gubeći od Rome, Genoe, Juventusa i Bologne. Osim pobjede nad Lazijem, uspjeli su otkinuti i bod od Milana, iako su bili blizu sva tri. Čini nam se da igraju bolje nego što to rezultati pokazuju, a to će morati dokazati u dvoboju s Empolijem. Gosti su također u zoni ispadanja, ali imaju 5 bodova više od svog suparnika. Empoli je neporažen već tri kola, pobijedivši Monzu i uzimajući bod protiv Juventusa i kod kuće protiv Genoe. U prvom dijelu sezone u utakmici u Toskani, Empoli je zabilježio minimalnu pobjedu, jednu od dvije koje imaju kod kuće. Utakmica će se igrati za pobjedu s obje strane, jedan bod ne bi značio ništa ni Salernitani ni Empoliju, stoga vjerujemo da će biti golova.

Osim toga, vjerujemo da domaćin neće izgubiti. Za kombinaciju 1X i zbroj golova više od 1.5 kvota u kladionici PSK iznosi 1.78.

RKC Waalwijk – Nijmegen – 2 @ 2.35 u PSK

Gosti iz Nijmegena su jedno od najugodnijih iznenađenja ove sezone u Nizozemskoj. Osim izvrsnih nastupa u Erediviziji i trenutnog 7. mjesta, uspjeli su se plasirati i u polufinale kupa. U utorak su uvjerljivo pobijedili Den Haag i sada čekaju svog protivnika u polufinalu, nadajući se da mogu doći do završne predstave. U ligi nisu imali pobjedu od početka prosinca kada su poraženi od Ajaxa. U sljedećih sedam kola zabilježili su pet pobjeda i samo dva remija, pa nije ni čudo što su ovako visoko na tablici i ciljaju na mjesto u doigravanju za europska natjecanja. RKC ima svoje probleme, i opstanak bi bio veliki uspjeh za njih. Trenutno su u zoni ispadanja, točnije na 16. mjestu, što vodi u doigravanje za ispadanje. Ekipa iz Waalwijka nije pobijedila od kraja studenog, točnije nemaju pobjedu u posljednjih osam ligaških utakmica, a prošli tjedan izgubili su 3:0 od Twentea u Enschedeu. Njihova posljednja domaća pobjeda bila je još u listopadu protiv Volendama. U prvom sudaru ovih dviju momčadi, odigranom u Nijmegenu još u kolovozu, NEC je slavio lako i uvjerljivo s 3:0. Sada je ovaj tim ponovno favorit, i očekujemo njihov trijumf u Waalwijku.

Za pobjedu Nijmegena (2), kvota u kladionici PSK iznosi 2.35.

Ukupna kvota na tiketu za Petak u kladionici PSK iznosi 7.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*