Tiket dana (Subota, 03.02.2024)

Tiket dana

Imamo izvrsnu nogometnu ponudu pred nama, s utakmicama koje se igraju diljem Europe i svijeta, i samo trebamo izbjeći potencijalne “mine”. Koeficijenti su bili valjani u vrijeme sastavljanja listića.

Newcastle – Luton – Newcastle će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.62 u Germania

Svrake su prošlog tjedna ostvarile dvije sjajne pobjede i ponovno nalikuju na momčad s početka sezone. Newcastle je slavio u FA kupu na Craven Cottageu protiv Fulhama, a samo tri dana kasnije, pobijedili su na Villa Parku u Birminghamu, nanijevši tako Aston Villi prvi poraz, ne samo ove sezone, već i prvi ligaški poraz u gotovo godinu dana. U toj utakmici, Newcastle je sve riješio u prvih 45 minuta i, čini se, uhvatio posljednji vlak u utrci za Ligu prvaka, iako još uvijek imaju dvoznamenkasti zaostatak od momčadi u toj zoni. Luton je bio izvrstan u izvanrednom kolu, Hattersi su na svom Kenilworth Roadu razbili Brighton s 4:0, i to je bila peta utakmica Lutona bez poraza, tri u FA kupu i dvije u Premier ligi. Opstanak je još uvijek daleko, iako su navijači momčadi iz londonskih predgrađa zadovoljni činjenicom da su sada izvan zone ispadanja. Imaju samo jedan bod više od Evertona i lako bi se mogli vratiti u tu zonu nakon ovog kola, ali sada je njihovo samopouzdanje na najvišoj razini otkako su debitirali u Premier ligi. Newcastle je kvalitetnija momčad, već je bilo očito protiv Cityja da je Eddie Howe riješio krizu svoje momčadi, a Luton je već “razljutio” Svrake u prvom dijelu sezone pobijedivši ih s 1:0.

Očekujemo pobjedu Newcastlea i barem dva gola u mreži gostiju. Za Newcastle će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2, koeficijenti su 1.62 u Germaniji.

Frosinone – Milan – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.05 u Germania

Primijetili smo da su ove sezone utakmice Milana puno zanimljivije nego prije. Razlog je visok broj golova koje postižu, ali i primaju. Njihova utrka za Scudetto vjerojatno je izgubljena, iako bi u slučaju neriješenog rezultata između Intera i Juventusa mogli doći na dva boda zaostatka, ali preduvjet je pobjeda u Frosinoneu. U prošlom kolu, Milan nije uspio osigurati pobjedu protiv Bologne na San Siru unatoč vodstvu 2-1, promašivši dva penala i imajući brojčanu prednost. Bologna je izjednačila u 92. minuti, šokirajući sve na San Siru. U posljednje tri utakmice, Milan je postigao 8 golova, ali primio 5. Njihova obrana nije bila na razini, pa je osvajanje sedam bodova iz ovih triju utakmica pristojan rezultat. Međutim, što im je sreća dala povratkom u Udinama, oduzela im je u utakmici protiv Bologne. Frosinone možda ne nastupa tako dobro kao na početku sezone, ali su još uvijek na pristojnom 13. mjestu. Problem je što su samo pet bodova udaljeni od zone ispadanja, pa bi svaki novi neuspjeh mogao uključiti borbu za očuvanje statusa. Nakon pet uzastopnih poraza, Frosinone je osigurao 4 boda u posljednje dvije utakmice, pobijedivši Cagliari i osvojivši bod u Veroni. Ključno je da su bili uspješni protiv izravnih konkurenata u donjem dijelu tablice. Obje momčadi imaju tendenciju igrati ofenzivnije, i golovi su vjerojatni u ovoj utakmici.

Naš prijedlog je oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 s koeficijent 2.05 u Germaniji.

Rennes – Montpellier – Rennes će pobijediti na utakmici @ 1.65 u Germania

Momčad iz Bretanje je u dobroj formi i pokušava sustići momčadi u zoni kvalifikacija za europska natjecanja. Rennes je bio jedan od boljih francuskih timova u posljednjim sezonama, konstantno sudjelujući u različitim kupovima. Ove jeseni igrali su u Europskoj ligi i osigurali mjesto u nokaut fazi završivši drugi u svojoj skupini. Uskoro će se suočiti s playoffom za osminu finala ovog natjecanja, s poznatim Milanom kao protivnikom, što Rennesu pruža priliku da procijeni svoju trenutnu razinu. Trenutno imaju niz od pet uzastopnih pobjeda, iako su dvije ostvarene u Francuskom kupu, a tri u Ligue 1. Mogli bi osigurati svoju četvrtu uzastopnu pobjedu u utakmici protiv Montpelliera, momčadi koja nije postigla gol u posljednje dvije utakmice, ali je uspjela zadržati Lille na neriješenom rezultatu kod kuće prošlog tjedna. Mediteranska strana je na 14. mjestu, s samo tri boda više od prve momčadi u zoni ispadanja. Montpellier se suočava s teškim zadatkom za ostatak sezone, pri čemu je opstanak njihov jedini cilj. U njihovom prvom susretu ove sezone, između ove dvije momčadi nije bilo golova. Rennes je prošlog tjedna postigao tri gola u gostima kod Lyona, pa vjerujemo da mogu pronaći put do mreže protiv Montpelliera, koji ima problema s postizanjem golova.

Koeficijent 1.65 za Rennes će pobijediti na utakmici možete dobiti u Germaniji.

Leganes – Valladolid – Leganes će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 1.85 u Germania

Unatoč porazu u Oviedu u prošlom kolu, Leganes ostaje lider u španjolskoj Segundi. Imaju četiri boda prednosti nad drugoplasiranim Eibarom, pa će ostati na vrhu bez obzira na ishod njihove utakmice protiv Valladolida. Gosti su igrali ispod očekivanja, posebno u posljednje vrijeme. Kastiljski tim je pobijedio Racing Santander u ponedjeljak, ali prije toga su imali niz od četiri utakmice bez pobjede, osvojivši samo jedan bod u tom razdoblju. Još zabrinjavajuća je činjenica da nisu postigli nijedan gol u tim četiri utakmice. Valladolid nije daleko od borbe za prva dva mjesta i izravni ulazak u La Ligu. Unatoč nedavnom lošem nizu, nalaze se u zoni doigravanja, s samo dva boda manje od drugoplasiranog Eibara i trećeplasiranog Ferrola. Pobjeda protiv Santandera mogla bi biti znak njihovog oporavka i poticaj za osiguranje mjesta u elitnoj diviziji. Vjerojatno bi bili zadovoljni neriješenim rezultatom protiv Leganesa, dok će domaći tim tražiti nadoknadu za izgubljene bodove u Oviedu.

Naš prijedlog je dvostruka šansa na domaću momčad s malim brojem golova. Koeficijent 1.82 za Leganes će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 možete dobiti u Germaniji.

Ukupna kvota na tiketu za Subotu u kladionici Germania iznosi 10.14.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*