Tiket dana (Četvrtak, 01.02.2024)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

U četvrtak je ponuda za klađenje nešto slabija, ali to ne znači da se ne može sastaviti pristojan listić. Ovaj put smo za vas analizirali po jedan dvoboj iz engleskog, španjolskog i belgijskog prvenstva. Naravno, podsjećamo vas da su sve kvote bile aktualne u trenutku pisanja ovog teksta, te da su podložne promjenama.

West Ham – Bournemouth – West Ham će pobijediti na utakmici @ 2.40 u Germania

Prvi dvoboj koji smo ovaj put analizirali za vas dolazi iz najjače europske lige, gdje će snage odmjeriti West Ham i Bournemouth. Čekićari općenito igraju na vrlo visokoj razini ove sezone, što najbolje pokazuje njihovo trenutno šesto mjesto na tablici, s osam bodova manje od petoplasirane Aston Ville, koja ima i utakmicu manje. U posljednjem kolu, momčad Davida Moyesa odigrala je neriješeno u gostima protiv Sheffielda, završivši utakmicu rezultatom 2:2. Također, treba napomenuti da je klub iz glavnog grada posljednji poraz u ligi doživio početkom prosinca. Bournemouth je bio u fenomenalnom nizu rezultata prema kraju godine, ali kako vrijeme prolazi, ova momčad igra sve slabije, pa njihovo trenutno trinaesto mjesto na tablici ne bi trebalo iznenaditi. U posljednjem kolu, popularne Trešnje doživjele su težak poraz kod kuće od Liverpoola, s utakmicom koja je završila 0:4.

Ovdje ne bismo trebali očekivati puno golova, ali ipak dajemo značajnu prednost West Hamu, stoga vam preporučujemo da odigrate West Ham će pobijediti na utakmici, za što je Germania pripremila kvotu 2.40.

Getafe – Real Madrid – Oba tima će postići gol na utakmici @ 1.95 u Germania

Godinama, Getafe igra na vrlo visokoj razini na svom domaćem terenu, i to im je obično bilo dovoljno za ostanak u najvišem rangu natjecanja. Naravno, ne smijemo zaboraviti da je prije nekoliko godina momčad iz predgrađa Madrida uspjela doći do petog mjesta na tablici i osigurati izravan plasman u Europsku ligu, gdje je Getafe čak došao i do nokaut faze. U ovom trenutku, ova momčad se nalazi na izvrsnom desetom mjestu na tablici, a u posljednjem kolu, Getafe je slavio pobjedu 2:0 na svom stadionu protiv Granade. Real Madrid se u posljednje vrijeme malo muči u ligi, ali najvažnije je da kraljevski klub nastavlja pobjeđivati, i ovo će biti dobra prilika za momčad Carla Ancelottija da prestigne prvoplasiranu Gironu na tablici, koja ove sezone igra nevjerojatno dobar nogomet. U posljednjem kolu, madridska momčad slavila je pobjedu u gostima kod Las Palmasa, a duel na Kanarskim otocima završio je rezultatom 1:2. Kolo prije toga, Real je osigurao trijumf nad Almerijom u devetoj minuti sudačke nadoknade.

U posljednje vrijeme, Real prilično lako prima, ali i postiže golove, pa bi najrealnija opcija ovdje bila isprobati okladu oba tima će postići gol na utakmici s kvotom 1.95 u Germaniji.

Mechelen – Anderlecht – Anderlecht će pobijediti na utakmici @ 2.20 u Germania

Za kraj, posljednji meč koji smo za vas analizirali u četvrtak u dnevnom listiću dolazi iz belgijske lige, gdje će se sučeliti Mechelen i Anderlecht. Mechelen je trenutno na osmom mjestu na tablici, i s obzirom na sve, svi navijači ove momčadi svakako mogu biti zadovoljni s dosadašnjim prikazanim. U posljednje dvije utakmice, Mechelen je ostvario isto toliko pobjeda, približavajući se poziciji koja vodi u doigravanje za osam bodova, što je još uvijek značajan zaostatak. Bit će domaćini Anderlechtu, koji konačno ove sezone počinje nalikovati na momčad koja je nekad dominirala belgijskim nogometom. U ovom trenutku, momčad iz Bruxellesa nalazi se na drugom mjestu na tablici, zaostajući jedanaest bodova za prvoplasiranim Royal Unionom, koji također ima utakmicu manje nakon što su slavili pobjedu protiv Molenbeeka na svom stadionu u fantastičnom dvoboju koji je završio 3:2. Štoviše, Anderlecht je odigrao neriješeno protiv Royal Uniona u meču između prvoplasirane i drugoplasirane momčadi, pri čemu je Anderlecht uspio izjednačiti preko Thorgana Hazarda u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Nema više prostora za pogreške, stoga hrabro preporučujemo da odigrate Anderlecht će pobijediti na utakmici s odličnom kvotom 2.20 u Germaniji.

Ukupna kvota na tiketu za Četvrtak u kladionici Germania iznosi 10.3.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*