Tiket dana (Srijeda, 31.01.2024)

Tiket dana

U srijedu su na rasporedu nekoliko vrlo zanimljivih utakmica širom Europe, a ovaj put smo analizirali po jedan dvoboj iz engleskog, španjolskog i belgijskog prvenstva. Naravno, podsjećamo vas da su sve kvote bile aktualne u trenutku pisanja ovog teksta i podložne su promjenama.

Tottenham – Brentford – Zbroj golova 3.5+ @ 2.20 u PSK

Na početku sezone, malo tko je davao Tottenhamu velike šanse za osiguranje mjesta u Ligi prvaka, ali kako sada stvari stoje, čini se da će se ovaj tim boriti za to možda čak i do zadnjeg kola. Prije ovog kola, Spursi su bili na petom mjestu na tablici, zaostajući tri boda za Manchester Cityjem, Arsenalom i Aston Villom, koji su imali isti broj bodova. U posljednjem kolu, momčad koju trenira Postecoglou, koji općenito odrađuje sjajan posao s ovim timom, odigrala je neriješeno na gostovanju kod Manchester Uniteda, a taj susret na Theatre of Dreams završio je rezultatom 2:2.

Domaćini su Brentfordu, koji ne igra tako dobro kao prošle sezone, a ovaj simpatičan tim trenutno je na četrnaestom mjestu na tablici. Opstanak, naravno, ne bi trebao biti upitan, a u posljednjem kolu, ovaj tim je nakon četiri uzastopna ligaška poraza ostvario pobjedu kod kuće protiv Nottingham Foresta, u fantastičnoj utakmici koja je završila rezultatom 3:2.

Vjerujemo da i ovaj put možemo očekivati pravu golijadu u Londonu, stoga vam savjetujemo da isprobate okladu na zbroj golova više od 3.5, za koju je kladionica PSK pripremila kvotu 2.20.

Atletico Madrid – Rayo Vallecano – Poluvrijeme/Kraj 1-1 @ 2.31 u PSK

Atletico Madrid igra toplo-hladno tijekom cijelog prvenstva, i trenutno se popularni “Los Colchoneros” nalaze na trećem mjestu na tablici, što je, s obzirom na sve, mjesto koje im pripada. Međutim, čini se da će momčad iz glavnog grada Španjolske imati tešku borbu za mjesto u Ligi prvaka, budući da trenutno Barcelona ima isti broj bodova, dok je petoplasirani Athletic Bilbao samo dva boda iza.

U posljednjem kolu, momčad Diega Simeonea odigrala je prilično dobru utakmicu i uspjela pobijediti nalet Valencije na svom stadionu, a dvoboj je završio rezultatom 2:0. Ovaj put u goste dolazi Rayo Vallecano, momčad poznata po svojoj nepredvidivosti tijekom godina. Sigurno je da momčad iz Vallecas može pobijediti bilo koga, ali i izgubiti od bilo koga. Trenutno se ova momčad nalazi na trinaestom mjestu na tablici, a u posljednjem kolu, igrači Rayo Vallecano uspjeli su se držati u gostujućoj utakmici protiv favoriziranog Real Sociedada, budući da je taj susret, pomalo neočekivano, završio bez pobjednika i bez golova.

Ipak, dojam je da ako Atletico Madrid želi osigurati mjesto u Ligi prvaka, ne bi trebali imati problema u ovom susretu. Stoga vam hrabro savjetujemo da isprobate okladu poluvrijeme/kraj 1-1, sve to uz kvotu 2.19 u PSK.

St. Liege – R. Antwerp – Zbroj golova 2.5+ @ 2.10 u PSK

Posljednji dvoboj u našem srijednom listiću za klađenje dolazi iz belgijskog prvenstva, gdje će Standard Liège i Antwerp odmjeriti snage u Liègeu. Prije svega, dojam je da smo od obje momčadi očekivali više u ovogodišnjem izdanju belgijskog prvenstva. Trenutno se Standard nalazi na desetom mjestu na tablici, s samo tri boda prednosti nad momčadima iz zone ispadanja. U posljednjem kolu, bivši belgijski prvaci odigrali su neriješeno na gostovanju kod Cercle Bruggea, a taj dvoboj završio je rezultatom 1:1.

Što se tiče Antwerpa, dobro je poznato da je ova momčad prošle sezone ostvarila nevjerojatan završetak i osvojila naslov prvaka Belgije. Međutim, trenutna situacija je takva da se ova momčad nalazi samo na šestom mjestu na tablici, zaostajući značajnih sedamnaest bodova iza vodećeg Royal Uniona. U posljednjem kolu, još uvijek aktualni belgijski prvaci poraženi su na gostovanju kod Eupena, a taj susret završio je pobjedom domaćeg tima 1:0.

Gledajući tradiciju, dvoboji između ove dvije momčadi gotovo uvijek donose puno golova, pa se čini vjerojatnim da će tako biti i večeras. Stoga vam savjetujemo da odigrate okladu na zbroj golova više od 2.5, sve to uz kvotu 2.10 u PSK.

Ukupna kvota na tiketu za Srijedu u kladionici PSK iznosi 10.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*