Tiket dana (Ponedjeljak, 29.01.2024)

Tiket dana

U središtu pažnje su eliminacijske borbe na dva kontinentalna prvenstva, azijskom i afričkom, ali se igraju i preostale utakmice redovnih prvenstvenih kola širom Europe. Predložene kvote bile su aktualne u trenutku sastavljanja listića.

Katar – Palestine – Katar će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.90 u Germania

Domaćin 18. Azijskog kupa već je u grupnoj fazi pokazao da je zainteresiran samo za obranu naslova koji su osvojili u Emiratima na prethodnom kontinentalnom prvenstvu. U međuvremenu, Katar je bio i domaćin Svjetskog prvenstva, ali tamo nije postigao značajan uspjeh, završivši natjecanje s tri poraza, jedini domaćin u povijesti ovog natjecanja koji je to učinio. Međutim, domaćinstvo Svjetskog prvenstva povećalo je interes za nogomet, a svi igrači katarske nacionalne reprezentacije igraju u domaćoj ligi. U prva tri kola pobijedili su Libanon, Tadžikistan i Kinu, i u 270 minuta nisu primili gol. Protiv Palestine su veliki favoriti; samo plasman među 16 najboljih je ogroman uspjeh za zemlju razorenu ratom, ali njihovo putovanje završava ovdje. U grupnoj fazi Palestinci su najprije izgubili od Irana, ali su napravili iznenađenje u drugom kolu remiziravši s Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Osigurali su svoj prolazak s 3-0 trijumfom nad Hong Kongom. Pobjeda Katara je više nego izvjesna, a pokušali smo pojačati kvotu s dva gola domaćina.

Za kombinaciju Katar će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 koeficijent u Germaniji iznosi 1.90.

Cape Verdy – Mauritania – Cape Verdy će pobijediti na utakmici @ 2.05 u Germania

Zelenortski Otoci su možda najugodnije iznenađenje nakon grupne faze Afričkog kupa nacija. Zemlja s tek pola milijuna stanovnika uspjela je ostaviti iza sebe momčadi poput Egipta, Gane i Mozambika, kvalificirajući se za nokaut fazu kao jasni lider. Plavi Ajkuli također su imali uspjeha u prethodnim kontinentalnim natjecanjima, dosegnuvši četvrtfinale prije 11 godina, a bili su i u osmini finala posljednjeg turnira. Pobijedili su Ganu i Mozambik, a zatim u trećem kolu, nakon prave drame u završnici, odigrali 2:2 s Egiptom. S 7 bodova bili su prvi, dok su drugoplasirani Faraoni imali samo tri. Sada, protiv Mauritanije, ulaze u utakmicu kao favoriti, i ostaje za vidjeti kako će se nositi s tom ulogom. Mauritanija je u nokaut fazu ušla kroz zadnja vrata, započevši s dva poraza protiv Burkine Faso i Angole, ali baš kad su ih svi već otpisali, uspjeli su pobijediti Alžir, time ih eliminirajući iz prvenstva i sami napredujući.

Čini nam se da je Cape Verdy ozbiljan suparnik i da će se probiti do četvrtfinala. Za Cape Verdy će pobijediti na utakmici, Germania nudi kvotu 2.05.

Blackburn – Wrexham – Blackburn će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.90 u Germania

Posljednja utakmica osmine finala engleskog FA kupa donosi nam susret Blackburna, momčadi iz druge lige, i Wrexhama, tima iz četvrte lige. Roversi su osvajali Premier ligu, ali ti su dani daleko iza njih, i Blackburn već godinama stagnira u Championshipu, bez puno izgleda za povratak u elitu. Neće to učiniti ni ove sezone, budući da su trenutno na 18. mjestu, mnogo bliže borbi za ostanak nego za doigravanje. Možda je FA kup njihova prilika za postizanje nečeg značajnog. Imali su sreće u ždrijebu i igrat će za mjesto među 16 najboljih protiv momčadi koja je dva ranga ispod njih, a koja je tek prošlog proljeća napustila amaterske redove i prešla iz pete lige u Ligu 2. Međutim, odlično igraju kao novopridošlice i trenutno su na drugom mjestu, s dobrim šansama za igranje u Ligi 1 od sljedećeg ljeta. Zaostaju 5 bodova za vodećim Stockportom, ali imaju utakmicu manje. U posljednjem kolu FA kupa, Blackburn je pobijedio Cambridge 5-2, dok je velški tim slavio minimalnu pobjedu u gostima kod Shrewsburyja. Očekujemo pobjedu kvalitetnijeg tima, a to su svakako domaći Roversi.

Uz pobjedu dodajemo i dva gola za domaći tim. Za Blackburn će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je 1.90 u Germaniji.

Estrela Amadora – Benfica – Benfica će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 @ 2.25 u Germania

Poznata Benfica ne bi trebala imati problema u ovom gostujućem susretu, posebno jer zaostaju za jedan bod iza gradskog rivala Sportinga prije ovog kola. Domaća momčad, Estrela, bez je pobjede u posljednjih pet ligaških utakmica, ali su uspjeli tri puta odigrati neriješeno. Na tablici su na 14. mjestu, s dva boda više od Rio Avea, prvog tima u zoni ispadanja. Orlovi su imali vrlo nestabilnu jesen, posebno razočaravajuću u Ligi prvaka. U skupini s Real Sociedadom, Interom i Salzburgom, uspjeli su ostaviti iza sebe austrijske prvake i zauzeti treće mjesto tek pobjedom u posljednjem kolu u Mozartovom gradu. S istim brojem bodova imali su i istu razliku golova, ali ono što je napravilo razliku bila je njihova 3:1 pobjeda u Salzburgu, dok su u Lisabonu poraženi 2:0 od Bikova. U Primeira Ligi, Benfica ima pet uzastopnih pobjeda, i očekujemo da zabilježe i šestu. U prvom dijelu sezone pobijedili su Estrelu 2:0 na svom Estádio da Luzu, i sada očekujemo nešto slično, pobjedu s ne previše golova.

Za kombinaciju Benfica će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3, kvota je 2.25 u Germaniji.

Ukupna kvota na tiketu za Ponedjeljak u kladionici Germania iznosi 16.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*