Tiket dana (Subota, 27.01.2024)

Tiket dana

Čak i za najzahtjevnije kladioničare, danas će biti odličan izbor utakmica. Igraju se utakmice u svim najboljim ligama, i samo treba pažljivo odabrati parove. Predložene kvote bile su aktualne u vrijeme sastavljanja tiketa.

Juventus – Empoli – Juventus će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.55 u Germania

Stara dama je u fantastičnoj formi i čeka utakmicu s Empolijem na vodećoj poziciji u Serie A. Međutim, imaju jednu utakmicu više odigranu od Intera i samo bod prednosti, pa se “Nerazzurri” mogu vratiti na vrh. Juve je vezao 18 utakmica bez poraza, uključujući prvenstvo i Talijanski kup, jer ove sezone ne igraju u Europi. Sada imaju 7 uzastopnih pobjeda, pet u ligi i dvije u kupu, a posljednji neuspjeh dogodio se krajem rujna u Reggio Emiliji protiv Sassuola. Postigli su 18 golova u posljednjih pet utakmica, uglavnom zahvaljujući Dušanu Vlahoviću, koji je u izvrsnoj golgeterskoj formi. Empoli je pao u zonu ispadanja, trenutno su na pretposljednjem mjestu s 16 bodova, ali pobjeda nad Monzom u prošlom kolu prekinula je niz od osam uzastopnih utakmica bez pobjede. Taj trijumf bio je važan, posebno jer sada igraju protiv Juventusa i teško mogu računati na bodove.

Naš prijedlog je pobjeda domaćina s barem dva postignuta gola. Za okladu Juventus će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota u Germaniji je 1.55.

Leverkusen – M’gladbach – Leverkusen će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.58 u Germania

Vodeći tim njemačkog prvenstva nastavlja s pobjedama, ali način na koji je Leverkusen osvojio svoje posljednje dvije utakmice jednostavno je nevjerojatan. U Augsburgu su slavili gol doslovno u posljednjim sekundama utakmice, a na sličan način ostvarili su trijumf u Leipzigu kada su postigli gol za 3:2 u 91. minuti. U Leipzigu su gubili nakon prvih 45 minuta, ali su uspjeli preokrenuti u drugom poluvremenu. Bayern je pobijedio u odgođenoj utakmici protiv Uniona i smanjio zaostatak na četiri boda, pa Farmaceuti moraju nastaviti pobjeđivati i održavati razmak. Oni su jedini tim bez poraza, s 15 pobjeda i samo tri neriješene utakmice. Na nizu su od četiri pobjede i veliki su favoriti protiv Borussije iz Mönchengladbacha. Gosti su polusezonu završili pobjedom nad Stuttgartom na svom terenu, ali su izgubili svoju drugu utakmicu kao domaćini. Prošlog tjedna poraženi su od Augsburga 2:1, a Borussia je sada na 12. mjestu s 20 bodova. To je još uvijek sigurna zona, s 9 bodova više od timova u zoni ispadanja.

Golovi su zagarantirani, ali i pobjeda domaćina. Za kombiniranu okladu Leverkusen će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 kvota je 1.58 u Germaniji.

Sheffield U. – Brighton – Brighton će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.75 u Germania

U osmini finala engleskog FA kupa susreću se dva premijerligaša. Brighton je gostujući tim na Bramall Laneu u Sheffieldu. Domaćin trenutno ima puno veće probleme od ovog, najstarijeg nogometnog natjecanja na svijetu. Yorkshire tim očajnički se bori za opstanak, a kako vrijeme odmiče, njihove šanse za spas sve su manje. Prije tjedan dana osvojili su bod u dvoboju s West Hamom, ali to im nije pomoglo da se pomaknu s posljednje pozicije. Imaju samo 10 bodova, što je trenutno sedam manje od prvog tima iznad crte ispadanja. Brighton ne igra na razini prošle sezone, što je vidljivo po njihovoj poziciji na tablici Premier lige. Galebovi su sada sedmi i morat će se puno truditi ako ponovno žele natjecati se u Europi. Ove sezone igrali su u grupnoj fazi Europske lige i, završivši prvi, osigurali su izravan plasman u osminu finala ovog natjecanja, čekajući svog protivnika iz ekipa koje igraju u doigravanju. U prvom dijelu sezone Premier lige Sheffield je iznenadio Brighton na Amexu i osigurao važan bod. Po kvaliteti, tim s juga je puno bolji, i očekujemo da to potvrde kao gosti.

Prijedlog je pobjeda gosta s dva gola za Brighton. Kvota za Brighton će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 je 1.75 u Germaniji.

St. Etienne – Amiens – St.Etienne će pobijediti na utakmici @ 1.95 u Germania

Čini se da su mnogi prerano otpisali slavnog Saint-Etienne iz utrke za plasman u Ligue 1. Jedan od najpoznatijih francuskih timova, desetostruki prvak ove zemlje, već treću sezonu tavori u drugoj ligi. Nisu sjajno započeli ovu sezonu, ali njihove nedavne izvedbe daju nadu da se sve može ispraviti i da ćemo Zelene ponovno vidjeti u eliti od kolovoza. Trenutno je Saint-Etienne na 6. mjestu s 32 boda. To je još uvijek dvocifreni zaostatak za vodećim dvojcem Angers i Auxerre, ali stvari se brzo mijenjaju u Ligue 2. Tako je Saint-Etienne vezao četiri utakmice bez poraza, s dvije pobjede i dva remija, odmah hvatajući korak s vodećima. Ako ne uspiju biti barem drugi, pokušat će se vratiti u najviši rang kroz doigravanje. U izvanrednom kolu pobijedili su u gostima kod FC Paua, zahvaljujući samo jednom golu. Sada im u goste dolazi tim Amiensa, koji je vezao dvije minimalne pobjede i rijetko prima golove. Početkom prosinca Amiens je pobijedio Saint-Etienne na svom terenu 1:0, ali sada očekujemo osvetu Zelenih.

Kvota za St.Etienne će pobijediti na utakmici u Germaniji je 1.95.

Ukupna kvota na tiketu za Subotu u kladionici Germania iznosi 8.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*