Tiket dana (Četvrtak, 18.01.2024)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

A somewhat weaker offer awaits us today, and there is also a problem with postponing some matches due to bad weather in Western Europe. It is what it is, this is our suggestion, noting that the odds were valid at the time of compiling the ticket.

Egypt – Ghana – Oba daju gol @ 2.30 u PSK

Oba tima su doživjela šok u prvom kolu, ali su Egipćani prošli malo bolje jer su uspjeli osigurati bod u svojoj utakmici protiv Mozambika. To su postigli golom Salaha s bijele točke u šestoj minuti sudačke nadoknade. Gana je izgubila od Zelenortskih Otoka i ako izgube i od Faraona, možda će morati spakirati kofere za povratak. To bi bio ogroman neuspjeh i neizvjesno je kako bi igrači i trener Chris Hughton iz Republike Irske to podnijeli. Gana nije prošla grupnu fazu ni na posljednjem Afričkom kupu nacija, ali su bili prilično solidni na Svjetskom prvenstvu u Kataru, pobijedivši Južnu Koreju, ali izgubivši od Urugvaja i Portugala. Crne zvijezde ponovno imaju “jaka” imena u svojoj momčadi. Bivši napadač Ajaxa, a sada igrač West Hama, Mohamed Kudus, je zvijezda, ali tu je i sjajni Inaki Williams iz Bilbaa. Tu su i braća Ayew, Jordan i Andre, kao i napadač Crvene zvezde Osman Bukari, koji je postigao gol na Svjetskom prvenstvu. Salah je “šef” u Egiptu, kojeg s klupe vodi Portugalac Rui Vitoria, a njihova snaga leži i u Elnenyju, Trezeguetu, Marmoushu i ostalima. Čini se da je napad jači dio obiju momčadi, pa pokušajte s klađenjem na golove, koji bi trebali biti barem po jedan s obje strane.

Za oba tima daju gol , kvota je 2.30 u PSK.

Famalicao – Braga – Oba daju gol i zbroj golova 2.5 @ 2.10 u PSK

Nogometaši Brage otvaraju drugi dio sezone Primeira Lige gostujućom utakmicom protiv izvrsnog Famalicao. Ove dvije momčadi su igrale vrlo zanimljive utakmice s puno golova u prethodnim sezonama, i ne vidimo razlog zašto sada ne bi bilo isto. U njihovom posljednjem susretu na stadionu Famalicao, Braga je pobijedila s 3:0, ali prethodne dvije utakmice odigrane na Kamenolomu završile su rezultatima 4:1 za Bragu i 2:1 za Famalicao, što je bio rezultat njihovog posljednjeg susreta prošlog ljeta u prvom kolu novog prvenstva. Nakon polovice sezone, Braga je na 4. mjestu i izgubila je utrku za naslov. Ostaje im borba za još jedno sudjelovanje u Ligi prvaka, ali zaostaju pet bodova za trećeplasiranim Portom, kojem su izgubili u izravnom dvoboju prošlog vikenda. U međuvremenu, Famalicao je pobijedio u gostima kod Casa Pie i optimistično čeka velikog rivala. Famalicao je na izvrsnom 7. mjestu, ali s čvrstim zaostatkom od 7 bodova za šestoplasiranim Moreirenseom. Golovi su prva i najsigurnija opcija, a naš prijedlog je najmanje tri gola i oklada da će oba tima postići gol.

Za oba daju gol i zbroj golova nad 2.5, kvota u PSK je 2.10.

Niki Volos – APO Levadiakos – 2 @ 1.74 u PSK

U uzvratnoj utakmici osmine finala grčkog Kupa sastaju se dva drugoligaša. Nakon prvih 90 minuta na terenu Levadijakosa, nema prednosti jer je utakmica završila rezultatom 1:1. To je bilo pomalo iznenađujuće s obzirom da je Levadijakos lider lige, dok je Niki Volos tek četvrti. Prva utakmica je odigrana početkom prosinca, a mjesec dana kasnije, 7. siječnja, Levadijakos je lako slavio u ligi s 2:0. Također, u prvom dijelu sezone, Levadijakos je pobijedio u Volosu s 1:0, pa se čini logičnim da u uzvratu isprave ono što je propušteno u prvom susretu. Budući da se utakmice u Grčkoj i dalje igraju bez gledatelja, prednost domaćeg terena nije toliko značajna, pa bi kvaliteta Levadijakosa trebala prevladati. Gosti su posljednji put izgubili sredinom studenog, a ukupni pobjednik će se suočiti s boljim iz okršaja između prvaka AEK-a i Arisa iz Soluna.

Naš prijedlog je oklada na pobjedu Levadijakosa (2) s kvotom 1.74 u PSK.

Ukupna kvota na tiketu za Četvrtak u kladionici PSK iznosi 8.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*