Tiket dana (Srijeda, 17.01.2024)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Ponuda je gotovo identična kao i juče, ponovo su na meniju ista takmičenja. Kvote su važile u vreme pisanja teksta.

Girona – Rayo Vallecano – Girona će postići najmanje 2 gola na utakmici @ 1.62 u Germania

Katalonci su napravili veliki kiks remijem protiv poslednjeplasirane Almerije u nedelju u La Ligi. T taj jedan bod bio je dovoljan da ih izolira na vrhu tablice, ali samo zato što je Real propustio ovu rundu zbog igranja u Superkupu Španije u Saudijskoj Arabiji. Međutim, sve što je Đirona do sada uradila je fantastično, čak i ako ne osvoje više bodova. Pobedili su Barselonu i Atletico, kao i 13 drugih ekipa u španskoj elitnoj ligi. Ovo će nesumnjivo biti povijesna sezona za tim iz Katalonije, a Kup Kralja samo bi mogao pojačati utisak. Đirona u šesnaestini najmasovnijeg takmičenja dočekuje Rayo Vallecano, također člana La Lige. U prethodnom kolu, Đirona je bila ubedljiva u gostovanju kod Elchea, dok su Pčelice tek nakon produžetaka eliminirale drugoligašku ekipu, Huescu.

U prvenstvu je Đirona slavila u Vallecasu s rezultatom 2:1 početkom studenog, a sada je naš prijedlog da domaćin postigne dva gola. Za Girona će postići najmanje 2 gola na utakmici, koeficijent u kladionici Germania je 1.62.

Oud-Heverlee – Antwerp – Antwerpen će pobijediti na utakmici @ 1.65 u Germania

U četvrtfinalu belgijskog Kupa, aktuelni prvak ove zemlje posjećuje ekipu Leuvena. Ni jedna ekipa ne može biti zadovoljna svojim nastupom u Jupiler Ligi do sada. Nakon 20 kola, Antwerp se nalazi samo na 6. mjestu, posljednjem koje vodi u doigravanje, dok se Leuven nalazi u zoni ispadanja sa samo 16 bodova na 14. mjestu. Prva ekipa iznad crte udaljena je 5 bodova, i Leuven mora usmjeriti sve svoje napore na osiguranje opstanka. Stoga vjerujemo da će Antwerp, koji nakon ispadanja iz Lige prvaka ima obvezu postići nešto veliko ove sezone, uspjeti proći u četvrtfinale kupa, već su pobijedili ekipu poput Barcelone. Leuven je bio bolji od ekipa niže lige u prethodnim rundama ovog natjecanja, dok je Antwerp eliminirao ekipu Charleroi u šesnaestini finala. U njihovom međusobnom susretu u ligi, Antwerp je slavio tijesnu pobjedu početkom prosinca prošle godine.

Ne očekujemo goleadu, ali predlažemo klađenje na gostujuću ekipu. Za Antwerpen će pobijediti na utakmici, koeficijent iznosi 1,65 u kladionici Germania.

Blackpool – Nottingham – Nottingham će pobijediti na utakmici @ 2.05 u Germania

U ponovljenom meču engleskog FA kupa, Blekpul dočekuje Notingem Forest. Pre deset dana na Siti Graundu u Notingemu rezultat je bio 2:2, što je bilo veliko iznenađenje. Ipak, najstarije fudbalsko takmičenje na svetu obiluje iznenađenjima, posebno u ranoj fazi, pa remi trećeligaša sa prvoligašem nije nikakva senzacija. Narandžasti iz Blekpula pokušaće na svom terenu da se domognu naredne runde; u 2024. godini još nemaju poraz i igrali su u tri takmičenja: Ligi 1, FA kupu i EFL Trofeju. U subotu su pobedili Iksiter na svom terenu i pomerili se do 8. pozicije. Cilj im je da se dokopaju doigravanja i na taj način pokušaju da se vrate u Čempionšip. Što se tiče Notingem Foresta, oni su zaigrali mnogo bolje od dolaska menadžera Nuna Espirita Santa, sa pobjedama protiv Njukasla u gostima i Mančester Junajteda kod kuće, pa je remi sa Blekpulom iznenadio sve. Ipak, postoji prilika za iskupljenje, pa očekujemo da se Forest plasira u FA kupu sa pobjedom u Blekpulu.

Koeficijent za Nottingham će pobijediti na utakmici iznosi 2.05 u kladionici Germania.

Bnei Sakhnin – Maccabi Haifa – Maccabi Haifa će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 @ 2.25 u Germania

Pobjedom nad svojim najvećim konkurentom, imenjakom iz Tel Aviva, aktuelni izraelski prvaci, Maccabi Haifa, vratili su se u trku za odbranu svoje titule. Maccabi Tel Aviv i dalje drži prednost od tri boda, ali postojala je opasnost da ta prednost postane dvostruka. Sada je tim iz Haife u dobroj formi, što smo vidjeli u njihovoj pobjedi od 5:0 nad Maccabi Petah Tikvom prošlog vikenda, pa očekujemo da nastave istim ritmom u Sakhninu, gdje će se susresti s klubom istog imena. Domaćini se trenutno nalaze na 8. mjestu i bore se za mjesto u doigravanju. Do kraja redovnog dijela sezone ostalo je još deset kola, što pruža dovoljno vremena da nadoknade zaostatak od jednog boda u odnosu na Netanyu i Hapoel Tel Aviv, koji su u zoni doigravanja. Sakhnin ima niz od četiri meča bez poraza, s tri uzastopna remija. Na njihovim posljednjim dvama utakmicama odigrali su bez golova, a krajem septembra, prije tragičnih događaja, iznenadili su Maccabi u Haifi i osvojili bod. Možda neće biti goleadu, ali se očekuje da Maccabi pobijedi.

Koeficijent za klađenje na Maccabi Haifa će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 iznosi 2.25 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Srijeda u kladionici Germania iznosi 12.33.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*