Tiket dana (ponedjeljak, 15.01.2024)

Tiket dana

Zahvaljujući kontinentalnim prvenstvima u Aziji i Africi u narednim danima ponuda će biti sasvim dobra. Kvote iz tiketa vrijedile su u vrijeme njegova sastavljanja.

Alžir – Angola – Alžir će pobijediti i ukupan broj golova na utakmici bit će 3 ili manje @ 1.87 u Germania

U skupini u kojoj su još Burkina Faso i Mauritanija, selekcije Alžira i Angole nadaju se prolasku u drugu fazu natjecanja na Afričkom kupu nacija u Obali Slonovače. Prva utakmica je uvijek jako važna, a pobjeda neke selekcije široko bi otvorila vrata nokaut faze. Ako ne računamo poraz od Senegala prošlog veljače u finalu na penale, Alžir je posljednji put izgubio u prijateljskoj utakmici protiv Švedske još krajem 2022. godine. Na Svjetskom prvenstvu u Kataru nisu bili, ispali su u dodatnim kvalifikacijama u posljednjim sekundama od Kameruna, ali je izbornik ostao Đamel Belmadi, koji je naslijedio Vahida Halilhodžića. Rijad Mahrez je najveća zvijezda tima, ali su tu i Bensebaini, Benacer, kao i veterani Slimani i Feguli. Što se tiče Angole, Crne antilope, kako im glasi nadimak, prvi put su igrale na Afričkom kupu nacija prije pet godina pod vodstvom srpskog izbornika Vasiljevića. Sada je izbornik Pedro Gonçalves, a najpoznatiji igrači su Luvumbo iz Cagliarija i Zini iz AEK-a te Fortuna iz Genta. Očekujemo pobjedu Alžira na početku ali uz mali broj golova jer Angola nije primila pogodak na posljednjih pet utakmica, od kojih je četiri puta igrala 0:0. Za 1 i 0-3 kvota je 1.87 u kladionici Germania.

Auxerre – Bordeaux – Auxerre će pobijediti i ukupan broj golova na utakmici bit će 2 ili više @ 2.06 u Germania

Dva bivša člana francuske elite, i ne samo to, već i nekadašnji prvaci. Auxerre je jedini put bio najbolji 1996. dok su Bordeljci čak 6 puta podizali šampionski pehar, posljednji put 2009. godine. Ovo je druga sezona Bordeauxa u Ligue 2 i čini nam se da će iduća biti treća. Trenutno su na 15. mjestu, doduše s ovom utakmicom manje, ali je minus u odnosu na vodeće ekipe priličan unatoč činjenici da su u završnici prve polusezone igrali mnogo bolje. Auxerre je na drugoj poziciji prije ovog meča, pobjedom nad Bordeauxom postao bi lider jer bi pretekao vodeći Angers za jedan bod. U prvom dijelu sezone Auxerre je bio raspoložen u Bordeauxu i meč dobio sa 4:2 krajem rujna. Prije pauze Auxerre je imao niz od četiri uzastopne pobjede u prvenstvu i vjerujemo da će s pobjedama nastaviti i u 2024. godini. Uz jedinicu predlažemo i dva gola domaćina. Za 1 i 2+ koeficijent u kladionici Germania iznosi 2.06.

Derbi County – Barton – Derbi County će pobijediti i postići 3 ili više golova @ 2.54 u Germania

Ovnovi su u posljednjih 11 prvenstvenih utakmica u engleskoj Ligi 1 doživjeli samo jedan poraz. Međutim, taj poraz se dogodio u derbiju s Peterboroughom i to na domaćem terenu. Zbog toga su trenutno četvrti na tablici s 4 boda manje od vodećeg Portsmoutha, ali i s dvije utakmice manje odigrane od lidera. Jednu zaostalu utakmicu igrali su 6. siječnja, to im je posljednja utakmica u prvenstvu, a pobijedili su Fleetwood u gostima s 3:1. U ovom kolu u Derby dolazi tim Burtona, ekipa koja je na 19. mjestu i, kako se čini, do kraja će se boriti za opstanak u trećoj ligi. Burton je osvojio jedan bod u prethodna dva prvenstvena meča, a posljednji put su dva gola na nekoj utakmici dali još krajem listopada kada su pobijedili Bristol Rovers s 4:1. Derby County je bez problema slavio u Burtonu na početku prvenstva, u drugom kolu, i to s 3:0. Nešto slično očekujemo i sada, pa uz jedinicu dodajemo igru domaćin daje barem tri pogotka. Za kombinaciju 1 i T13+ kvota u kladionici Germania iznosi 2.54.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Germania iznosi 9.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*