Tiket dana (petak, 12.01.2024)

Tiket dana

Već ovog vikenda vraća nam se većina liga, a takmičenje se nastavlja u onih pet najjačih. Francuzi i Nijemci su se odmorili i pridružuju se Talijanima, Španjolcima i Englezima. Kvote su važile u trenutku sastavljanja prijedloga.

Burnley – Luton – Obje ekipe će postići golove na utakmici i ukupan broj golova na utakmici bit će 3 ili više @ 2.32 u PSK

U dvoboju dviju momčadi koje se grčevito bore za opstanak obično računamo na tvrdi meč s malo golova. Međutim, i Burnley i Luton su u tako teškoj situaciji da im neki ishod, poput 0:0, u međusobnom okršaju ne bi značio mnogo. Luton je u mnogo boljoj formi, imali su nekoliko odličnih utakmica u prvenstvu pa čak i onih koje su izgubili, poput duela s Arsenalom ili Cityjem. Imali su i vrijednih pobjeda, slavili su protiv Newcastlea kod kuće i Sheffielda u gostima, pa su ih tih 6 bodova pomaknuli na 18. mjesto s samo bodom manje od prvog tima iznad crte ali i jednom zaostalom utakmicom. U meč s Claretsima ulaze nakon poraza od Chelsea na svom stadionu i remija s trećeligašem Boltonom u FA kupu, pa će morati na popravni kod Wanderersa. Burnley je ispao iz FA kupa ali je pokazao zube Tottenhamu i pao tek u finišu meča na White Hart Laneu. U prvenstvu imaju dva vezana poraza ali uz solidnu igru, od Liverpoola na Turf Mooru i Aston Ville u Birminghamu. U prvom dijelu sezone Burnley je pobijedio Luton u gostima s 2:1, a i sada je naš prijedlog igra GG i 3+ s koeficijentom 2.32 u kladionici PSK.

Marseille – Strasbourg – Marseille će pobijediti i ukupan broj golova na utakmici bit će 2 ili više @ 1.87 u PSK

Strasbourg je na praznični odmor otišao nakon tri vezane pobjede u Ligue 1 čime je znatno poboljšao svoj plasman na tablici. Sa 23 boda nalaze se na 9. mjestu i mogli bi u drugom dijelu sezone, ako nastave s ovakvim partijama, da se uključe u borbu za plasman u europske kupove. Ne vjerujemo da je to primarni cilj momčadi Strasbourga, iako je ova ekipa već bila dio Europe, ali je nakon toga ispala u Ligue 2. Sva tri trijumfa prije pauze, protiv Avra i Le Havrea na svom terenu, te Lorienta u gostima, ostvarili su rezultatom 2:1. Na Vélodromeu ih čeka težak zadatak, Olympique je uspio u namjeri da ostane u Europi i na proljeće i polovicom veljače očekuje ih dvomeč s ukrajinskim Shakhtarom koji je bio treći u svojoj skupini Lige prvaka. Marseille je u posljednjem kolu prije pauze odigrao 1:1 u Montpellieru i nastavak prvenstva čeka na 6. poziciji s velikim zaostatkom za liderom iz Pariza ali dostižnim za trećeplasiranim Monacom, što je posljednje mjesto koje vodi u Ligu prvaka. U prvom dijelu sezone međusobni dvoboj ova dva tima u Strasbourgu je završen remijem 1:1, a od tog meča nisu prošla ni dva mjeseca.

Ovdje je prijedlog pobjeda domaćina uz barem dva postignuta gola. Za 1 i 2+ kvota je 1.87 u kladionici PSK.

Katar – Libanon – Katar će pobijediti i ukupan broj golova na utakmici bit će 3 ili više @ 2.23 u PSK

Nakon održanog Svjetskog prvenstva prije nešto više od godinu dana, Katar će biti domaćin i Azijskog kupa. Šteta bi bila da infrastruktura ne bude iskorištena barem i za ovaj kontinentalni šampionat. Favoriti su uglavnom isti kao i na prethodnim natjecanjima, to su Iran, Australija, Japan, Saudijska Arabija, ali i aktualni prvak Azije Katar. Inače, prvotno je ovaj Azijski kup trebao biti održan u Kini, ali je ona izgubila domaćinstvo zbog strogi mjera zaštite zbog koronavirusa. Natjecanje otvara domaćin Katar u meču s Libanom. U ovoj skupini su još Kina i Tadžikistan i ne bi bilo iznenađenje da i Katar i Libanon prođu u sljedeću fazu. Za Katarce se to svakako očekuje, oni su u kampanji za pripreme za nastup na svom prvom Svjetskom prvenstvu igrali fakultativno u jednoj europskoj skupini kvalifikacija, imali teške okršaje s Portugalom, Srbijom, Republikom Irskom i to im je bilo veliko iskustvo. Libanon nema značajnijih rezultata, ali zna iznenaditi. U ovom trenutku sve je na strani Katara i očekujemo njihovu sigurnu pobjedu na otvaranju prvenstva, a vjerujemo i u puno golova. Za 1 i 3+ kvota je 2.23 u kladionici PSK.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici PSK iznosi 9.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*