Tiket dana (Srijeda, 10.01.2024)

Tiket dana

Možda ponuda danas nije obimna, ali je svakako inspirativna. Igra s nekoliko pravih derbija, uglavnom u kupovima, ali to sigurno ne umanjuje draž. Kvote su bile važeće u vrijeme pisanja prijedloga.

Liverpool – Fulham – Liverpool će pobijediti ili će biti neriješen rezultat i ukupan broj golova bit će 3 ili manje @ 1.77 u Germania

Ovo bi potencijalno mogla biti povijesna sezona za ekipu Liverpoola. Kloppov tim je i dalje u igri za četiri trofeja, a nekako mu je najbliži ovaj u Liga kupu. Stigli su do polufinala i slijedi im dvomeč s ekipom Fulhama. Osim ovog kupa, Redsi su prošli dalje i u FA kupu u nedjelju, i to tako što su eliminirali Arsenal na njegovom Emiratesu. Uskoro ih očekuje i nastavak natjecanja u Europskoj ligi, a u Premier ligi su trenutni lideri prvenstva. U odnosu na prethodnu sezonu sve je idealno, ali će naredni dani biti teški za tim s Anfielda pošto će igrati bez Mohameda Salaha i još nekih prvotimaca. Salah je otišao na Prvenstvo Afrike, a s obzirom na kvalitetu egipatske reprezentacije mogao bi duže ostati. Fulham je ostvario veliki uspjeh plasmanom u polufinale ovog kupa i sigurno je da će učiniti sve da odu u veliko finale i igraju za trofej. U polufinalu se igraju dvije utakmice i vjerujemo da ništa neće biti odlučeno u prvoj. Rudari su u dobroj formi, pobijedili su Arsenal u prvenstvu i Rotherham u FA kupu, pa je naš prijedlog za ovaj meč da će Liverpool pobijediti ili će biti neriješen rezultat i ukupan broj golova bit će 3 ili manje Za ovaj prijedlog koeficijent je 1.77 u kladionici Germania.

Milan – Atalanta – Obje ekipe će postići golove na utakmici i ukupan broj golova na utakmici će biti 3 ili više @ 2.05 u Germania

Bez većih problema Milan je u subotu prošao kroz Empoli i slavio s 3:0. Na taj način ostali su u utrci za Scudetto, iako bi sve moglo izgledati bolje da Inter i Juventus nisu do pobjeda došli u sudačkoj nadoknadi. Ipak, dugo je prvenstvo i bit će prilika da se ”Rossoneri” približe vodećem dvojcu. Ovo je utakmica četvrtfinala Kupa Italije i, rekli bismo, najjači par ove runde uz rimski derbi. Atalanta je u nedjelju gostovala na Olimpicu gdje je podijelila plijen s Romom. Cilj ”Boginje” je da se vrati u Ligu prvaka, ali će to biti jako težak zadatak za Gasperinijev tim. Nedavno su se ove dvije ekipe sastale u Seriji A, tada je domaćin bila Atalanta, koja je slavila s 3:2. Bio je to odličan meč, a nešto slično očekujemo i na San Siru. Plasman u polufinale značio bi i jednima i drugima, tada bi osvajanje pehara bilo baš blizu, a veliko je pitanje mogu li ove dvije ekipe do trofeja u nekom drugom natjecanju. Atalanta je izbacila Sassuolo u prošlom kolu, dok je Milan bio uspješniji od Cagliarija. Odigrajte na golove, s obzirom da je pobjednik krajnje neizvjestan. Za GG i 3+ kvota je 2.05 u kladionici Germania.

Panathinaikos – Olympiacos – Ukupan broj golova bit će 2 ili manje @ 1.69 u Germania

Grčki kup je stigao do osmine finala, a u njemu će se igrati najveći nogometni derbi ove zemlje. Šteta što je još uvijek na snazi odluka Saveza da se nogometne utakmice u Grčkoj igraju bez navijača, i tako će biti sve do veljače. Zato okršaj Panathinaikosa i Olympiacosa ima manju draž i teško nam je i zamisliti kako će tribine izgledati jezivo kada su prazne. Osim toga, ovo je prvi meč, a uzvrat je na programu na Karaiskakiu sljedeće srijede. U domaćem prvenstvu Panathinaikos bolje stoji, Zeleni su lideri s 40 bodova, dok su Pirejci tek četvrti, s osam bodova manje. Njihov prvi ovosezonski okršaj dobio je PAO i to kao gost s čak 3:0. Čini se da se stvari u Grčkoj polako mijenjaju, dominacija Olympiacosa je završena, prvi su je prekinuli nogometaši PAOK-a, a onda i AEK-a i Panathinaikosa. I Zeleni su imali svojih problema, pa je pred Novu godinu smijenjen srpski stručnjak Ivan Jovanović, prije svega zbog slabih rezultata u Europi. Odmah je imenovan novi trener, a to je iskusni Turčin Fatih Terim. Za duel s Olympiacosom očekujemo da će se sve riješiti u uzvratu, pa za prvi meč predlažemo igru na mali broj golova. Za 0-2 gola kvota je 1.69 u kladionici Germania.

Maccabi Tel Aviv – Maccabi Haifa – Maccabi Tel Aviv će pobijediti na utakmici @ 2.05 u Germania

Dvije najbolje izraelske ekipe igrat će u zaostaloj utakmici 7. kola prvenstva ove zemlje. Ovaj meč trebao je biti odigran još u vrijeme europskih kvalifikacija, a na red je došao tek sada zbog poznatih događanja u Pojasu Gaze i prekida nogometnog prvenstva u ovoj zemlji. Trenutno je lider tim iz Tel Aviva koji je u nedjelju neprijatno iznenadio svoje navijače remijem s Hapoelom iz Hadere na svom terenu. Sada Maccabi iz Tel Aviva ima 12 pobjeda i dva remija, a od drugoplasiranog imenjaka i aktualnog prvaka iz Haife imaju 8 bodova više. Međutim, mnogo toga bi moglo promijeniti u slučaju pobjede tima iz Haife u Tel Avivu. Pet bodova ne bi bili velika prednost, a u ovom prvenstvu tek predstoji play-off u kojem će igrati 6 najboljih timova, pa nam slijedi još tri meča između ovih timova u prvenstvu. Uskoro ih čeka i međusobni kup duel, igrat će se 23. siječnja, a već početkom veljače i sljedeći prvenstveni u Haifi. Iako bi za prvenstvo bilo bolje da pobijede gosti, čini nam se da je lider iz Tel Aviva bliži uspjehu. Za jedinicu se u kladionici Germania dobiva koeficijent 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za srijedu u kladionici Germania iznosi 12.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*