Tiket dana (Subota, 06.01.2024)

Tiket dana

Prvi vikend 2024. godine neće biti obilježen nikakvim spektakularnim ponudama, posebno jer samo Talijani, među “velikih pet” liga, igraju ligaško kolo. Međutim, igraju se i kup utakmice u Engleskoj i Francuskoj. Predložene kvote bile su valjane u trenutku sastavljanja prijedloga.

Lecce – Cagliari – Lecce će postići najmanje 2 gola na utakmici @ 2.45 u Germania

Domaćin je imao fantastičan početak, ali je doživio pad forme kako je sezona odmicala, što nije bilo neočekivano. Sve je još uvijek pod kontrolom za momčad Lećea, s obzirom na to da “južnjaci” nemaju visoke ambicije, osim opstanka. Trenutno je momčad iz Apulije na 13. mjestu s 20 bodova, unatoč dvama uzastopnim porazima u ligi. To nisu bili kiksevi, s obzirom na to da su igrali u gostima protiv Intera i Atalante, i nisu se osramotili ni u jednoj od tih utakmica. Kod kuće su imali niz teških protivnika i nije ni čudo što su slavili na stadionu Via del Mare protiv Frosinonea prije otprilike dvadeset dana, nakon što su bili bez pobjede u pet utakmica prije toga. Sada dočekuju povratnika u elitu, momčad Cagliarija. Momčad sa Sardinije proslavila je praznike u zoni ispadanja, ali imaju samo lošiju gol razliku od prvog tima iznad crte, koji je Verona. Cagliari je bez pobjede već tri kola, nakon dva poraza u gostima uspjeli su osvojiti bod protiv Empolija kod kuće, ali sumnjamo da su zadovoljni takvim ishodom. Leće je bolja momčad i ima prednost domaćeg terena i strastvenih navijača.

Naš prijedlog je da Lecce će postići najmanje 2 gola na utakmici s kvotom 2.45 u Germania kladionici.

Brest – Angers – Brest će pobijediti na utakmici @ 1.70 u Germania

Ovo je treće kolo Francuskog kupa, ali tek prva utakmica za momčad Bresta jer se sada pridružuju momčadi iz najviše divizije. Bit će domaćini momčadi iz Angersa, iz Ligue 2, ali momčadi koja je, ne tako davno, također bila u eliti. Angers je već morao eliminirati dva protivnika, iako iz nižih divizija, i ovaj sudar s Brestom je njihov prvi pravi test. Momčad iz Bretanje odlično igra u Ligue 1 ove sezone i nalazi se na visokom 4. mjestu nakon 17 kola, što je malo tko mogao predvidjeti. Ispred njih su samo vodeći PSG te momčadi Nice i Monaca. Za ovakav učinak zaslužni su rezultati u posljednjih šest kola, u kojima je Brest osvojio 16 bodova, više od polovice ukupnog broja. Što se tiče Angersa, momčad sa zapada Francuske odlično igra u Ligue 2 i nalazi se na prvom mjestu s dva boda više od Auxerrea. S obzirom na to da dvije prvoplasirane momčadi izravno idu u elitu, neće biti iznenađenje ako Brest i Angers odigraju svoj sljedeći dvoboj u Ligue 1. Angers nije izgubio više od dva mjeseca, posljednji put poraženi su krajem listopada u Saint-Etienneu, ali će teško izaći na kraj s Brestom. Uostalom, njihov najvažniji cilj je povratak u elitu, a kup je “najmanje njihovih briga.”

Za Brest će pobijediti na utakmici, kvota u Germania kladionici iznosi 1.70.

Middlesbrough – Aston Villa – Aston Villa će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.72 u Germania

Važnost FA Cupa za engleske klubove je nepotrebna za reći, ali ovo natjecanje je uvijek bilo vrlo važno. Kako i ne bi bilo kada je to najstarije nogometno natjecanje na svijetu? U posljednjih nekoliko godina postalo je sve rjeđe da momčad iz nižih divizija dođe do završnih faza, a kamoli da dođe do finala ili osvoji naslov. U prošlosti se to redovito događalo, ali sada je kvaliteta elitnih timova takva da su takvi “incidenti” samo to, puki “incidenti”. Naravno, ne mislimo reći da Middlesbrough nema šanse u dvoboju s Aston Villom. Londonski tim je član Championshipa i na početku sezone imao je ambicije vratiti se u Premier ligu, ali loše izvedbe su ih do sada dovele samo do 12. mjesta nakon 26 kola. Imat će šansu za plasman u doigravanje, ali za to trebaju znatno poboljšati svoje izvedbe. Aston Villa dolazi na Riverside, svakako najjači protivnik ove sezone. Tim iz Birminghama je drugoplasirani tim u Premier ligi, ali možda je u blagoj krizi u usporedbi s početkom sezone. To zaključujemo iz rezultata protiv Sheffield Uniteda i Burnleya na njihovom Villa Parku, gdje su osvojili 4 boda, ali su se mučili s dva tima s dna tablice. Očekujemo da će Aston Villa pobijediti na Riversideu u Londonu s barem dva gola razlike.

Za Aston Villa će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je 1.72 u Germaniji.

Ukupna kvota na tiketu za Subota u kladionici Germania iznosi 7.16.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*