Tiket dana (Srijeda, 03.01.2024)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Praznici još uvijek traju, današnja ponuda je vrlo zanimljiva i inspirativna. Igra se odvija u raznim ligama i ima dovoljno utakmica za sastavljanje listića za klađenje. Predložene kvote bile su valjane u vrijeme pisanja prijedloga.

Real Madrid – Mallorca – Real Madrid će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 @ 1.95 u Germania

Real Madrid će odigrati svoju prvu utakmicu u 2024. godini protiv Mallorce. Ekipa s Balearskih otoka bila je u dobroj formi krajem 2023. godine, neporažena u posljednjih pet kola, a budući da su osvojili i Kup kralja, njihov niz neporaženosti je šest utakmica. To nije značajno utjecalo na njihov položaj na tablici La Lige, s Mallorcom samo na 14. mjestu, uglavnom zbog malog broja pobjeda. Otočani su ostvarili samo tri pobjede u 18 utakmica, remizirajući čak devet puta. U prethodnom kolu, igrači Mallorce bili su u sjajnoj formi, pobijedivši Osasunu s 3:2. Real je imao tešku utakmicu u Vitoriji, gdje su pobijedili Alaves golom Lucasa u 92. minuti. Ta tijesna pobjeda bila je dovoljna da Real dočeka Novu godinu na vrhu tablice, zahvaljujući boljoj gol razlici u odnosu na Gironu. Jedini poraz u polusezoni za momčad s Bernabeua bio je od Atletica u gradskom derbiju, a to je bilo još krajem rujna. Mallorca nije postigla gol u posljednje četiri gostujuće utakmice, ali je primila samo četiri gola. Stoga očekujemo pobjedu Reala, ali ne i utakmicu s puno golova.

Naš prijedlog je Real Madrid će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 s kvotom 1.95 u Germaniji.

Roma – Cremonese – Roma će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 @ 2.05 u Germania

Vrijeme između dva kola prvenstva u Italiji bit će ispunjeno utakmicama osmine finala Kupa Italije. Jedini drugoligaš koji je došao do ove faze je Cremonese. Ekipa iz Cremona igrat će protiv Rome na Olimpicu i trebat će im puno sreće, kao i vještine, da budu među osam najboljih u najpopularnijem natjecanju u Italiji. Prva polovica utakmica osmine finala već je odigrana, a Frosinone, Lazio, Bologna i Fiorentina već su našli svoje mjesto u četvrtfinalu. Za Romu, utakmica protiv Cremonesea je još važnija jer će pobjednik igrati protiv Lazija u četvrtfinalu, a sukob dviju rimskih momčadi bio bi pravi spektakl, posebno jer nijedna ekipa ne sjaji u ligi. Roma je poražena u Torinu od Juventusa tijekom vikenda, na tipičan način na koji Stara dama obično pobjeđuje, rezultatom 1:0. Cremonese je morao eliminirati dva suparnika u kupu, prvo Crotone, a zatim i Cittadellu, dok se Roma natjecanju pridružuje od osmine finala. U Seriji B, Cremonese je izgubio na gostovanju kod Palerma, s timom sa Sicilije koji je pobijedio 3:2 prije desetak dana. Gosti se neće predati bez borbe, ali Mourinho već ima Damoklov mač nad glavom, a novi neuspjeh ozbiljno bi doveo u pitanje njegov daljnji boravak u “vječnom gradu”.

Uz pobjedu Rome dodajemo i mali broj golova. Za Roma će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 kvota je 2.05 u Germaniji.

PAOK – OFI Crete – PAOK će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.65 u Germania

Momčad iz Soluna je u izvrsnoj formi i preuzela je vodstvo u grčkoj Super ligi. Međutim, vrh tablice je vrlo zgusnut, s Panathinaikosom koji zaostaje samo jedan bod, a AEK i Olympiacos za tri. PAOK je nanizao šest uzastopnih pobjeda u ligi, niz koji je zaslužan za njihov uspon na vrh tablice. Također su bili izvanredni u Europskoj ligi, osiguravši prvo mjesto u svojoj skupini s Eintrachtom, Aberdeennom i Helsinkijem, ostvarivši 5 pobjeda i samo jedan remi. Navijači žude za europskim uspjehom, čak i ako je to u Europskoj ligi. U ovom kolu na stadionu Toumba, suočavaju se s OFI-jem s Krete. Momčad s poznatog otoka bila je u lošoj formi prije praznika, s tri uzastopna poraza u ligi, i nisu pobijedili od 2. listopada kada su pobijedili prvake AEK na Kreti. Daleko od svog domaćeg stadiona, OFI nije ostvario niti jednu pobjedu, ali su uspjeli tri puta remizirati. Sumnjamo da mogu ostati neporaženi na “vrućem” Toumbi, pa je naš prijedlog pobjeda PAOK-a s najmanje tri gola u utakmici. Crno-bijeli su bili vrlo učinkoviti ove sezone, ali i OFI može postići neke golove.

Za kombinaciju PAOK će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 kvota je 1.65 u Germaniji.

Ironi Ashdod – Maccabi T.A. – Maccabi T.A. će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.67 u Germania

Izraelsko prvenstvo često se u posljednje vrijeme našlo na našim listićima za klađenje, a razlog je ubrzani tempo igre zbog neplaniranog dvomjesečnog prekida usred sezone, zbog dobro poznatih događaja u tom dijelu svijeta. Maccabi Tel Aviv maršira prema naslovu, ciljajući na prekid dominacije svojih imenjaka iz Haife. Nakon prvog dijela regularne sezone, ekipa iz Tel Aviva ima 8 bodova prednosti nad svojim najvećim rivalom, ali važno je zapamtiti da postoji i playoff nakon 26 kola. Međutim, način na koji Maccabi igra sada, teško je vjerovati da ih itko može stići. Iz 12 utakmica osvojili su 34 boda, a jedini remi, uz 11 pobjeda, dogodio se još sredinom rujna. Maccabi je bio uspješan i u Europi, napredujući do nokaut faze Konferencijske lige, ostavljajući iza sebe Gent, Zoryu i Breidablik. Sada idu na gostovanje u Ašdod, kod istoimene ekipe koja je na nizu od četiri poraza. Ašdod je tek na 13. mjestu na tablici s 9 bodova, a nisu posljednji samo zbog bolje gol razlike u odnosu na Hapoel Petah Tikvu. U prvom dijelu sezone, Maccabi je lako pobijedio Ašdod kod kuće s rezultatom 4:1, i očekujemo nešto slično i u ovoj utakmici.

Uz gostujuću pobjedu dodajemo i najmanje tri gola, a za Maccabi T.A. će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 kvota je 1.67 u Germaniji.

Ukupna kvota na tiketu za Srijeda u kladionici Germania iznosi 11.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*