Tiket dana (Utorak, 02.01.2024)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Ne možemo se žaliti na ponudu čak ni tijekom ovih blagdanskih dana. Englezi su ovdje standardno, ali danas iznimno igraju i Španjolci, Škoti i Kiprani. Kvota je bila valjana u trenutku sastavljanja listića.

Sociedad – Alaves – Real Sociedad će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 @ 1.95 u Germania

Na samom početku 2024. godine igra se jedan od baskijskih derbija u španjolskoj La Ligi. Prvo kolo La Lige igra se u izvanrednom terminu, a Alaves dolazi u San Sebastian. Na Iberijskom poluotoku bila je kratka pauza, a Real Sociedad u nju je ušao s nizom od 10 utakmica bez poraza, računajući sva natjecanja. Međutim, efikasnost njihovih favorita zabrinula je navijače momčadi iz Anoete. U posljednja tri susreta, jednom u Ligi prvaka i dva u La Ligi, Sociedad je završio bez golova. Iako je to dobar rezultat protiv Intera na Meazzi, sigurno nije protiv Betisa kod kuće i Cadiza u gostima. Stoga, protiv Alavesa, imaju imperativ pobjede. Gosti su momčad koja nije u dobroj formi i vrlo rijetko postižu golove, ali ih i rijetko primaju. Alaves je izgubio od Reala u svojoj Vitoriji golom tek u sudačkoj nadoknadi, a i prije toga imali su tri utakmice bez postignutog gola, gubeći dva puta i jednom remizirajući. Prošlog proljeća, Sociedad je slavio protiv Alavesa na Anoeti s 1:0, i nekako nam se čini da je to sada najrealniji ishod. Mislimo na pobjedu domaćina s malim brojem golova.

Ostavljamo mogućnost da bude najviše tri gola, stoga predlažemo kombinaciju Real Sociedad će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 s kvotom 1.95 u kladionici Germania.

Omonia – AEL Limasol – Omonia će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.10 u Germania

Ove polusezone smo malo pažnje posvetili Kipranima za razliku od prethodne kada su igrali u vrijeme Svjetskog prvenstva. Odigrano je 16 kola u regularnom dijelu sezone, na čelu je APOEL s 36 bodova, a prati ga Anorthosis s četiri boda manje. U vrhu su još Aris, Pafos i Omonia s po 32 boda. Omonia u ovom kolu dočekuje AEL iz Limassola. Gosti nisu dobro odigrali ovu prvu trećinu prvenstva i trenutno se nalaze na 9. mjestu s 19 bodova. Sve su manje šanse da se AEL nađe među prvih pet timova koji će igrati u playoffu, s obzirom da trenutno šestoplasirani AEK iz Larnake ima točno 10 bodova prednosti. AEL je imao dvije uzastopne pobjede prije nego što je prije deset dana poražen na svom terenu od Pafosa s 2:1. Inače, na strani ovaj tim ima loš učinak. Pobijedio je na prvom gostovanju kod Doxa i na posljednjem kod novajlije Zakakiou, a između toga je poražen na svih šest utakmica u gostima. Omonia u svojoj Nikoziji još uvijek nema poraza, pet puta su slavili i tri puta remizirali, a sada imaju tri uzastopne pobjede. Ipak, prije odlaska na mini pauzu Omonia je uvjerljivo poražena od lidera APOEL-a s 3:0. Da ne bi previše zaostali za vodećim timom, igrači Omonije moraju pobijediti AEL. Očekujemo da to učine, ali i vjerujemo u dosta golova, kojih na njihovim utakmicama ima.

Za Omonia će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 kvota je 2.10 u kladionici Germania.

Hapoel E.H – Hapoel B.S – Hapoel B.S. će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.77 u Germania

Zbog poznatih događaja u Pojasu Gaze, izraelsko prvenstvo je odgođeno jer je bilo puna dva mjeseca bez sporta, uključujući nogomet. Sada se prvenstvo igra ubrzanim tempom, došlo se do 14. kola, koje predvodi momčad Maccabija iz Tel Aviva, koja ima samo pobjede i samo jedan neriješen rezultat. Nakon prvih 26 kola, liga se dijeli na dva dijela, a prvih šest momčadi igra u playoffu za naslov i plasman u europska natjecanja. Za domaćina ove utakmice, momčad Hapoela iz Hadera, plasman u playoff je daleko. Oni su na 11. mjestu s 13 bodova, ali u ovom trenutku to je samo pet bodova manje od šestoplasiranog imenjaka iz Beer Sheve. Upravo je ta momčad gost Hadera u trenutnom kolu, pa bi pobjeda domaćina mogla smanjiti razliku na samo dva boda. Naravno, još uvijek ima mnogo momčadi koje se nadaju igranju u playoffu, a što se tiče Beer Sheve, ta momčad već nekoliko godina prilično uspješno igra u Europi i sigurno planira novo putovanje po Starom kontinentu. Gosti imaju dvije pobjede iza sebe, dok domaćin ima tri poraza i jednu pobjedu u posljednja četiri kola. Štoviše, u prvom sudaru ovih dviju momčadi, odigranom krajem kolovoza, Beer Sheva je uvjerljivo pobijedila Haderu 3:0, što ukazuje na to da su bolja momčad.

Naš prijedlog za ovaj dvoboj je pobjeda gostiju s dva gola. Za Hapoel B.S. će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je 1.77 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Utorak u kladionici Germania iznosi 7.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*