Tiket dana (Petak, 29.12.2023)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Pred nama je posljednji vikend 2023. godine, i pokušat ćemo ga začiniti s još nekim dobitcima. Ponuda nije spektakularna, ali nema problema u sastavljanju listića. Kvota je bila valjana u trenutku pisanja teksta.

Fiorentina – Torino – Fiorentina će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 2.00 u Germania

Viola nije poražena više od mjesec dana. U posljednjih sedam utakmica, računajući sva natjecanja, momčad iz Firence nije okusila poraz. Osim dobrih nastupa u Seriji A, uspjeli su se izravno plasirati u osminu finala Konferencijske lige te su također došli do četvrtfinala domaćeg kupa. U Europi im je bio dovoljan remi u Budimpešti za ostvarenje cilja, dok su u Coppa Italia imali prilično tešku borbu s Parmom, na kraju ih eliminiravši nakon penala. U ligi su osigurali dvije pobjede s minimalnim rezultatima, prvo protiv Verone na Artemio Franchiju, a zatim u Monzi. Torino dolazi u Firencu nakon četiri utakmice bez poraza i s jednim primljenim golom, u remiju s Udineseom u posljednjem kolu. Na tablici su domaćini na izvrsnom 5. mjestu s 30 bodova, dok je Granata 10. s 24 boda. Prošle sezone Torino je bio uspješniji u ligi od Viole, s pobjedom 0:1 u Firenci i remijem 1:1 u Torinu. Ni ovaj put ne predviđamo utakmicu s puno golova, i vjerujemo da je Fiorentina bliža dobrom rezultatu.

Naš prijedlog je dvostruka šansa za domaću momčad s malim brojem golova. Za Fiorentina će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 kvota je 2.00 u Germaniji.

Galatasaray – Fenerbahce – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.20 u Germania

Samo prije pet dana, najveći istanbulski rivali odigrali su ligašku utakmicu u kojoj je domaćin bio Fenerbahçe. Taj dvoboj, na opće razočaranje, završio je bez golova, ali su te dvije momčadi ostale izjednačene na vrhu tablice i nastavljaju svoju utrku za naslov prvaka. Ovo je utakmica za Turski Superkup. Da bi je odigrali, Galatasaray i Fenerbahçe “skočili” su do Riyadha, a glavni grad Saudijske Arabije bit će domaćin sudara između prvaka i pobjednika turskog kupa prošle sezone. Podsjetimo, Galatasaray je ostavio Fenerbahçe osam bodova iza sebe u ligi i osvojio naslov, dok je Fenerbahçe trijumfirao nad Başakşehirom u finalu i osvojio kup. Ako je ligaška utakmica bila teška i bez puno prilika, vjerujemo da će ovaj sudar biti potpuno drugačiji. Prvi razlog je taj što se igra u drugoj zemlji, navijači će doći gledati spektakl, a ne igru na 0:0, a trofej je uglavnom za prestiž. Naravno, rivalstvo je ogromno i samo je potreban jedan rani gol da se započne vatromet.

Naš prijedlog je klađenje na golove, za oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 kvota u Germaniji je 2.20.

Southampton – Plymouth – Southampton će pobijediti na utakmici i oba tima će postići gol @ 2.35 u Germania

Sveci se sve više približavaju drugoplasiranom Ipswichu na tablici engleskog Championshipa. U Southamptonu nisu krili svoj cilj ekspresnog povratka u Premier ligu, iako su znali da će konkurencija ove sezone biti žestoka. Očekivalo se da će glavni suparnici za dva mjesta koja izravno vode u elitu biti momčadi koje su prošlog proljeća ispale iz najvišeg ranga – Leicester, Leeds i Southampton – ali se izvrsni Ipswich Town, momčad koja se iz Lige 1 promovirala u Championship, također umiješao. Međutim, Tractor Boysi polako gube teren, pa se čini da će Leeds i Southampton biti glavni konkurenti za drugo mjesto, s obzirom da je Leicester City već učvrstio svoju vodeću poziciju. Ipswich, kao i West Brom i Sunderland, neće odustati, pa nas čeka uzbudljiva druga polovica sezone. Ovaj krug na St Mary’su dočekuje Plymouth, koji je u dobroj formi i nije izgubio u posljednja četiri susreta, postigavši ukupno 8 golova u prethodna tri. Međutim, Plymouth je tek 16. na tablici i bliži je borbi za opstanak nego za playoff. Southampton je impresivno vezao 16 utakmica bez poraza, a posljednji poraz doživjeli su 23. rujna od Middlesbrougha, što im je u tom trenutku bio četvrti uzastopni neuspjeh. To su ujedno i jedini porazi Svetaca ove sezone. Očekujemo novu pobjedu Southamptona, a Plymouth bi barem mogao postići gol.

Za kombinaciju Southampton će pobijediti na utakmici i oba tima će postići gol, kvota je 2.35 u Germaniji.

Ukupna kvota na tiketu za Petak u kladionici Germania iznosi 10.34.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*