Tiket dana (Ponedjeljak, 25.12.2023)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Jasno je da će danas biti najslabija ponuda, možda čak i tijekom cijele godine koja se bliži kraju. Ipak, utakmice se igraju u nekim ligama i uspjeli smo sastaviti prijedlog listića. Kvota je bila valjana u trenutku pisanja teksta.

Pendik – Ankaragucu – Pendik će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.83 u Germania

Prošlog proljeća, domaći tim se kvalificirao za tursku Superligu i, sudeći po dosadašnjim nastupima, vrlo brzo bi se mogli naći u opasnosti od ispadanja na kraju sezone. Pendikspor je predzadnji na tablici, s jedinim dobrim razdobljem u eliti krajem listopada i početkom studenog kada su ostvarili tri pobjede u četiri uzastopna kola. To su ujedno i njihove jedine pobjede u 16 utakmica, uz 4 neriješena rezultata i čak 9 poraza. Sada su na nizu od četiri poraza, s jedinim opravdanjem da su tri puta igrali u gostima, a jedina domaća utakmica bila je protiv Galatasaraya. Međutim, primili su 13 golova u tim četiri utakmice. Protiv Ankaragücüa imaju imperativ osvajanja bodova, iako su gosti u izvrsnom nizu rezultata, izgubivši samo jednom u posljednjih 7 kola. Ipak, zbog lošeg početka sezone, Ankaragücü je u donjem dijelu tablice, pa im također trebaju bodovi u Istanbulu. Pendik ima samo jednu pobjedu na svom stadionu, uz tri poraza. Dva od tih poraza bila su protiv Galatasaraya i Fenerbahçea, a jedino ih je iznenadio Sivasspor.

Naš prijedlog je dvostruka šansa na domaći tim s najmanje dva gola u utakmici. Za Pendik će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je 1.83 u Germaniji.

Baladiyyat – NB Egypt – NB Egypt će pobijediti na utakmici @ 1.85 u Germania

Evo jednog meča iz egipatske elitne divizije. Domaći tim je solidno počeo sezonu, osvojivši 10 bodova iz osam utakmica, ali njihov bolji plasman ometen je velikim brojem neriješenih rezultata, četiri ukupno. Neočekivano na vrhu je ekipa Piramida, koja je također odlično igrala prošle sezone, ali vrijedi napomenuti da je Al Ahly dva meča iza zbog sudjelovanja na FIFA Svjetskom klupskom prvenstvu, koje je završilo trijumfom Manchester Cityja. Razocaravajuće iznenađenje je ekipa Zamaleka, trenutno u donjem dijelu tablice. Što se tiče gostujuće ekipe, tim Nacionalne Banke Egipta, oni su na dnu, skupivši samo tri boda iz 9 utakmica. Imaju jednu pobjedu i čak osam poraza, ali još uvijek ima dovoljno vremena da okrenu sezonu. U posljednja tri kola imaju isti broj poraza, ali svaki put su izgubili samo s jednim golom razlike. S druge strane, imamo Baladiyat El Mahallu, tim koji je ušao u elitu iz druge lige i predviđa im se borba za opstanak. Iako je domaćin bolje započeo, vjerujemo da gosti mogu iznenaditi u ovom meču.

Za NB Egypt će pobijediti na utakmici kvota je 2.70 u Germaniji.

Maccabi Kabilio – Bnei Yehuda – Bnei Yehuda će pobijediti na utakmici @ 2.55 u Germania

Nogomet se ponovno igra u Izraelu, a danas su na rasporedu utakmice iz druge lige ove zemlje. Vodeći Bnei Yehuda gostuje u Jaffi, gradu koji je pripojen Tel Avivu i sada je doslovno njegovo predgrađe. Liga se igra ubrzanim tempom, s obzirom na gotovo dvomjesečnu pauzu zbog poznatih događaja u Gazi, a Bnei Yehuda je u izvrsnoj formi s 29 bodova iz 13 utakmica. Ironi Tiberias također ima isti broj bodova, ali s jednom utakmicom više. Da bi ponovno preuzeli sam vrh tablice, igrači Bnei Yehude ne bi smjeli izgubiti ovu gostujuću utakmicu, iako je i Maccabi Jaffa u dobroj formi, ostavši neporažen u posljednjih šest kola. Tijekom tog razdoblja, tim iz Jaffe ima 4 neriješena rezultata i dvije pobjede, zauzimajući 5. mjesto na tablici s 20 bodova. Bnei Yehuda, u svojih posljednjih šest utakmica, ima 5 pobjeda i remi, čineći ovaj duel nekom vrstom utakmice kola. Pokušajte se kladiti na pobjedu gostujućeg tima s najmanje dva postignuta gola.

Za Bnei Yehuda će pobijediti na utakmici kvota je 2.55 u Germaniji.

Ukupna kvota na tiketu za Ponedjeljak u kladionici Germania iznosi 12.6.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*