Tiket dana (Nedjelja, 24.12.2023)

Tiket dana

Danas je ponuda drastično slabija nego prethodnih dana, a da ne uspoređujemo s prethodnim tjednima. Posvetit ćemo više pažnje ligama koje smo manje pratili. Tečajevi su bili ovakvi u trenutku sastavljanja tiketa.

Al Wehdat – Al Riyadh – 1 i 2+ @ 1.90 u Germania

Nakon dolaska velikog broja kvalitetnih i, slobodno možemo reći, slavnih nogometaša u ligu Saudijske Arabije, drastično je poraslo i zanimanje za ovu ligu. Već je primjetno da su momčadi iz ove zemlje dominantne u azijskim natjecanjima, pa i u Ligi prvaka ovog kontinenta. Što se tiče domaćeg prvenstva, nakon prve polovice prvenstva uvjerljivo je prvi Al Hilal kojeg predvode Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić, i za koji je igrao, do teže ozljede, i Brazilac Neymar. Prvi pratitelj je Ronaldov Al Nasr, ali on već ima dvocifreni zaostatak. Momčad Al Wehdat je u sredini ljestvice, nalaze se na 9. mjestu s 22 osvojena boda. Povezali su dvije pobjede na svom terenu i stigli u sigurnu zonu. Treba reći da u ovom timu igraju bivši premijerligaški strijelac Ighalo, tu su i Brazilac Anselmo, Kostarikanac Duarte i dvojica marokanskih reprezentativaca. Njihov sadašnji suparnik je Al Riyadh, momčad koja je u donjem dijelu ljestvice s 16 bodova iz 17 utakmica. Al Riyadh je pobijedio samo jednom u posljednjih 7 kola, a doživio je čak 4 poraza. U momčadi iz glavnog grada također ima mnogo stranih nogometaša, i iz Južne Amerike i iz Europe.

Domaćin je favorit u ovom dvoboju, a uz jedinicu dodajemo i dva gola Al Wehdat. Za 1 i 2+ tečaj u kladionici Germania. iznosi 1.90.

Berkane – Raja Casablanca – 1x i 0-2 @ 1.93 u Germania

Evo jedne utakmice iz marokanske Botola lige. Sastaju se drugoplasirani i trećeplasirani tim i jedine ekipe koje su još bez poraza. Berkane i Raja Casablanca su odigrali po 11 utakmica, gost ima 6 pobjeda i 5 remija, dok su domaćini ostvarili obrnuti učinak s 5 pobjeda i 6 neriješenih rezultata. Tim iz Berkanea, grada na sjeveroistoku Maroka, igra dobro i u Kupu konfederacija, budući da su uvjerljivo prvi u svojoj skupini. Raja Casablanca natječe se samo u prvenstvu i trenutno su drugi s tri boda manje od vodećeg FAR-a iz Rabata. Ambicije ovog poznatog kluba su šampionske, posebno nakon nešto slabije prošle sezone u kojoj su osvojili tek 5. mjesto. Već duže vrijeme u Maroku vladaju Wydad i FAR Rabat, a moramo reći da je ovo liga čija je reprezentacija igrala u polufinalu prethodnog Svjetskog prvenstva, što puno govori i o kvaliteti igrača koji potječu iz ove zemlje, ali i popularnosti nogometa. Berkane je primio samo 4 gola na 11 utakmica i ne treba očekivati mnogo golova ni u derbiju s Rajom.

Domaći teren je solidna prednost u ovoj ligi, pa predlažemo i dvostruku šansu na domaćina. Za kombinaciju 1x i 0-2 tečaj je 1.93 u kladionici Germania..

Umraniyespor – Giresun – 1 i 0-3 @ 2.15 u Germania

Prošle sezone ova dva tima su međusobne dvoboje igrali u Super ligi Turske ali su zauzeli posljednja dva mjesta, ne računajući Hatayspor i Gaziantep koji su natjecanje napustili nakon katastrofalnog potresa koji je pogodio ovu zemlju. U novom prvenstvu, u nižem rangu, nisu se dobro snašli. Umraniyespor još i nekako, ali Giresun nikako. Domaćin je trenutno na 11. mjestu, daleko od borbe za povratak u elitu, dok je gost pretposljednji s samo 9 osvojenih bodova. Giresun je vezao pet uzastopnih poraza i taj učinak ga je doveo u zonu ispadanja. Prošle sezone su ove dvije ekipe odigrale dva zanimljiva meča u Super ligi a oba su dobili timovi koji su gostovali i to s identičnih 1:0. Mnogo golova neće biti ni sada, i unatoč činjenici da Giresun više nije ozbiljan tim, a pobjeda domaćina ne bi smjela izostati. Z

ato je naš prijedlog kombinacija jedinice i malog broja pogodaka. Za 1 i 0-3 tečaj u kladionici Germania iznosi 2.15.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Germania iznosi 7.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*