Tiket dana (Ponedjeljak, 18.12.2023)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Nekoliko vrlo zanimljivih utakmica čeka nas ovog ponedjeljka, ali ne brinite, ponuda će biti još bolja od sutra. Kvote su bile aktualne u trenutku sastavljanja listića.

Girona – Alaves – Girona će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.77 u Germania

Girona je prošlog tjedna na Montjuicu održala nogometnu lekciju Barceloni. Na kraju su posjetitelji slavili s pobjedom 4:2, a pobjeda Girona mogla je biti još uvjerljivija. To je bila još jedna potvrda, za mnoge posljednja, da se ovaj tim ozbiljno namjerava natjecati za naslov prvaka. Nakon 16 odigranih kola u La Ligi, Girona je bila ispred Real Madrida, Barcelone, Atletica i svih ostalih klubova španjolske elite. Zanimljivo je da je katalonski klub bio uspješniji u gostima nego na svom terenu. U osam gostujućih utakmica, pobijedili su sedam puta, s jedinim neriješenim rezultatom u San Sebastianu u prvom kolu. Imaju samo jedan poraz, od Real Madrida u Gironi, i još jedan neriješen rezultat, kod kuće protiv Bilbaa. Alaves dolazi u Gironu u posljednjoj utakmici 17. kola. Baskijci su ove sezone dobro odigrali, bili su na 12. mjestu prije ovog kola, ali još uvijek nisu uspjeli pobijediti izvan svoje Vitorije. Neće ni u Gironi, a uz pobjedu domaćina dodajemo i dva gola za domaćina.

Za Girona će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je 1.77 u kladionici Germania.

Villarreal 2 – Valladolid – Valladolid će pobijediti na utakmici @ 2.20 u Germania

Misija Valladolida za povratak u La Ligu ide prema planu, iako bi mnogi rekli da je klub izgubio previše bodova u prvom dijelu sezone. Valladolid je pobijedio u 11 od 19 utakmica u Segundi, ali su šest puta napustili teren spuštenih glava i bez bodova. Čak i s takvim učinkom, bili su drugi na tablici prije 20. kola. Samo je Leganes bio ispred njih s dva boda više, ali vrh tablice bio je toliko gust da je devetoplasirani Elche bio samo 6 bodova iza Valladolida. Očekujemo neizvjesno prvenstvo, i teško je u ovom trenutku predvidjeti tko je najbliži izravnom ulasku u elitu, a tko će morati proći kroz doigravanje. Posjet Villarrealu na stadionu “Ceramica” prilika je za Valladolid da ostvari svoju petu pobjedu u gostima. Žuta podmornica, odnosno njezin B tim, ima samo jedan cilj, a to je ostati u Segundi, s obzirom da ionako ne mogu ući u La Ligu. To je tim koji izvrsno igra pred svojim navijačima i nedavno je pobijedio Eibar, a ranije i Espanyol. Međutim, Valladolid nema izbora, ako žele ostati na vrhu, moraju pobijediti.

U kladionici Germania, kvota za Valladolid će pobijediti na utakmici je 2.20.

Birmingham – Leicester – Leicester će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.77 at Mozzartbet

Jedna utakmica engleskog Championshipa zakazana je za ponedjeljak. U njoj će Leicester posjetiti Birmingham kako bi se suočio s istoimenim timom. U ovom trenutku ne znamo jesu li Lisice još uvijek na prvom mjestu, jer to ovisi o tome što je Ipswich učinio, ali sigurno će se vratiti na vrh u slučaju pobjede u drugom najvećem gradu Engleske. Općenito, Leicester i Ipswich već su stvorili dvoznamenkastu prednost nad svojim konkurentima, i ako nastave ovako, vidjet ćemo ih zajedno u Premier ligi sljedeće sezone. Za Leicester, sve manje od brzog povratka u elitu bilo bi ogroman neuspjeh, s obzirom na to da su bili prvaci ove zemlje 2016. godine. Birmingham je godinama bio u sjeni gradskih rivala Aston Ville i West Bromwich Albiona. Villa je sada na vrhu Premier lige, WBA na vrhu Championshipa, dok su Plavi samo na 16. mjestu u drugoj ligi i puno su bliži borbi za ostanak nego za doigravanje. U posebnom kolu, Ipswich je ostvario značajnu pobjedu u Cardiffu s minimalnim rezultatom, dok je Leicester, nakon preokreta u drugom poluvremenu, pobijedio Millwall 3:2. U posljednjih pet kola, Lisice su osvojile 13 bodova i nastavit će svoj niz u Birminghamu.

Uz pobjedu Leicestera dodajemo i dva gola za goste, pa za Leicester će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 imamo kvotu 1.77 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na listiću za Ponedjeljak u kladionici Germania iznosi 6.89.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*