Tiket dana (Srijeda, 13.12.2023)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Johnny Štulić i Azra su pjevali “Proleće 13. u decembru”. Danas je najavljen topao, gotovo proljetni dan, a kladioničari će pratiti završetak grupne faze Lige prvaka. Koeficijenti su bili valjani u trenutku sastavljanja listića.

Atletico Madrid – Lazio – At.Madrid će pobijediti na utakmici @ 1.60 u Germania

Atlético Madrid i Lazio će oboje napredovati u osminu finala Lige prvaka, jedino je pitanje s koje pozicije. Madridski tim ima prednost, nakupivši 11 bodova nakon 5 kola, dok su Rimljani zaradili jedan manje. Mnogi se još uvijek sjećaju njihovog duela u prvom kolu kada je Lazio, golom vratara Provedela, izbjegao poraz u 95. minuti. Osim tog remija, Atlético je imao samo još jedan neriješen rezultat, s Celticom u Glasgowu, i pobijedio u preostala tri susreta. Budući da bi im remi u sudaru s rimskim timom bio dovoljan, ne očekujemo da će madridski tim previše forsirati od samog početka. Međutim, svakako je bolje biti pobjednik skupine i izbjeći ostalih sedam momčadi koje su trijumfirale u svojim grupama u osmini finala. Štoviše, Lazio nije u najboljoj formi, posebno se muče s efikasnošću, jer su u posljednjih 10 utakmica u svim natjecanjima samo jednom uspjeli postići dva gola u 90 minuta, točno protiv Celtica u Ligi prvaka.

Naš prijedlog je At.Madrid će pobijediti na utakmici s koeficijentom 1.60 u kladionici Germania.

Celtic – Feyenoord – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.80 u Germania

Celtic i Feyenoord mogu odigrati utakmicu za vlastito zadovoljstvo i za svoje navijače. Nizozemski tim će ostati na trećem mjestu, a Celtic ih ne može prestići čak ni uvjerljivom pobjedom. Aktualni prvak Eredivisie preselit će se u Europsku ligu, dok najbolji škotski tim završava svoje europsko putovanje za ovu sezonu ovom utakmicom. Celtic će pokušati pobijediti i tako postići barem jednu pobjedu u skupini, s obzirom na to da su u prvih pet kola osvojili samo jedan bod, i to protiv Atlética na svom terenu. Poraz od Lazija golom u posljednjim sekundama nadoknade pokazuje da uz podršku svojih navijača nisu tako loši. Feyenoord je imao dvije dobre sezone u Europi i mogao bi imati treću ako na proljeće budu uspješni u manje zahtjevnom natjecanju od ovog.

Naš prijedlog su golovi; bit će ih dosta, a za oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3, koeficijent u kladionici Germania je 1.80.

Antwerpen – Barcelona – Barcelona će postići najmanje 2 gola na utakmici @ 1.55 u Germania

Girona je u nedjelju navečer na Montjuicu održala nogometnu lekciju Barceloni, i sada Barça nije najbolja čak ni u Kataloniji, a kamoli u Španjolskoj. Šalu na stranu, još uvijek ima dovoljno vremena za ispravke u La Ligi, pa je važno da Xavijeva momčad završi grupnu fazu Lige prvaka na prvom mjestu. Da bi to postigli, trebaju osigurati barem jedan bod u Antwerpenu, i to samo ako Šahtar ne pobijedi Porto uvjerljivo u gostima. U svakom drugom scenariju, Barça je prva, s osvojenih 12 bodova iz prvih 5 kola. Izgubili su samo od Ukrajinaca minimalnom razlikom, a ta utakmica je odigrana u Hamburgu, na neutralnom terenu. Belgijanski prvak nije osvojio nijedan bod, ali samo sudjelovanje u grupnoj fazi, nakon neizvjesnih kvalifikacija, uspjeh je za Antwerp. Bilo bi lijepo da završe svoju europsku kampanju s barem jednim bodom, ali teško je u to povjerovati kada su suprotstavljeni Barceloni.

Naš prijedlog je da gosti postignu dva gola, a za Barcelona će postići najmanje 2 gola na utakmici, koeficijent je 1.55 u kladionici Germania.

Cardiff – Birmingham – Cardiff će pobijediti na utakmici @ 1.85 at Germania

Velški tim se mučio da pobijedi Millwall u subotu, osiguravši pobjedu nakon dva uzastopna ligaška poraza. Zahvaljujući snažnom početku sezone, Cardiff je i dalje visoko na tablici Championshipa. Prije ovog izvanrednog kola, dijele 6. mjesto s Sunderlandom i Hull Cityjem, a njihove ambicije usmjerene su na osiguranje mjesta u doigravanju. Povratak u Premier ligu, ili preciznije, povratak u elitu, nije prioritet za velški tim, ali će svakako pokušati iskoristiti priliku ako se pojavi. Nije realno da budu među prve dvije momčadi koje izravno idu u najvišu ligu, pa je završetak između 3. i 6. mjesta nešto realniji. Birmingham, momčad koja je pobijedila samo jednom u posljednjih devet kola, dolazi na Millennium Stadium. Prije ovog izvanrednog kola nalaze se na 17. mjestu, četiri boda iznad crte ispadanja. Birmingham je izgubio posljednjih osam gostujućih utakmica, i izgubit će i devetu.

U kladionici Germania, koeficijent za Cardiff će pobijediti na utakmici je 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za Srijedu u kladionici Germania iznosi 8.26.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*