Tiket dana (Petak, 08.12.2023)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Pred nama je još jedan bogat vikend, ali će ih u nadolazećem razdoblju biti malo, sve do početka proljetnog dijela sezone u većini liga. Tečajevi su bili valjani u vrijeme pisanja prijedloga za listić.

Hoffenheim -Bochum – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.85 u Germania

Hoffenheim nastavlja s lošim igrama u svom Sinsheimu, ali sada su počeli gubiti i u gostima. Sjetimo se da je ovaj tim imao svih pet pobjeda u svojih prvih pet gostujućih utakmica, ali u sljedeće dvije, uzeli su bod u Augsburgu i izgubili u Mönchengladbachu u subotu. S tim porazom, došli su do niza od četiri utakmice bez pobjede, a čak pet uzastopnih ako računamo i poraz u DFB kupu. Utakmica protiv Bochuma sada je dobila dodatnu važnost jer Hoffenheim počinje gubiti korak s timovima na samom vrhu, iako su još uvijek na zadovoljavajućem šestom mjestu. Bochum igra znatno bolje nego na početku sezone, i s njihove perspektive, šteta je što se prva polovica sezone bliži kraju. Ovaj tim nije izgubio u posljednjih pet kola, niz koji nisu imali otkako su se vratili u Bundesligu. S tri neriješene i dvije pobjede u tom razdoblju, došli su do 12. mjesta na tablici. Bochum je momčad koja je najčešće igrala neriješeno, s 7 od svojih 13 utakmica završenih remijem. Dvije utakmice između ovih timova prošle sezone vidjele su ukupno 12 golova, pa i ovaj put očekujemo učinkovitu utakmicu.

Za oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 kvota je 1.85 u Germania.

Twente – Excelsior – Twente će pobijediti u prvom poluvremenu i na utakmici a zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.85 u Germania

Momčad iz Enschedea igra izvrsno ove sezone i trenutno dijeli treće mjesto s AZ Alkmaarom. Vodeći dvojac, posebno lider PSV, je nedostižan, pa Twenteu ostaje borba za treće mjesto s momčadi iz Alkmaara, koja ima jednu utakmicu manje odigranu. Do nedavno su nogometaši Twentea bili savršeni na svom terenu, zabilježivši pet utakmica i isto toliko pobjeda, uključujući i protiv rivala Ajaxa i aktualnih prvaka Feyenoorda. Zatim je uslijedio neočekivani remi s NEC-om iz Nijmegena, nakon čega je uslijedio uvjerljiv poraz od dominantnog PSV-a, koji je slavio s 3:0 u Enschedeu. Excelsior, momčad koja je stalno u sjeni svog gradskog rivala Feyenoorda, sada dolazi u Enschede. Momčad iz Rotterdama je na zadovoljavajućem 10. mjestu, što je svakako dobro, znajući da im je glavni cilj opstanak. Prošle sezone, Excelsior je završio na 15. mjestu, tik iznad zone ispadanja, i sada će htjeti izbjeći scenarij u kojem se o njihovom opstanku odlučuje u posljednjim kolima. Nisu pobijedili više od dva mjeseca, bez pobjeda u posljednjih sedam kola, ali su uspjeli ostvariti četiri remija. Ne znamo mogu li napraviti nešto u Enschedeu, ali vjerujemo da mogu zatresti mrežu domaćina.

Za kombinaciju Twente će pobijediti u prvom poluvremenu i na utakmici a zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 kvota je 1.85 u kladionici Germania.

Galatasaray – Demirspor – Galatasaray će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 4 @ 1.90 u Germania

Odavno je jasno da ćemo ove sezone u Turskoj svjedočiti tijesnoj utrci između dva najveća kluba iz ove zemlje, Fenerbahçea i Galatasaraya. Trenutno dijele prvo mjesto s po 37 bodova, dok im najbliži pratitelj, Beşiktaş, zaostaje za 11 bodova. Teško je očekivati da će se netko drugi uključiti u borbu za naslov, pa ćemo iz tjedna u tjedan pratiti utakmice ovih dvaju timova, pokušavajući ostati rame uz rame. Osim domaće lige, natječu se i u Europi, s Galatasarayem u Ligi prvaka, gdje će pokušati osigurati mjesto u osmini finala u svojoj posljednjoj grupnoj utakmici u Kopenhagenu.

Čini se vjerojatnim da će im trebati pobjeda na Parkenu, a nije lako trijumfirati na mjestu gdje je čak i Manchester United ostavio bodove. Ta utakmica je već u utorak, pa je moguće da će trener Okan Buruk izvesti nešto izmijenjeni sastav protiv Adane. Gosti nisu lagan protivnik, trenutno su na visokom 5. mjestu, a igrali su u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu ovog ljeta. Uspjeli su eliminirati dva teška protivnika, rumunjski Cluj i hrvatski Osijek, prije nego što su ispali od belgijskog Genka. Problem za Demirspor su utakmice u gostima; ove sezone nisu pobijedili niti jednu gostujuću utakmicu u bilo kojem natjecanju. Teško je očekivati da će pobijediti protiv Galatasaraya, ali moglo bi se dogoditi neko iznenađenje. Naš prijedlog je dvostruka šansa na domaćina uz puno golova.

Za okladu Galatasaray će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 4 kvota je 1.90 u Germania.

Zilina – Trnava – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.72 u Germania

Evo jedne utakmice iz slovačke lige, koju ne analiziramo često. Radi se o susretu između drugoplasirane Žiline i trećeplasiranog Spartaka iz Trnave. Gosti, zajedno s prvakom i trenutnim liderom, Slovanom iz Bratislave, jedini su slovački predstavnici u grupnoj fazi europskih kupova, ali nemaju šanse za igranje u Europi sljedećeg proljeća. Nakon 5 kola u svojoj grupi, imaju samo jedan bod i završit će na posljednjem mjestu iza Nordsjællanda, Ludogoretsa i Fenerbahçea. Žilina je samo dva boda ispred njih, a pobjeda bi omogućila Spartaku da preuzme drugo mjesto prije posljednjeg kola jesenske sezone. U četvrtak, Spartak će posjetiti Fenerbahçe u Istanbulu, ali ta utakmica trenutno nije njihov fokus. Žilina se polako vraća na sam vrh slovačkog nogometa; Slovan je i dalje najbolji, ali sada ima samo 4 boda više od Žiline nakon 16 odigranih kola. U prvom dijelu prvenstva, Žilina je pobijedila Spartak u Trnavi s 2:0, ali sada nismo uvjereni u njihov trijumf i predlažemo klađenje na golove.

Za oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 kvota je 1.72 u Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Petak u kladionici Germania iznosi 11.18.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*