Tiket dana (Ponedjeljak, 27.11.2023)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Nije sve odigrano tijekom vikenda, ostalo je dovoljno utakmica za ponedjeljak. Predložene kvote bile su valjane u trenutku sastavljanja listića.

Fulham – Wolverhampton – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.45 u Germania

Posljednja utakmica 13. kola engleske Premier lige igra se na Craven Cottageu, gdje Fulham dočekuje Wolverhampton. Cottagersi su ušli u pauzu nakon serije od četiri utakmice bez pobjede i spustili su se na ljestvici u opasnu zonu. Rezultati, unatoč nedostatku pobjeda, nisu bili katastrofalni. Porazi su doživljeni od Tottenhama, Manchester Uniteda i Aston Ville, momčadi koje su realno jače od Fulhama. Prava prilika za prekid ovog niza pruža se u dvoboju s Vukovima, koji su u posljednje vrijeme igrali prilično dobro, zabilježivši samo jedan poraz u posljednjih sedam ligaških utakmica, i to na mjestu gdje su to najmanje očekivali. Izgubili su samo na Bramall Laneu u Sheffieldu, i to golom u 100. minuti. U prethodnom kolu, Vukovi su s puno sreće uspjeli pobijediti Tottenham. Gubili su 0:1 do 91. minute, a zatim je uslijedio nevjerojatan preokret. U posljednjih 10 utakmica Vukova, oklada da će oba tima postići gol je prošla, i u većini slučajeva bilo je više od 2.5 golova. Zato se odlučujemo ponovno za tu vrstu oklade.

Kvota za oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 je 2.45 u Germania.

Bologna – Torino – Bologna će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 1.98 u Germania

Bologna ove sezone izvrsno igra na svom stadionu Renato Dall’Ara. Izgubili su samo u prvoj utakmici protiv Milana, odigrali neriješeno s Napolijem, i sada su na nizu od četiri pobjede, uključujući i kup-trijumf nad Veronom. Unatoč takvim nastupima kod kuće, neće biti lako protiv izvrsnog Torina. Granata je na sredini tablice, s omjerom 4-4-4 u prvih 12 kola, što znači po četiri pobjede, neriješena i poraza. U posljednja tri kola, Torino je osvojio sedam bodova, pobijedivši Lecce i Sassuolo te odigravši neriješeno s Monzom. Dvoboji između Torina i Bologne obično su neizvjesni i s malo golova. U posljednje četiri godine samo je jednom postignuto više od dva gola, a utakmice često završavaju neriješeno. Ne bi nas iznenadilo ako bude isto i ovaj put, a naš prijedlog je kombinacija dvostruke šanse na domaćina s malim brojem golova.

Za Bologna će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2, kvota u Germania je 1.98.

Silkeborg – Midtjylland – Midtjylland će postići najmanje 2 gola na utakmici @ 2.10 at Germania

Gosti iz Herninga su u sjajnoj formi i imaju priliku doći do zimske pauze na vrhu tablice. Do ovog kola zaostajali su samo tri boda za vodećim, aktualnim prvacima FC Kopenhagenom, a budući da je ekipa iz Parkena izgubila, evo prilike da ih stignu. Naravno, ne smijemo zaboraviti ni Brondby, a Midtjylland će protiv ove ekipe igrati na početku drugog dijela sezone. Midtjylland je na nizu od devet utakmica bez poraza u danskoj Superligi, uglavnom pobjeda, s četiri zaredom. Neće biti lako u Silkeborgu, jer je i taj tim bio u dobroj formi prije pauze i doživio je samo jedan poraz u posljednjih pet kola. U prvom dijelu sezone, Midtjylland je pobijedio Silkeborg s 2:0, a s obzirom na to da su vrlo učinkoviti u gostima, s prosjekom od dva gola po utakmici, očekujemo da će postići barem toliko na JYSK Parku u Silkeborgu.

Kvota za Midtjylland će postići najmanje 2 gola na utakmici u Germania je 2.10.

Ukupna kvota na listiću za četvrtak u kladionici Germania iznosi 10.19.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*