Tiket dana (Četvrtak, 23.11.2023)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Možda će čak i najuporniji danas odustati od odlaska u kladionicu, posebno oni koji su isključivo zainteresirani za nogomet. Ponuda utakmica je gotovo nikakva, barem ne iz uglednijih liga. Potrudili smo se osigurati da ni ovaj četvrtak ne prođe bez prijedloga. Kvota je bila valjana u trenutku pisanja teksta.

Falkenberg – Skovde – Falkenberg će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 4 @ 4.60 u Germania

Švedsko prvenstvo je završeno, s Malmeom koji se pojavljuje kao novi prvak. Sada su preostale samo utakmice doigravanja za ispadanje kako bi se popunila prazna mjesta u ligama. Dvije drugoplasirane momčadi iz dvije treće divizije igrat će protiv 13. i 14. momčadi iz druge divizije. Falkenberg, koji je završio drugi u trećoj diviziji jug, pokušat će napredovati u viši rang kroz utakmicu protiv Shevdee. Falkenberg je pokušao osigurati izravan plasman, ali bio je nadmašen od strane Odevolda, koji je završio s sedam bodova više i postao novi tim u drugoj diviziji. Da bi se vratili u drugu diviziju, igrači Falkenberga moraju biti uspješni u dvije utakmice protiv momčadi koja je završila 13. u drugoj diviziji, usko izbjegavši ispadanje zbog lošije gol razlike u usporedbi s Helsingborgom. Prva utakmica će se igrati u Falkenbergu, i domaći tim će morati pokušati osigurati neku prednost. U posljednje vrijeme, obje momčadi su bile vrlo uspješne i učinkovite, pa očekujemo da će to nastaviti i u njihovom međusobnom susretu. Naš prijedlog je dvostruka šansa na domaći tim s prilično puno golova.

Za okladu Falkenberg će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 4, kvota je 4.60 u Germania.

Fredericia – B 93 – Fredericia će pobijediti u prvom poluvremenu i na utakmici a zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.40 at Germania

Fredericia će igrati u doigravanju danske druge divizije kada se regularna sezona završi. Nakon 16 kola, imaju 29 bodova i nalaze se na trećem mjestu. Međutim, znatno zaostaju za prve dvije momčadi, s tim da SonderjyskE vodi s 10 bodova više, a Aalborg s devet. U borbi protiv takvih momčadi, njihove šanse za napredovanje u elitu nisu velike, ali svakako vrijedi pokušati. U prvoj utakmici 17. kola, ugostit će momčad B 93, koja je u drugoj diviziji tek od ove sezone i primarno je usmjerena na ostanak u ovom natjecanju. Dosad se dobro drže, na 10. su mjestu s 14 bodova, s dvije momčadi iza sebe, poziciju koju bi željeli zadržati do kraja sezone. Nakon šest uzastopnih poraza, B 93 je uspio pobijediti u posljednjem kolu, slavivši 2:0 pobjedu u derbiju začelja protiv Helsingora, ostavljajući tu momčad četiri boda iza sebe. U prvom dijelu sezone, Fredericia je uvjerljivo pobijedila s 5:0 na gostovanju kod B 93, i nema sumnje da su veliki favoriti na svom terenu. Naš prijedlog je poluvrijeme/kraj 1/1 s najmanje tri ukupna gola.

Za okladu Fredericia će pobijediti u prvom poluvremenu i na utakmici a zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3, kvota je 2.40 u Germania.

Ukupna kvota na listiću za četvrtak u kladionici Germania iznosi 11.04.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*