Tiket dana (Utorak, 21.11.2023)

Tiket dana

Danas je posljednji dan kvalifikacija za EURO, ne računajući doigravanje Lige nacija. Saznat ćemo imena 21 reprezentacije koja će sljedećeg ljeta igrati u Njemačkoj, a još tri će doći iz spomenutog doigravanja. Ždrijeb za Europsko prvenstvo je u Hamburgu 2. prosinca. Koeficijenti i granice bili su valjani u trenutku sastavljanja listića.

Hrvatska – Armenija – Hrvatska će pobijediti u prvom poluvremenu i na utakmici a zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.77 u Germania

Nakon dva poraza u oktobarskim kvalifikacijama, protiv Turske i Velsa, činilo se da od Hrvatske ništa ne ovisi i da će najvjerojatnije završiti kao treći te morati u doigravanje. Bilo je nužno da Vels pobijedi oba preostala susreta, u Jerevanu protiv Armenije i kod kuće protiv nezainteresirane Turske. Zmajevi su se spotaknuli već na prvom koraku i uspjeli su samo izboriti neriješeno u Armeniji. Čak su i Armenci imali svoju priliku, da su slavili pobjedu protiv Velsa. Tada bi sada u Maksimiru jurili trijumf za mjesto na EURU. Možete sami procijeniti koliko je to bilo realno. Neriješeno s Velsom izbacilo je iz igre i jedne i druge, s obzirom da je Hrvatska lako pobijedila u Latviji. Međutim, Hrvatska još uvijek treba pobijediti Armeniju da ne bi ovisila o ishodu utakmice u Cardiffu, a uvjereni smo da će reprezentacija koja je bila treća na prošlom Svjetskom prvenstvu upravo to i učiniti. Neće se kockati s ugledom i očekujemo brzo rješenje pobjednika. Naš prijedlog je Hrvatska/Hrvatska & Više od 2.5, što znači prijelaz s golovima.

Za Hrvatska će pobijediti u prvom poluvremenu i na utakmici a zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3, kvota u Germania je 1.77.

Rumunjska – Švicarska – Švicarska će pobijediti na utakmici @ 2.02 u Germania

Evo napokon radosti za rumunjske ljubitelje nogometa. Njihova reprezentacija igrat će na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, ne okusivši poraz u prvih devet utakmica. Imaju 5 pobjeda i 4 neriješena rezultata, od kojih je jedan ostvaren u Švicarskoj kada su pretvorili zaostatak od dva gola u značajan bod. Možda su tada shvatili da imaju momčad sposobnu za velika dostignuća, ali utakmica protiv Izraela prije tri dana vjerojatno je bila presudna. Izraelci su odigrali svoje posljednje dvije domaće utakmice u Budimpešti, što je jedan od razloga zašto neće vidjeti EURO. Rumunjska je slavila pobjedu 2:1 na Pancho Areni i sada se bori protiv Švicarske za prvo mjesto u skupini. Za ostanak na vrhu dovoljan im je i bod, budući da su Sajdžije odigrale neriješeno s Kosovom kod kuće. Biti prvi u skupini donosi prednost smještaja u bolji šešir na ždrijebu, ali glavni cilj je postignut za obje momčadi – igrat će na kontinentalnom prvenstvu. Švicarska će htjeti osvetiti taj neriješeni rezultat s Rumunjskom i čini se da ima kvalitetniju i puno iskusniju momčad kada su u pitanju velika natjecanja.

Stoga predlažemo klađenje na pobjedu Švicarske, a za to su kvote u kladionici Germania 2.10.

Grčka – Francuska – Francuska će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 2.00 u Germania

Grci propuštaju još jedno veliko natjecanje, ono na kojem su 2004. godine ostvarili svoj najveći uspjeh u povijesti. Podsjetimo, Grci su postali europski prvaci na turniru odigranom u Portugalu, stvorivši jednu od najvećih nogometnih senzacija ikada. Ova generacija je daleko od one koju je vodio njemački trener Otto Rehhagel, a Teodoros Zagorakis bio je najbolji pojedinac momčadi i cijelog prvenstva. Gol za titulu postigao je Haristeas u finalu protiv domaćina. Tada su Grci eliminirali Francusku u četvrtfinalu, ali od tada su se stvari drastično promijenile. Trikolori su bili prvi i drugi na posljednja dva Svjetska prvenstva, dok su ih Grci gledali na televiziji. Grčka je imala šansu u ovim kvalifikacijama; trebali su pobijediti Nizozemsku kod kuće u posljednjem “prozoru”, ali su izgubili i sada moraju biti zadovoljni trećim mjestom. Francuska ima savršen učinak i željet će ga održati čak i nakon posljednjeg kola. Prije tri dana su demolirali slabog Gibraltara 14:0, postavivši rekord u kvalifikacijama za Europska prvenstva. Pobijedit će i u Grčkoj, ali sigurno ne tako uvjerljivo. Naš prijedlog je pobjeda gostiju s najmanje dva gola Francuske.

Za Francuska će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je 2.00 u Germania.

Ukupna kvota na listiću za nedjelju u kladionici Germania iznosi 7.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*