Utorak, 01/10 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
01/10Coventry City vs Blackburn RoversDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
30/09/2024 22:56
Koventri će u okviru 8. kola Čempionšipa ugostiti ekipu Belkburna. Utakmica je na programu od 20 časova i 45 minuta.
Koventri

Ekipa Koventrija je nakon 7 odigranih kola ostvarila samo jedan trijumf i uz to upisala 2 remija i 4 poraza, te se trenutno nalaze na 21. mjestu na tabeli sa 5 osvojenih bodova. Igraju u veoma lošoj formi i na poslednjih 5 mečeva su ostvarili čak 3 poraza i svega 2 remija. U poslednjem kolu su ubjedljivo savladani na  gostovanju kod Lidsa rezultatom 3:0. Na poslednjih 5 mečeva su uvijek primali makar jedan gol.

Blekburn

Nisu Belkvurn Roversi odavno igrali u Premijer ligi i kako bi bilo sjajno da ih ponovo tamo vidimo. Rezultati sa starta sezone obećavaju i vjerujemo da će nastavi ovako. Nakon 7 odigranih kola ostvarili su 4 trijumfa i 3 remija, te se trenutno nalaze na visokoj 3. poziciji na tabeli sa 15 osvojenih bodova, koliko ima i drugoplasirani Sanderlend. U poslednjem kolu savladali su ekipu Kvins Park Rendžersa rezultatom 2:0, a sa 14 postignutih golova imaju jedan od najboljih napada u ligi.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da su gosti favoriti na ovoj utakmici ali vam ipak predlažemo sigurniju varijantu - X2 po kvoti 1.90 u MozzartBet kladionici.

[fbl_login_button redirect=”” hide_if_logged=”” size=”large” type=”continue_with” show_face=”true”]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*