Sreda, 04/09 - Fudbal, Međunarodni, Međunarodne prijateljske utakmice
04/09Gibraltar vs Andora1X2tip: X
7 / 10 Ulog
03/09/2024 17:39
Prvenstvenu pauzu pre početka novog izdanja Lige nacija Gibralatar i Andora iskoristiće za prijateljski ogled. Meč se igra u sredu od 18 časova.
Gibraltar

Ovo bi se u neku ruku mogao nazvati i komšijski derbi. Dve selekcije koje ne spadaju u fudbalski vrh i radi se o tkz \'\'mikro\'\' državama, odigraće prijateljski meč u sklopu priprema za nastupajući Ligu nacija. Gibraltar se nalazi u D diviziji, očekuju ih dueli sa selekcijama Lihtenštajna i San Marina i teško je očekivati da mogu biti pobednici te grupe jer je ipak Lihtenštajn kvalitetniji. U poslednjem svom meču, radilo se takođe o prijateljskom duelu. Gibraltar je odigrao bez golova sa Velsom početkom juna. Pre toga su imali niz od 13 uzastopnih poraza a poslednji trijumf bio im je baš prottiv Andore krajem 2022. godine.

Andora

Gostujuća selekcija je bez pobede takođe od 2022. godine, oni su u septembru te godine slavili protiv Lihtenštajna i to na strani, a od tada su nanizali 17 utakmica bez trijumfa uz samo par nerešenih rezultata. Na poslednjih deset utakmica Andora je na samo jednoj uspela da zatrese mrežu svog rivala i to je bilo u poslednjem remiju koji su imali sa selekcijom Južne Afrike. I njih čeka start Lige nacija u D diviziji a u ovom terminu imaju duel sa Maltom na svom terenu. Kroz mesec dana igraće protiv Moldavije i to je sastav ove grupe u D diviziji.

Predlog

Ovo je treći međusobni duel Gibraltara i Andore. U prva dva ukupno je pao jedan gol, a postigli su ga fudbaleri Gibralara pošto je prvi duel završen 0:0. Ni sada neće biti mnogo golova ali nam se čni da neće biti ni pobednka jer je i jednima i drugima važnije da se niko ne povredi pred start Lige nacija. Za x se u kaldionici MaxBet dobija koeficijent 2.85.

[fbl_login_button redirect=”” hide_if_logged=”” size=”large” type=”continue_with” show_face=”true”]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*