Utorak, 03/09 - Fudbal, Engleska, Football League Trophy
03/09Donkaster Rovers vs Hadersfild TaunDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
02/09/2024 17:44
U jednoj od zanimljivijih grupa u EFL Trofeju sastaju se u prvom kolu Donkaster i Hadersfild. Meč se igra u utorak od 20 časova.
Donkaster Rovers

Po rankingu Donkaster je najslabiji tim u ovoj grupi, pošto ne možemo baš dobro da procenimo mladi tim Mančester Junajteda do 21 godine. Tu su još i odlični Barnsli i Hadersfild Taun. Prvi rival Donkastera su Terijeri iz Hadersfilda. Svakako da su gosti favoriti ali u ovom takmičenju ne igraju najbolji igrči već se treneri odlučuju da šansu ukažu i onim fudbalerima koji imaju malu minutažu u prvenstvu, ili je uopšte nemaju. U Ligi 2 Donkaster je startovao dobro, ima tri pobede i jedan poraz do sada a odigrao je i dva meča u EFL kupu. U tom takmičenju su pobedili Salford na startu ali je Everton ipak bio prejak u drugom kolu. Što se prvenstva tiče u subotu su pobedili Port Vejl kao gosti u jednoj vrlo zanimljivoj utakmici sa 3:2.

Hadersfild

Od bivšeg premijerligaša Hadersfild je jako brzo stigao do treće lige. Pre dve sezone su igrali finale plej-ofa za ulazak u elitu, poraženi su od Lutona sa 1:0 a onda su potpuno potonuli godinu kasnije i ispali u Ligu 1. Sada sledi težak put povratka, za početak u Čempionšip a onda ko zna. Hadersfild je na početku takmičenja u Ligi 1 vezao tri pobede ali je u subotu stigao i prvi poraz. Izgubili su na gostovanju Roteram Junajtedu i to nakon preokreta. Za poraz je \'\'zaslužna\'\' i činjenica da su poslednjih 20 minuta odigrali sa igračem manje, a u to vreme je rezultat još glasio 0:0. U prvom kolu EFL kupa su eliminisali Morkamb, dosta ubedljivo sa 3:0, ali su onda ispali od Volsola sa 3:2.

Predlog

Gosti su u višem ranguu od domaćina ali ponavljamo da na teren neće najjači timovi. Svakako je to šansa za Donkaster, mada ni poraz u prvom kolu ništa ne znači jer se igraju šest kola i dva najbolje ekipe iz svake grupe idu u nokaut fazu. Što se ovog meča tiče očekujemo golove a za GG kvota je 1.53 u kladionici MaxBet.

[fbl_login_button redirect=”” hide_if_logged=”” size=”large” type=”continue_with” show_face=”true”]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*