Ponedeljak, 02/09 - Fudbal, Norveška, 1st Division
02/09Levanger vs EgersundUkupno pogodaka - gost - iznad/ispodtip: Više 1.50
7 / 10 Ulog
31/08/2024 13:14
U 21. kolo norveške druge lige Levanger dočekuje odlični Egersund. Meč je na programu u ponedeljak od 19 časova.
Levanger

Domaćin je u lošoj formi i ne zna za pobedu već šest prvenstvenih kla. Ispada da je Levanger uspeo da pobedi samo jednom od pauze u prvenstvu i t u prvoj utakmici u nastavku sezone. Tada su slavili na gostovanju Raufosu a oslednju pobedu na svom terenu ostvarili su još polovinom juna protiv olesunda. U poslednjih pest kola imaju tri remija i tri poraza, pad na tabeli bio je neminovan i Levanger se nalazi na 11. mestu ali sa istim brojem bodova kao i dve ekipe ispod njih. Od prvog tima u zoni ispadanja udaljeni su samo tri poena na deset rundi do kraja sezone.

Egersund

Mada je ovaj tim novajlija u drugoj ligi od samog starta igrali su odlično i uspevaju i dalje da se drže u vrhu tabele. Nisu baš u formi u kakvoj su bili na startu prvenstva, već imaju dvocifren zaostatak za vodećom Valerengom, ali i treće mesto pred ovo kolo je vrlo prijatno iznenađenje. Dve prvoplasirane ekipe idu direktno u elitu a ukoliko Egersund želi da bude među ta dva putnika moraće da pojuri drugoplasirani Brine, a oni pred ovo kolo imaju samo tri boda više. Naravno, tu je još zainteresovanih ekipa, pre svih mislimo na Mos, Kongsvinger, Stabek i Sogndal, a mesta od trećeg do šestog donose igranje u plej-ofu i to je takođe šansa za plasman u elitni rang.

Predlog

Od nastavka sezone Egersund igra u ritmu poraz-pobeda.poraz-pobeda. Takva serija traje već sedam kola, a po njoj vreme je za poraz, s obzirom da su u prethodnom kolu savladali Mos na svom terenu sa 3:2. Ipak, Egersund je kvalitetniji od Levangera a znatno je efikasniji. Od njih je samo Valerenga postigla više golova u prvih 20 kola. Zato je naš predlog gost daje dva gola a koeficijent za T22+ u kladionici SuperBet iznosi 1.95.

[fbl_login_button redirect=”” hide_if_logged=”” size=”large” type=”continue_with” show_face=”true”]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*