Subota, 31/08 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
31/08Ajntraht Frankfurt vs HofenhajmDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
29/08/2024 13:38
Jedna od zanimljivijih utakmica 2. kola nemačke Bundelsige igra se u Frankfurtu. Ajntraht dočekuje Hofenhajm u subotu od 15.30.
Ajntraht

Orlovi su izgubili u Dortmundu ali se nisu obrukali, naprotiv. Imao je Ajntraht svoje šanse, posebno do prvog gola Milionera koji je stigao u finišu utakmice, negde na dvadeset minta pre kraja. Da su prvi poveli, a neke šanse su bile više nego izgledne, ko zna kako bi se meč na Signal Iduna parku protiv vicešampiona Evrope okončao. Dino Topmeler je prošlog leta na klupi tima iz Frankfurta zamenio Olivera Glasnera. Prvu sezonu je završio na solidnom 6. mestu i na taj način izborio učešće u Ligi Evrope. Plasman u neki evropski kup i sada je cilj a u prelzanom roku Orlovi su prodali Vilijama Pača PSŽ-u, Rafaela Bore, Maksa Filipa i Kristijana Jakića. Stigla su i pojačanja, Etikite je otkupljen od pariskih Svetaca, Jilmaz je došao iz Nirnberga a Hojlund iz Kopenhagena.

Hofenhajm

Da Hof igra zanimljive utakmice na svom terenu znali smo od ranije. Jednu takvu videli smo i na ovosezonskoj premijeri a jedina razlika je bila u tome što im je rival bio novajlija Holštaj iz Kila. Iako su rano stigli do dva gola prednosti fudbaleri tima iz Sinshajma su na kraju strahovali za pobedu i to pored činjenice da su imali i igrača više. Bilo je 3:2 za Hof i svi su zadovoljni napustili ovaj stadion, verujemo i gostujući navijači koji su videli da njihovi ljubimci imaju čemu da se nada u eliti. Trener Pelegrino Mataraco je letos ostao bez Maksimilijana Bajera koji je za trideseta miliona otišao u Dortmund a stiglo je nekoliko vrednih novajlija. Hložek je za 18 miliona pristigao iz šampiona Leverkuzena, još jedan Čeh Robin Hranac doveden je iz Viktorije, dok je Aleksanadr Pras dres austrijekog šampiona Šturma zamenio za Hofenhajmov.

Predlog

U mečevima Ajntrahta u Hofenhajma uvek ima golova kao pleve. Na prethodnih sedam padačo ih je najmanje 4 ukupno a na poslednjih 9 duela dolazila je igra gol-gol. Očekujemo i sada makar po gol na obe strane a za GG se u kladionici Primobet dobija koeficijent koji iznosi 1.50.

 

[fbl_login_button redirect=”” hide_if_logged=”” size=”large” type=”continue_with” show_face=”true”]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*