Petak, 30/08 - Fudbal, Srbija, Superliga
30/08IMT Novi Beograd vs Radnički NišDupla šansatip: 1X
9 / 10 Ulog
29/08/2024 12:16
U IMT-u se mnogo lakše diđe polse prve pobede u sezoni. Sada im u goste dolazi niški Radnički a meč je na programu u petak od 18 časova.
IMT

Traktoristi su u prvih pet kola bili samo jednom domaćini i to formalno s obzirom da su Partizan dočekali na stadionu u Zaječaru. To im nije smetalo da osvoje važan bod i za sada jedini otkinu dva crno-belima. Na ostala četiri meča su gostovali a prvu pobedu ostavrili su u prošlom kolu na gostovanju novajliji Tekstilcu iz Odžaka, mada je i taj meč igran na neutralnom terenu u Bačkoj Palanci. Teško je više ustanoviti koji klub igra na kom stadionu kao domaćin i nadamo se da će se sve regulisati posle prvenstvene pauze i da će travnate podloge na terenima koji se rade napokon biti gotove. Iz pet utakmica IMT je sakupio 5 bodova i to je pred ovo kolo bilo dovoljno za 12. mesto mada su timovi igrali različit broj utakmica zbog čestog odlahanja.

Radnički Niš

Ispada da Nišlije igraju bolje kada su domaćini u Leskovcu nego na svom Čairu. Njima i nije u interesu, gledajući rezultate, da se trava na Čairu brzo zameni jer su na tri utakmice u Leskovcu pobedili isto toliko puta. Slavili su protiv TSC-a, koga nikako nisu supevali da pobede u Nišu, a pali su u \'\'srpskom Mančesteru\'\' i Napredak iz Kruševca i Železničar iz pančeva. Na strani su igrali dva puta i doživeli poraze. Radnički je izgubio na Banovom Brgu od Čukaričkog na prvenstvenoj premijeri a onda i protiv imenjaka iz Kragujevca, mada je i taj meč igran na neutralnom terenu u Gornjem Milanovcu. Sa 9 bodova iz 5 kola Nišlije su trenutno na 7. mestu i njihov cilj u ovoj sezoni je plasman u plej-of koji im je izmakao prethodne.

Predlog

Traktoristi imaju iskusan sastav koji ume da igra na rezultat. Pobeda nad Tekstilcem skinula je okove sa nogu i od njih se sada trebaju očekivati nove pobede. Druga bi mogla da usledi već sada protiv Radničkog iz Niša i onda bi na petnaestodnevnu pauzu mogli da odu potpuno spokojni. Naš predlog je dupla šansa na domaćina a za 1x se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 1.42.

[fbl_login_button redirect=”” hide_if_logged=”” size=”large” type=”continue_with” show_face=”true”]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*